Красота и мода

Триша в Сари - Топ 9

Pin
Send
Share
Send


Триша е много доминираща актриса, която е направила име за себе си през годините, Триша е индийска актриса, която доминиращо работи в южноиндийските филми. През годините Триша се превърна във ветеран актриса, но не веднъж не се е превърнала в погледа си. В сари тази актриса краде сърцата на всеки фен и в нормален ден изглежда абсолютно зашеметяваща. Триша винаги е приемала колко е красива и има голямо доверие в себе си и в актьорството си.

Триша обича сари и винаги се вижда с нова добавка на различни социални събития. Дадени по-долу са няколко популярни снимки на Триша в различни сари, които показват как точно тя камъни изглежда на индийски дама

1. Ombre All The Way:

Ombre е по-скорошен дизайн на Сари, но това не пречи на актрисата да използва дизайна, за да открадне сърцата на феновете си. Sarees традиционно са индийски дрехи и нови цветове означава модернизация и тази актриса не иска да губи от модата на деня.

2. Гол Голд:

Оголени златни сари са винаги страхотни шампиони, а този сари е още едно своеобразно произведение на изкуството. Сари увеличава тези велики актриси изглежда да я изглежда абсолютно ослепителен в сравнение с някой друг, но saree също има много спокойно чувство, за да даде на хората чувство за мир.

3. Цветово шоу:

Цветното излъчване излъчва женственост и това е целта на тази дива, използвайки сари, за да покаже колко безупречно красива и откровено може да бъде една жена. Цветното шоу е страхотно сари и наистина е произведение на изкуството, съчетаващо женственост с елегантност и ясна красота.

4. Златното момиче:

Дори и на тази велика актриса напълно възприема вида на сари на напълно ново ниво. Златните цветове на сарите са абсолютно вълнуващо очакване да се добави към околната среда около нея, друг голям сари, носен от тази изумителна актриса.

5. Зрелият червен:

Чувственият поглед е един от по-изявените на Триша, които показват, че тя не е само ветеран актриса, но и дива. 7 години в бизнеса тази изключителна актриса знае как да изглежда наистина добре.

6. Мрежов модел:

Мрежата е друг много чувствен сари, който изважда действителната красота в тази велика актриса. Мрежата сари е всъщност достъпна в много различни модели и цветове, което ви позволява да избирате според вашите предпочитания. Това е един от любимите сари на Триша.

Виж повече: Найантара в Сари

7. Сладката лилаво:

Това е една от най-новите й допълнения към гардероба си, сладката лилава е много екстравагантно проста сари, която изважда лъчистите черти на тази безупречна актриса и вдъхновяващи дами в цяла Индия, за да се чувстват по-уверени в себе си.

Виж повече: Анушка Шетти Горещ в Сари

8. Чистото черно:

Дайте на южната индийска дива шанс да изглежда страхотно за всяко социално или официално събитие и тя абсолютно ще излъчи външния си вид. В тази картина чистото черно сари, което е обичано от всички, е идеалното допълнение към празничната среда, придаваща цвят на околната среда.

Виж повече: Таманна Бхатия В Сари

9. По-хладните нюанси:

По-хладните сенници са всъщност още в много различни цветове. Този конкретен сари, който носи тази велика актриса, наистина показва истинския смисъл на традиционния индийски сари и показва, че сарите не са предназначени само за специални събития, но могат да се носят и ежедневно, без да изглеждат мрачни или скучни.

Гледай видеото: Trisha Pack Of 9 Printed Georgette Sarees (Октомври 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send