Татуировки

25-те най-добри дизайни на ръката за мъже и жени с изображения

Pin
Send
Share
Send


Получаването на мастило върху ръцете не е нещо необичайно. Хората обичат да спортуват дизайни и предмети, които са важни за ръцете си. Някои искат да имат шрифтове, докато някои обичат да получават племенни модели.

Най-добри дизайни на татуировки за мъже и жени с ръце със снимки:

По-долу са изброени топ 25 татуировките за мъже и жени с оръжие с изображения, от които можете да черпите вдъхновение.

1. Шрифтове по ръката:

Това е стил на шрифт, който изглежда доста хладен и можете да изпробвате нещо подобно и това ще бъде доста шоу за предмишниците ви. Можете да имате нещо по ваш избор, написано хоризонтално в получер или курсив. Както можете да видите на снимката, това изглежда модерно и стилно. Също така трябва да сте сигурни в получер или курсив. Това е една от най-добрите татуировки за жени.

2. Прост дизайн на татуировките:

Това е прост стил татуировка дизайн и можете да имате нещо подобно, както добре. Можете да попитате своя художник, който ще направи това за вас, да изберете нещо за вас, което да отговаря на вашите вкусове и можете да поискате да имате такъв персонализиран модел. Това може да е малко, но изглежда хладно на ръцете ви. Това е за тези, които не искат нещо изключително голямо или покриват повечето части от тялото си. Това е дизайн на ръката татуировки за мъже.

3. Татуировка на роза и листа за предмишницата:

Това може да изглежда готино, но тъй като е показано в черно и бяло, може би ще искате да имате цвят като цвят. Това е според вкуса. Някои хора харесват спортни неща, които се правят в сив или черен и бял формат. Това е много по поръчка. Ако ви харесва, можете да имате подобни рози, пъпки и листа или дори тръни за този симпатичен поглед, направен на ръцете ви. Можете да имате това по цялата дължина и да се разшири, в зависимост от нивото на комфорт на спорта нещо подобно. Това е една от невероятните татуировки на ръцете за момичета.

4. Цветен момичешки мотив:

Това е цветен и момичешки стил, който можете да изпробвате. Ако търсите нещо малко по-различно от нормалното, тогава вместо да използвате други момичета, можете да направите някои геометрични обекти. Това е един такъв пример. Можете да опитате цветни модели или да направите нещо подобно на този дизайн с едно цветно мастило. Подходящото засенчване е от съществено значение за тези проекти. Ако сянката не е направена правилно, тогава дизайнът няма да излезе различен.

5. Цветни цветя татуировка на ръката за момичешки вид:

Това е направено половината от дължината на ръката и е цветен Girly поглед. Ако искате да включите флорални символи, тогава може да имате такъв дизайн, който има 3D ефект върху него. Гореописаният дизайн може да бъде направен в цветен или прост цвят с тъмен цвят на мастилото. Не е нужно да е в черно. Можете да изберете зелен, лилав или виолетов цвят за оцветяването.

6. Птици в малки черни мотиви:

Ако сте готови да имате нещо, което е много по поръчка подхожда, можете да направите стилове, като се има предвид движението на обектите. Подобно на това, имате някои много нормални проекти за птици, където те са показани на различни етапи от това как изглеждат, когато вдигат крилата. Тя може да бъде нещо стилно и модерно в спорта. Това обаче зависи от вашия избор. Можете дори да направите някакъв 3D ефект, за да извадите външния вид на по-видно място.

7. Дизайн на татуировки на племенни ръце:

Ако искате племенна дизайн, подходящ за потребител, можете да имате нещо подобно. Говорете това на вашия художник модел и той може да ви води или дори да направи потребителски модел за вас. Въпреки това, те не са обикновени типове модели и трябва да се чувствате удобно с тях. Тези типове проекти могат да бъдат много артистични и представляват типове геометрични модели. Можете да направите тези страшни с елемент забавно или можете да направите това заедно с други свързани проекти. Това е един от най-популярните дизайни за татуировка за жени.

8. Цъфтящи цветя татуировка дизайни: t

Обикновено хората получават флорални мотиви към предната част на ръцете. Това може да бъде много артистично нещо, което трябва да се направи за дизайн на гърба. Могат да се използват свързани шрифтове, повече цветя и различни цветове със сенки. Ако търсите засенчен ефект, тези видове цветя, които имат разпространение на венчелистчета, могат да бъдат хладни. Ако искате да отидете по-различно, тогава може да имате нещо подобно към задната страна на ръцете си. Можете да ги използвате в черно и бяло, сиво или оцветяване.

9. Татуировка за големи цветя за мъже:

Това е по-скоро като геометричен цветен стил за гърба на ръцете, подобно на другия стил, показан преди това. Можете да ги имате в цвят или с черно мастило, подобно на показаното тук. Ако искате, можете да свързвате цветове като отглеждани, махагон и други с това. Засенчените ефекти изглеждат прекрасно с тези стилове. Можете да добавите свързани символи или други обекти към този изглед.

