Красота и мода

9 Красиви и модерни комплекти завеси за дома

Pin
Send
Share
Send


Всяка домакиня иска къщата й да изглежда красива и привлекателна. Тя често пазарува за неща, които са изключителни и ще направи дома си уникален. Завеси са едно такова нещо, което тя често пазарува, тъй като те украсяват дома. При избора на завеси трябва да бъдете внимателни при избора на стил, модел, цвят и различни други критерии.

Последни и атрактивни дизайни със завеса със снимки:

Ето няколко проби, които могат да ви помогнат при избора на подходящия за Вашия дом.

1. Графичен модел на работа с желязо:

Тук е възможността да обновите стаите си! Тази пълна завеса с графичен дизайн на желязото със сигурност ще придаде модерна визия на стаите ви. Това може да се окачи с множество опции, като например - джоб на пръчка, щипка за пръстени. Те са лесни за поддръжка, тъй като са изработени от полиестерна памучна смес, която също е много издръжлива. Това може да се окачи във всекидневната, спалнята или дори в офиса.

2. Дамска завеса с Валанс:

Това е прекрасна завеса за прозорци от дантели, която ще придаде изискан вид на всяка стая. Тази завеса е изработена от дантела и има прекрасен флорален дизайн. Тя също има прикрепен валанс, който добавя красота към завесата. Той идва с джоб на прът, което прави висянето лесно. Красиви пискюли висят от престилката, като прибавят допълнителен натиск. Изработена от полиестер, може да се измие машинно.

3. Комплект завеси за Pixar:

Сладък пълен комплект завеса за стаята на вашето дете. Той има ярка карикатура на отпечатаната Pixar Car и със сигурност показва вредната природа на вашето дете. Предлага се със спални завеси, корици, подложки и корици. Това е пълен комплект, който дава на стаята на Вашето дете цветна и палава визия.

4. Тъмни завеси:

Има някои хора, които предпочитат по-тъмни нюанси в завеси, така че да блокират прекомерната слънчева светлина през летния следобед. Ето един прекрасен модел на завесата за затъмняване. Той се събира на върха, за да придаде на вид поглед, а дъното придобива леко усещане. Може да се окачи на пръчката с помощта на пръстени. Тя е задна с дълъг стил и има допълнителна дължина и пада много добре на пода.

5. Бродирани кухненски завеси с печат на кафе:

Приятна завеса, която ще вдигне кухнята. Тя има прекрасна работа с цветя и чаши за кафе, както и върху подложката. Може да се измие машинно в студена вода, тъй като е изработена от 100% полиестер. Това може да се глади при ниска температура.

6. Карирана завеса за кухненски прозорци:

Тези видове завеси за прозорци придават на кухнята свеж вид. Той е лъскав и малък. Изработен от памук и полиестерен материал, лесно се измива и поддържа. Тя може да се окачи на пръчката с помощта на куки за завеси или пръстени.

7. Тройна водопадна завеса:

Тази завеса е идеална, за да направи прозореца ви като произведение на изкуството. Разполага с два панела с прикрепена престилка. Стилът и платът са елегантни. Валансът има многопластово действие и ресни в края. Той има стандартно прилягане. Той допълва декора в стаята много добре.

8. Многоцветна завеса за душ за печат:

Това е прекрасна завеса за любителите на животни. Завесата има прекрасна 3D печатна цветна зебра. Също така има подходящ под. Катедрата и завесата са водоустойчиви и лесно управляеми. Завесата е дълга и покрива добре района. Има метални неръждаеми пръстени.

9. Fancy тъмно пурпурна дневна завеса:

Прекрасна и елегантна трислойна завеса от хола. Най-горната е стойката, изработена от сатенен материал с деликатна нарязана работа и цветна бродерия. Средният слой е нетен с цветя в средата и границата. Последният слой е от обикновен сатен без дизайн или бродерия. Може да се използва и като затъмняваща завеса, за да блокира слънчевата светлина - само чрез изтегляне на всички слоеве.

Стаята е пълна с пердета или с прозорци. Можете да изберете най-подходящия от различни цветове и текстури, които ще съответстват както на стила, така и на бюджета. Тъмни завеси за ефективно слънчева светлина, романтична за залата или спалнята, завеси, които дават достатъчно светлина, така че продължете да вземете подходящия за дома си и го направете стилен.

Гледай видеото: 30 полезных автотоваров с Aliexpress, которые упростят жизнь любому автовладельцу Алиэкспресс 2019 (Юни 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send