Красота и мода

Топ 9 прически на Дженифър Лопес

Pin
Send
Share
Send


Поласкани ли сте от невероятните поп номера, които Дженифър Лопес е представила през годините? След това се поласкайте малко повече, като проучите тези девет блестящи и красиви коси, които тя е облякла през годините.

1. Направо с издънки:

Дженифър Лопес разказва дългите си права, като я стилизира, докато я третира с крем за коса след изсушаване. Очевидно тя има средно тънка коса. Също така, косата отпред има някои предни бретончета, които са в очите.

2. Завързани:

Почистената назад коса (косата се изтърква с помощта на ъглови удари с помощта на мека четка) се прикрепя отстрани на главата с помощта на закопчалка за коса. Оставащата коса се оставя да тече от върха на главата до около четири до пет инча под линията на рамото. Тя е играла с пряката си коса, като използва усукването, за да предизвика леки къдрици (или вълни) в края. Къдричките в края помагат за създаването на илюзия за обемна коса.

3. Обемни вълни:

JLo е използвал голямо количество обезмасляващ лосион, за да постигне такъв обем върху тънката си коса. Косата е разделена почти в центъра и е настрани. Косата постепенно преминава във вълнообразна коса от права коса, която се постига с помощта на средно нагряващ косъм. Обемите под линията на челюстта й помагат да се определи и допълни структурата му.

Виж повече: Прически Кати Холмс

4. Кратко Боб:

Добавеният разрошен вид подобрява въздействието на тази доста проста прическа на Боб, нали? Тази прическа не спазва стриктно нормите на традиционния къс боб нарязан, но ей, боб разфасовките са широко известни и признати за тяхната персонализация. Този шлифован боб е модифициран така, че да подхожда на стила и личността на JLo.

5. High Bun:

Този висок кок е един от най-екзотичните прически на Дженифър. Цялата й коса е плътно обтегната назад с чист и полиран поглед към нея. Видът на кифла е по-скоро прост, но размерът на кифла показва, че тази прическа е за дълга коса, тъй като ще се нуждаете от дълга коса, за да съставите кок с този обем. Тази кокошка прическа също допълва овалната й структура.

6. Funky:

Какво се случва най-добре с великолепната поп музика на Дженифър Лопес? Отговорът е прост - Funkiness. С тази прическа, тя създава перфектна рецепта за икона на най-добрия стил. Косата й е частично обтегната назад, докато косата, която заема средния участък, е с четка нагоре и частично настрани под формата на замръзнали вълнообразни шипове. Шиповете се поддържат и се залепват на мястото с помощта на среден до силен гел за коса.

Виж повече: Прически Джесика Алба 2015

7. Плътни средни къдрици:

Една от ранните прически на Дженифър Лопес, тази прическа има коса с дължина на раменете, която е изключително къдрава. Къдриците почти излъчват вибрация, че косата й е естествено къдрава! Къдриците се намират под формата на плътни пръстени, които определено са обемни по природа и добавят обем към линията на челюстта и помагат да се подчертае овалното й лице.

Виж повече: Прическите на Хилари Дъф

8. Хърватка:

Въпреки, че JLo е облякъл много опашки през цялата си кариера, това е малко по-различно. Разликата се състои във факта, че конската опашка се характеризира с наличието на плитка, която не присъства около опашката (подобно на много прически с конски опашки с плитки), но образува самата опашка! Плетката, която е направена, всъщност отстъпва място на конска опашка, след като продължава от четири до пет инча.

9. Бохемски:

Тази богемска прическа включва косата й, вързана под формата на плитки, които се намират около него. Косата се издърпва назад, като му придава полиран вид, докато издърпаната назад коса е свързана с множество плитки, които след това обграждат главния кок.

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Гледай видеото: Боби, как да се грижа за кожата си?!? FAQ #1 (Юни 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send