Красота и мода

30 стилни и модерни идеи за дизайн на кухнята

Pin
Send
Share
Send


Сърцето на къщата, което определено е кухнята, която се нуждае от голямо количество дизайн с уникални дизайнерски елементи, съчетани с някои красиви картини или декор за стена. Причината, поради която кухнята се нарича сърцето на къщата, е очевидна, тъй като помага за приготвянето на вкусна храна, която се харесва с добра атмосфера. Добрата атмосфера е създадена чрез комбиниране на перфектното количество декор и цветова комбинация.

Най-новите и уникални идеи за дизайн на кухнята:

За да получите кратка представа за това как да проектирате вашата нова кухня или кухня, която се нуждае от някои ремоделиране тази статия Top 30 Кухня дизайнерски идеи ще помогне за фигуриращ с по-малко караница и напрежение.

1. Прост дизайн с миниатюрни кухни с произведения на изкуството:

Прост апартамент тип студио може да бъде модернизиран с прост кухненски дизайн, който включва газова горелка с печка, прикрепена със странични вградени шкафове, страничната стена може да бъде направена по-цветна чрез боядисване на стената или заковаване на някои модерни картини. Малък кухненски дизайн е подходящ за студио, където отворената кухня може да бъде единствената възможност за създаване на кухня.

2. Кухня в холандски стил:

Холандските продукти на Деко са доста известни по целия свят, използва се основната домашна посуда, която включва газова печка или електрическа керамична готварска печка с прикрепяне към фурната, шкафът за страни е направен успоредно един на друг, което помага да се съхранява всичко в малко затворено пространство. Холандците са известни с това, че показват старите си традиционни елементи на декора, които включват полилеи, дървени дизайнерски изделия.

3. Осветена висулка Counter Top:

Този нов кухненски дизайн в излагането на светодиодните крушки през прозрачния капак на стъкления капак е станал известен и е лесно да го направите сами. Светодиодните крушки могат да бъдат с различна форма и размери, които могат да бъдат подбрани според избора на веднъж, вместо да се използват старинни тавани прикрепени светлини, този вид висяща осветителна система е прикрепена към плота.

4. Кухня с триъгълна форма:

Кухненският дизайн с триъгълна форма е най-новият дизайн на кухнята при проектирането на всякакъв вид модерна кухня, тази триъгълна кухня е предназначена за лесно вземане на неща от хладилника от една точка на триъгълната нарязана от тях страна от другата страна на триъгълния е свързващата точка за формиране на формата на триъгълника. Този тип кухня е подходящ за модулен кухненски дизайн.

5. Интериорно проектирана кухня в провинцията:

Дизайнът на провинциалната кухня придава спокойствие и естествен дизайн в кухнята, която е направена от оригинални бамбукови пръчки и дървени стърготини. Интериорът е прост и елегантен, с проверени завеси, които покриват долните шкафове, а стените на кухнята са украсени с дървена кошница или бамбукови кошници, купички или шапки.

6. Луксозна дизайнерска кухня:

Проектирането на луксозна кухня се нуждае от добро проучване при поставянето на подходящия вид мебели и интериорни елементи. Най-важните мебели ще бъдат столовете и осветителната система. Две елегантни и богати на видимост светлини, прикрепени от двете страни с екран, покриващ долната част на плота и страничните шкафове, които придават театрално усещане

7. Винтидж вдъхновен дизайн на кухнята:

Старият дизайн е един от най-популярните проекти за изграждане на модерна кухня през последните години, младото поколение смята, че този ретро дизайн има своя собствена красота, която не може да бъде съчетана с никакъв нов модулен кухненски дизайн. Общите дизайни на реколтата са дървената маса за хранене, поставена в кухнята с колела, прикрепени към маса. Стените на кухнята са направени от червена тухла и оставени без никаква картина върху нея.

8. Цветни идеи за дизайн на кухнята:

За разлика от дървените и белите рисувани стени, този тип цветни кухненски дизайни го правят по-интересен не само за човека, който готви, но и за децата, които помагат на родителите си в почистването и подреждането на ястията. Цветният кайт на темата може да се постигне чрез използване на цветни подови настилки с цветни шкафове.

9. Дизайн на кухня от британски стил:

Британската къща е известна със своите уникални и стилни дизайнерски стаи, които включват и кухня. Кухненските шкафове са изработени от регенерирана дървесина, боядисана с бяла боя с метални дръжки. Плота е направен от дърво с отворени рафтове от двете страни на масата.

Кухня с бял тематичен дизайн:

Бялото е кралски цвят, който е известен факт, този богат цвят се използва при проектирането на кухненски интериор с невероятни шелфови и бордови дизайн. Камината е боядисана в бяло. Малкият остров за хранене е снабден с висок стол, който е с контрастен цвят.

11. Дзен дизайн кухня:

Дзен дизайн е типична японска дизайнерска кухня, която се състои от мраморни плотове и ръчно изработени дървени плъзгащи се шкафове със стоманена мивка и дървена дъска за рязане, която се плъзга над мивката. Най-важната част от дървените маси са пеперудите, направени от дърво. Този тип дизайн обикновено се вижда само в японския дизайн.

12. Външен дизайн на кухнята:

За хора, които притежават курорт на плажа или хора, които имат голяма стена, може да мислят за новаторска идея, като инсталират кухня около балкона с минимални джаджи. Покривните плотове могат да бъдат изработени от бетон или тухлена стена с вградена печка, миялна машина и мивка.

13. Кухненски дизайн в селски стил:

Кухненски дизайн от чисто дърво, който изисква прецизна работа, за да се превърне едно светло изглеждащо дърво в този селски вид. Този тип дизайн е под дизайн на луксозна кухня. Шкафовете, плота, комина и масата за хранене са направени от чист тик или розово дърво.

14. Подвижен кухненски дизайн:

Този тип дизайн се вписва в кухня, която се нуждае от ремонт с минимални промени в съществуващото обзавеждане и дизайн. Този тип импровизиран дизайн може да бъде от дървен или дървен крак със стоманен плот. Долната част на масата е снабдена със стелажи за съхранение на подправки и други нетрайни продукти. За маса, на която няма рафтове, могат да се поставят разглобяеми кошници в долната част на масата.

15. Дизайн на полукръгла модулна кухня:

Този лесен за изграждане дизайн, наречен модулна кухня, придобива своето значение повече от десетилетие и все пак, този тип кухня е запазил своята стойност с модернизирания си дизайн и завършеност. Този полукръгъл кухненски дизайн има контрастни цветни шкафове с кръгъл плот и разтегателна странична маса с високи столове.

16. Гланцирана вътрешна модулна кухня:

Модулната кухня може да бъде не толкова лъскава, колкото и лъскава, определено гланцирана, завършена кухня. Цветовете на шкафовете могат да бъдат ярки цветове като жълт, червен или фин цвят като небесно синьо. Тази лъскава кухня е направена в L форма с широка работна зона. Гланцовите шкафове се нуждаят от добра поддръжка, което се извършва чрез редовно почистване с течен препарат за почистване на стъкло.

17. Дизайн на кухненски шкафове за марокански кабинети

Мароканският кухненски дизайн е известен с отворената си просторна дизайнерска кухня, която дава по-просторен изглед. Работата по отваряне и затваряне на вратите на шкафа става по-малко. Дизайнът на отворения шкаф е направен от дървени или стоманени рафтове. Стените под шкафовете са направени по-цветни чрез залепване на тапети или дизайнерски плочки.

18. Дизайн на кухнята на Blue Beach Theme:

Темата за плажа дава ясен изглед към кухнята чрез малките произведения на изкуството и сините заглавия, прикрепени към стените на стената, прилежащи към шкафовете. Броячът е изработен от бял боядисан връх със сини боядисани крака. Прозоречните завеси също са изработени от син цвят с ръчно изработени дизайни. Плочките, използвани при декорирането на стените, са доста блестящи и са придружени от облицовъчни плочки в долната част на шкафовете.

19. Разработени кухненски шкафове за аптеки:

Аптекарските шкафове са малки симпатични рафтове с приспособление за врата. Този тип шкафове се виждат точно под плота. Тези малки шкафове помагат за съхранение на малки съдове или подправки. Тези чекмеджета се възпроизвеждат като чекмеджетата, предназначени за съхраняване на таблетки в аптеката.

