Красота и мода

9 Най-новите дизайнери Maang Tikka Designs with Images

Pin
Send
Share
Send


Бижутата са важна част от индийската сватба. Превръзката става непълна без тежко облекло и бижута. Maang tikka прави Shringaar пълна. Освен брака, maang tikka може да се носи и в други случаи. Има безброй дизайни в maang tikka, от прости до тежки. Дръжката на маанг тика пада върху челото на жените, което засяга човешкия ум. Естествен блясък идва веднага на лицето на жената, когато тя носи maang tikka. Най-новите проекти на maang tikka са широко достъпни на пазара, които са на прекрасни модели.

Стилни и красиви дизайни на Maang Tikka, направени с дизайнер:

Нека трябва да погледнем топ дизайнерските дизайни на maang tikka за дами в тенденция.

1. Дизайнер Перла Маанг Тика:

Това е дизайнер маанг тика с комбинация от бял камък и перла. Има верига за коса в кръгла връзка, релефна с малки перли. Дългината е с полумесечен дизайн с бял камък, осеян с круша и квадратна форма. Под окачестването има голяма кръгла перла.

2. Дизайнер Маанг Тика с цветни мъниста:

Това е дизайнерска тика с цветни мъниста. Косата верига има две нишки с бели, червени и зелени мъниста. Има висулка с кръгла форма, обсипана с бял камък. Има червени и зелени мъниста, които висят като Ghungroo. Един голям червен камък виси в края.

3. Дизайнер Злато Маанг Тика:

Това е един от най-добрите дизайнери maang tikka в злато. Налице е кръгла линия на косата, свързана с фино текстурирана висулка. Има един златен камък с формата на круша, покрит със златни монети със спирален дизайн. Малко златни мъниста висят с един златен камък с форма на круша.

4. Дизайнер Античен Маанг Тика:

Тази ценна дизайнерска тика притежава античен и традиционен модел. Има линия от една розова топка, покрита със златни топки от двете страни. Тази верига е прикрепена с един малък цветен розов камък и една кръгла форма с розов камък. С тази брошка има висящи няколко бели топки.

Виж повече: Дизайнът на Diamond Maang Tikka

5. Дизайнер на стил Rajwada Maang Tikka:

Това е древен дизайнер Rajwadi стил maang tikka с бяла верига топки. Висулката е голяма топка, покрита с поредица от бели топки. Има бял диамант релефен в средата и няколко червени и зелени топки в друга линия. Тези топки са покрити със спирала дизайн златна пръчка.

6. Royal Bridal Maang Tikka:

Това е невероятно булчински дизайнер maang tikka в злато с три слоя. Има два слоя бял камък с перлена линия камък в средата. Дизайнът на брошурата е с бял диамант, в който са висящи три перли. Последният слой от бял камък е с бели перли, които висят като латанки.

Виж повече: Маанг Тика Дизайн

7. Дизайнер от едната страна Маанг Тика:

Той е дизайнер от едната страна, с тежка и тежка висулка. Има две странични нишки с бели перли и един низ със златни топки. Има хубав текстурен дизайн в златен висулка с един червен камък в средата. Висулката е свързана с три перлени камъка.

8. Дизайнер с диамантени шипове Maang Tikka:

Това е просто великолепната дизайнерска тика с диаманти и розов камък. Има ярка линия от диаманти. Във всеки диамантен работен проект е прикрепен един розов камък с формата на круша. Тази маанг тика ще искри в тъмната нощ.

Виж повече: Булчински бижута Tikka

9. Дизайнер на тежки висулки Maang Tikka:

Има тежка висулка дизайнер maang tikka с перли и диаманти. Кръгла висулка е с броя на кръгли линии с бял диамант. Под тази висулка има висящи няколко перли. Има бяла перла, а блясъкът й допълва блясъка на диаманта.

Дизайнерът maang tikka се използва предимно от известни личности. Тогава се превръща в тенденция да се носи дизайнерска тика. Те притежават толкова силен дизайн и уникалността му се проявява в работата си. За да проектирате maang tikka е работа на експерт художник. Важно е да имаме рядък дизайн, за да го направим тенденциозен. Това може да ви придаде харизматичен поглед.

Гледай видеото: Genetic Engineering Will Change Everything Forever CRISPR (Юни 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send