Красота и мода

9 лесни и уникални занаяти и дейности за сови за деца и възрастни

Pin
Send
Share
Send


Совите са нощни - спят през деня и будни през нощта. Днес децата също са станали като бухали - будни до късно вечер.

Най-добрите и лесни занаяти и дейности за деца и възрастни:

Ето някои пресни и лесни занаятчийски идеи, които да пазят детето ви и разбира се сами,

1. Плавателни съдове за ролки на хартия:

Това е много лесно занаятчийски занаяти за децата, за да направят от старите ролки на тъканите. Трябва само цветни листове, лепило и бутони за очи. Украсете го, докато се чувствате и направете наистина сладък цветен бухал. Изрежете горната част в полукръг, извит вътре. Покрийте бухала с цветни листове. Поставете бутоните като очи и малка триъгълна фигура за нос. Нарежете два полукръга за крилата, а Вашата сова е готова.

2. Занаятчийско платно:

Колоритна престилка за вашия ангел, така че тя да не попие дрехите си по време на игра. Може да се използва лице за бухал за елече и за долната част, стари парчета или остатъци от плат, за да се покажат миди. Прекрасна и лесна работа за майката, тя със сигурност ще донесе радостна усмивка на лицето на майката и дъщерята.

3. Стари плавателни съдове за чували:

Да имаш ли старо парче торба? Не знам какво да правя с него? Няма проблем. Само няколко гънки и бутони за очите, стар бутон с формата на сърце или дори щифт за нос и вижте каква прекрасна идея за занаятчийско изкуство сте създали !!!

4. Плавателни съдове от бухал:

Децата са отегчени през почивните дни? Твърде много телевизия не е добра. Ето една чудесна идея да ги зает. Имате няколко хартиени чинии, хартия за диаграми, писалки за скици? Така че нека да работим. Просто изрежете малко парче върху горната част на хартиените съдове, за да направите главата и ушите, да ги нарисувате кафяво. Изрежете големи кръгове за очите и носа. Можете също така да нарязвате малки парчета хартия във формата на клони и листа. Там вашето хлапе е създало перфектно произведение на изкуството за стаята си.

5. Плавателни съдове за палеца

Ето лесните занаяти за малки деца. Изрежете голяма овална хартия за тялото и лицето, очите и носа. Закачете ги на тъмно синя или черна хартия. Изрежете краката и ги залепете също. Сега натопете дланта на детето си в по-светъл воден цвят на сянка или прахообразна боя и ги поставете от двете страни на тялото, за да изглеждат като крила.

6. Бутон като занаят:

Всичко, от което се нуждаете, е много бутони, лепило и хартия за диаграми. Начертайте снимка на бухал, седящ на дърво. Можете дори да изтеглите шаблон за печат от всеки сайт и да го проследите на хартията или платното. Сега започнете да залепвате бутоните. Можете дори да го поставите в рамка и да я окачите като красиво стенопис.

Виж повече: Дървени занаяти за предучилищна възраст

7. Плавателни съдове от сокова картонена кукумявка:

Превърнете стария картонен сок в красиво хранилище за птици. Боядисайте я всеки ярък цвят. Можете да използвате стари капачки за очите. Изрежете триъгълни парчета отстрани за крила и голяма дупка отпред. Поставете в нея няколко семена от птици и ги окачете във вашата градина или балкон. Вижте колко чудесни птици идват да чуруликават към атрактивната ви сова.

8. Плавателни съдове за сладолед:

Оцветете 4 до 5 пръчка за сладолед с тъмен цвят и след като са изсъхнали, поставете ги една до друга на лист хартия. Прикрепете две пера настрани за крила. Защото очите изрязаха две големи кръгове и две малки кръгове. Оцветете малките черни кръгове и ги залепете върху по-голямото. Поставете ги като очи. Начертайте дърво около него, показващо бухала, който седи на него.

Виж повече: Занаяти за бъгове и насекоми

9. Плавателни съдове от сова от пластмасова чанта:

Чудесна идея за възрастните да създават подаръчни чанти за занаяти за сови за деца. Тя може да бъде раздадена и опаковане на връщане на подаръци за рождени дни. Поставете шоколад или подарък в найлонова торбичка и го подредите. Изрежете лицето на бухала на цветни листове или можете дори да изрежете на бял лист и да ги боя. Стипете ги върху горната и страничната щапелни две листа с формата на листа за крила, креативни и иновативни.

Совите летят наоколо и ловуват само през нощта. Те са много загадъчни и зашеметяващи. Совите също са известни като мъдри птици. Така помогнете на детето си да бъде мъдър и да създаде прекрасно изкуство.

Виж повече: Идеи за лесна къща занаят

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Гледай видеото: 5-те тайни на истинския мъж (Юни 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send