20. Разработена кухня за рециклиране:

Концепцията за старинен декор в кухнята се превърна в една от най-известните избрани идеи в декорирането на кухнята. Старинна мивка е направена от дървена основа с меден или стоманен кран с уникален дизайн.

21. Дървена таванска кухня:

Дървеният таван беше стандартен дизайн, наблюдаван във всички европейски домакинства, който в днешно време привлече вниманието в Индия. Таванът, направен от дървени пръти, е доста стабилен и твърд. Тези дървени решетки са подчертани с LED светлини.

22. Френски кухненски дизайн на прозорци:

Френската концепция за прозорци е доста известен дизайн на прозорец, който се използва при проектирането на зала. Този дълъг прозорец е доста удобен при отваряне и затваряне, което спомага за добрата циркулация на въздуха и намалява дима около кухнята.

23. Jet Black Designed Kitchen:

Дизайнът на черната кухня на Jet е идеалният цвят за индийската кухня, тъй като индийската храна съдържа много цветни подправки, като най-добре е да отидете за черен цвят и плот със странични шкафове. Кухненските костюми в черно са с дървена полукръгла маса за закуска.

24. Проектирана кухня с яхтен стил:

Поддържане на дизайна на яхтата като основна концепция при проектирането на кухнята, която дава различно ниво на архитектурен дизайн при представянето на уникална концепция за кухня с дървен таван и извита на външен вид със синя настилка.

25. Френска дизайнерска кухня:

Това е модерна дизайнерска френска кухня с плот от гранит. Френската кухня е известна със своя спокоен и семпъл кухненски дизайн. Французите предпочитат крем като основен цвят при декорирането на кухненските стени и шкафовете.

26. Дизайн на кухнята в скандинавски стил:

Известно е, че скандинавската част на света поддържа нещата много чисти и прецизни. Това включва проектирането на кухня и поддържането им. Тъй като поддръжката не е проблем, шкафовете са конструирани в бял цвят с огромен блок за плотове, изработен от дърво.

27. Еко-приятелски дизайн на кухнята:

Зеленото е цветът на мира, както и символ на отдаване под наем на хората да знаят, че ние обичаме да бъдем екологични. Тази концепция за отглеждане на малки растения се насърчава чрез създаването на правилната атмосфера, която се постига чрез боядисване на зелената стена и комбиниране на бяла боядисана маса за хранене със столове със стомана с боядисани в зелено.

28. Високо блестящ стъклен плот:

Този модернизиран кухненски дизайн може да се използва в концепция за отворена или затворена кухня. Стъклото може да бъде или обикновен стъклен плот или дизайнерски стъклен плот, който придава богат вид на кухнята. Този стъклен плот отгоре дава различен вид от други каменни проектирани брояч.

29. Табуретка за бар, проектирана кухня:

Днес кухнята е проектирана с маса за закуска, която се нуждае от добри столове, придружени от приложената таблица. Тъй като закуската е прикрепена към L-образна или триъгълна кухня, височината на масата е повече от обичайната, така че се използва столче, което се нарича бар стол.

30. Дизайн на скрита кухня:

Дизайнът на скритата кухня е най-подходящият дизайн на кухнята за едностаен апартамент, който разполага с огромна зала и спалня. Този тип кухня е под категория открита кухня. Тази кухня може да се използва, като се натисне дървената рамка нагоре плъзгаща се врата и след това тази рамка може да бъде затворена назад и се оформя като рамка или фалшива стена.

Проектирането на кухнята се нуждае от добри изследвания и познания за продуктите и тяхната дълготрайност. Не всички видове, споменати по-горе, могат да бъдат използвани при проектирането на кухня. Всеки дизайн има своя уникална идентичност, но един обичайно използван дизайн в декорирането на кухнята ще бъде отглеждането на малки растения в кухнята, които също могат да се използват за готвене. Изберете мъдро и ги прилагайте в кухнята си!

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 , 25, 26, 27, 28, 29, 30.

Гледай видеото: Интериорен Дизайн на Модерен Апартамент в Пастелни Тонове (Октомври 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send