10. Шрифт на оръжие с птици:

Ако искате да пишете по долната линия на ръката, за да представите вашите вярвания, можете да изпробвате тези стилове. Те изглеждат хладно и с ефект на птиците, подобряват целия модел и можете да дадете тези леки цветове или да ги запазите в черно и бяло. Можете да имате пълен силует черно оцветени птици или можете да ги молив, изготвен, за да им даде 3D ефект. Това може да е добре и за цялата дължина. Това отново, ако сте момиче, зависи от вашата комфортна способност.

Виж повече: Татуировка на шията

11. Татуировки с разпръснати цветове и цветя:

Това са прости флорални стилове, направени с някакъв артистичен ефект. Те изглеждат много артистични и можете да опитате някои модели като тези. Говорете с художника си, за да получите ръководство за нещо подобно. Това е страничен прост дизайн. Това ще изисква да бъдем доста широки и разтеглени. Трябва да го направите в цвят, в противен случай цветовете няма да изглеждат добре.

12. Символи с роза татуировка за жени:

Ако сте готови да имате съставени герои и да дадете сенки, за да имате 3D ефект, тогава можете да имате такива проекти. Това е стил с пълна дължина и изглежда доста готино. Можете да изберете дизайна, преди да го направите. Можете също така да направите тези поръчки, които отговарят на вашите нужди. Те също имат свързани проекти като в розите. Въпреки това, тъй като ясно се вижда, че те тук имат повече кафяв допир до тях и засенчване. Ако желаете, можете да го имате в тези цветове или да го получите напълно оцветени в зависимост от това, което ви харесва или вашата спортна комфортна способност.

Виж повече: Проекти за татуиране на стомаха

13. Дизайн на татуировка с ръце на облекло:

Ако търсите за момичешки стил, тогава можете да избирате различни обекти като това, което вашият грим комплект съдържа например червило, или кристали, или малко огледало или бижута и след това да се направи с оцветяване. Те изглеждат добре с цветове и можете да вземете обектите и да помолите художника си да направи персонализиран дизайн, следвайки вида на обектите.

14. Татуировки за ръце с 3D стил:

Това е много интересен дизайн за тези, които обичат да спортуват нещо различно и нещо страшно. Това обаче ви дава пълзи, но има много артистичен 3D ефект, ефектът, който показва вътрешните счупени костни елементи на този конкретен човек. Не е необходимо да имате счупена кост, за да имате този вид дизайн. Можете да имате подобни страховити стил изкуства, които можете да получите по поръчка. Те ви дават този страшен вид и усещане, което може да бъде добро за тези, които се осмеляват да спортуват. Можете да имате тези по цвят и по цялото тяло или определена част. Те често се правят с 3D ефекти и вие имате нещо подобно на персонализирани дизайни.

Виж повече: Татуировки за предмишница за мъже

15. Традиционен модел на короната:

Ако искате по-нисък форхенд стил, можете да изберете черно-бял дизайн, ако ви харесва. Тези типове проекти могат да бъдат много артистични и представляват типове традиционни елементи, предмети или изкуство или дори могат да бъдат лица на хора. Можете да направите тези страшни с елемент забавно или можете да направите това заедно с други свързани проекти. Можете да имате сложни дизайни върху тях и можете да добавите някои свързани цветя или вериги или дори 3D ефекта от кристали.

16. Татуировки на зли черепи:

Един по рода си и заплашителен, този зъл дизайн на татуировка на черепа изглежда много плодотворно, особено след като трезвите цветове са били добавени, за да придадат на тази картина живот като усещане. Тъй като мрачният череп изглежда да се усмихва, неговите набръчкани черти отстъпват място на пламенния бушуващ пламък, а сложната сянка изглежда абсолютно бляскава.

17. Татуировка за диви цветя за мъже:

Татуировките за мъже могат да варират от пламтящи черепи до дори красиво цвете от ливади. Кой каза, че мъжете не могат да бъдат красиви диви цветя в ръцете си, докато ви представяме перфектния пример за цветя в едноцветни цветове. В тази татуировка цялото рамо е покрито с ръкав, а детайлите под формата на нюанси, изпъкнали в произведението на изкуството. Те често се правят без цветове, за да му придадат древен вид и усещане.

18. Човек от стоманена татуировка върху ръце:

Татуировките за мъжки оръжия специално са формулирали нов вид татуирана концепция, при която илюзията на разкъсана кожа често разкрива подлежащите слоеве, плът или кости или просто добавя хумор или уникалност към външния вид, като добавя желязо оръжие или ръце, които надничат, много прилича на тази татуировка. Това е концепция от следващо поколение и бавно набира голяма популярност. Това е една от ужасните татуировки за мъже.

19. