Красота и мода

10 модни дълги ризи дизайн за мъже и жени

Pin
Send
Share
Send


Ризата се определя като дреха, която има яка и ръкави, която покрива горната част на тялото. Тя е облечена както от мъже, така и от жени. Има много различни видове ризи като ризи без ръкави, къси ръкави и много други. Сега дългите ризи на един ден набира популярност, ризите, които са необичайно по-дълги по дължина, отколкото нормалните ризи. Понякога тези ризи дължина до коленете също и придава модерен поглед на потребителя.

Най-новите и стилни дълги ризи проектират господа и дами в тенденцията:

Сега нека погледнем бързо различните видове дълги ризи.

1. Дълги мъжки ризи с дизайнерски опашки:

Тези цъфтящи и горещо изглеждащи дълги ризи са тези. Платната на ризата се простира от гърба и се нарича опашка. Ризата има затваряне на цип вместо бутони и дълги ръкави. Ако се сдвоите с някакъв цвят на дънките, това придава чудесен вид на потребителя.

2. Памучни ципове с дълги ризи за момчета:

 

Тъй като памукът е най-удобното облекло за лятото и дори през цялото време любимият тук идва, проверяват се страници с цип дълги ризи за мъже. Ципата от двете страни на ризите добавя моден елемент към ризата. Ризата е налична в много цветове с паста и люлка и можете да си изберете един от тях и да имате страхотен външен вид.

3. Дънна риза с дебела рокля с Swag:

Това са класическите измити тениски с дълги дръжки в мъх. Джинсова риза е любима на всички времена и е вечна. Ризата е изработена в насипно състояние и се измива с поглед към джобовете и на ръкавите изглежда невероятно и изглежда готино, когато е облечена.

4. Случайна мъжка риза:

Този тип прости и елегантно изглеждащи ризи са задължителни в мъжкия гардероб. Дългата риза е малко по-дълга от нормалните и с дълги ръкави с яка е много добре подбрана и прави мъжа изглеждащ красив и стилен. Ризите са идеални за ежедневно облекло.

5. Ретро тъмно синя дълга риза за мъже:

Тези видове ризи не са обичайните ризи, но изглеждат великолепни, когато се носят. Тъмносините дълги ризи с двойни джобове от двете страни и белите мотиви над джобовете го правят много привлекателен и придава ретро вид за мъже от всички възрастови групи.

6. Висока улица Бяла дълга риза:

Тук идват перфектни дълги ризи за лятото. Тези забележителни бели дълги ризи изглеждат страхотно на всяка жена, независимо от възрастовия фактор. Белите цвъртящи ризи имат изчистен вид и придават небесен и спокоен поглед на ползвателя.

7. Дълъг риза за момиче за момичета:

Тук идва една умна и разбиващо изглеждаща модерна дълга риза за жени. Червената и черната цветова комбинация придава поразителен и невероятен вид и са идеални за всеки салон или хип хоп партита.

8. Синята жилетка с дълга жилетка:

Този тип разхлабена дълга риза изглежда красива от момичета. Тъй като ризата е изработена в плат от жоржет, тя дава приятно падане и поглед при носене. Нагънатият дизайн на деколтето и сребърните бутони на ризата подчертават вида на ризата. Перфектни ризи като офис облекло и хладно за колажи, както и за пазаруване.

9. Етническа дълга риза с геометрично изрязан копринен креп:

Дългите риза за креп изглеждат много традиционни и придават елегантен вид. На ризите са отпечатани уникални геометрични форми, а ризата е оформена с врата с висока яка и придава прекрасен външен вид, когато е облечена в различни сфери на живота.

10. Дълга риза: t

Уникална дълготрайна риза за всяка жена, ризата е с атрактивни два джоба, проектирани под талията и с дълги ръкави. Този тип ризи могат да се носят и за официални цели, както и за всякакви студени партита. Когато се сдвоява с дънки, тя придава интелигентен и горещ вид.

Дългите ризи са много в тенденция, тъй като придават различен, но очарователен вид. Дългите ризи могат да бъдат облечени като хладно износване на колажи, удобно ежедневно износване и изглеждат стилно при турове или вечерни партита. Тези ризи са достъпни в много модели като опашка, суичове и много различни дизайни, така че можете да изберете този според вашия повод и стил, да вземете тези емблематични погледи.

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10.

Гледай видеото: 7 трика в начина на обличане, които ще ви направят да изглеждате по-високи (Юни 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send