Красота и мода

9 Най-добри нюанси на зелените браслети за всяко специално събитие

Pin
Send
Share
Send


А браслета е парче на украшение, носени на китката на жена и се използва от древни времена. Тъй като преминаването на времето дизайн и модел на браслет е била трансформирана. Музикалният звук, идващ от браслетите, ви помага да се отпуснете и да се носите навсякъде и с всякакви аксесоари, които желаете.

Зелените цветни гривни също така придават успокояващ вид на лицето, тъй като зеленият цвят ви отпуска и дори е приятен за очите. Зеленият цвят също прилича на растежа на природата, живота, енергията и асоциациите. По този начин, поради тези вградени качества, жените предпочитат да имат зелени гривни и искат да създадат свой собствен стил.

Различни типове зелени цветове:

Нека разгледаме най-добрите 9 дизайна на зелени гривни за жените в Индия:

1. Американски диамантени пръчици в зелен цвят:

Диамантите са тези, които трудно се поддават и бихте искали да притежавате такъв. Тази брънка е изработена от лъскави зелени американски диаманти на жълтия метал, подобрявайки вида на много гънки. Този тип гривна е перфектен за всеки случай, както и за всяка страна.

2. Златни точки Зелени пръсти:

Браслетът е изработен от материал, наречен “lac” и е доста издръжлив. Гривният носи на традиционния и етнически вид както на китката, така и на лицето, което го носи. Тези bangles са добър офис облекло, както и добре за ежедневна цел, тъй като тя върви добре с всякакъв вид облекла.

3. Камъни на камък в зелено:

Браслетът е изтъкан с копринени нишки, а малките камъни са осеяни в удивителен модел, който го прави много красив и закачлив. Гвоздеите са перфектни за всякакъв повод и гелове с двата формални като неформално износване.

4. Светлозелено стъкло:

Стъклените гривни са много популярни в търсенето, тъй като придават на човек страхотна визия и се различава от другите. Тази светлозелена стъклена браслета имат лъскав и привлекателен външен вид и изглеждат чудесно при женските от всяка възрастова група, независимо от цвета на кожата.

Виж повече: Цветови браслети

5. Ръчно изработени зелени браслети с плат и кундан:

Този вид гривна е ръчно изработена, с тъкан, обвита и зашита на овален метал. От двете страни на дизайна на цветето с релефен цвят е релефно, което я прави много красива. Червеният голям камък в контраст със зелените тъкани подобрява външния вид с много мили и дава нов поглед на браслетите.

6. Етнически зелен пръст с перли:

Този тип гривни е там от векове, тъй като е носен от кралици като символ на кралски особи. На върха на перлата на браслета или осеяна и горната част на блестящите кундани са надвиснали, като по този начин придават блясък на класа и можете да отбележите собствената си мода, като носите този уникален зелен браслет.

Виж повече: Розови индийски браслети

7. Традиционен комплект от сватбени пръчици:

На сватбения ден булката винаги иска да изглежда специална и иска да има този небесен и впечатляващ вид. Този вид ослепително зелен браслет, когато се съчетава със сватбеното облекло, придава на булката приказна, традиционна визия и я прави необичайна в тълпата.

8. Стилни зелени пръсти за момичета:

Беше казано, че момичетата могат да създават свой собствен стил, като носят стилни гривни и създават свой собствен стил. Този стилен зелен блясък е идеален за изявлението, тъй като неговият ослепителен външен вид и комбинацията от леки и тъмнозелени цветове ви придават уникален и стилен външен вид.

Виж повече: Военноморските сини браслети

9. Прости метални зелени браслети в модата:

Металният зелен браслет ви кара да изглеждате умни и красиви и може да бъде обединени с всякакъв вид западно облекло, както и на етническо износване. Тези зелени гривни могат да се украсяват по всякакъв повод, без да се налага да се правят, както се казва и „Красотата е в простотата“. Така че тези прости зелени метални гривни са верни.

Зелената браслета е вечна и никога не излиза от мода, така че след като се купи може да се използва от години. Зелената браслета кара жената да се чувства близо до природата и зеленината. Гвоздеите се предлагат в много видове метали, доходоносни цветове, дизайни и шарки и можете да изберете и да изберете този според стила си.

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Гледай видеото: Двенадцать стульев (Ноември 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send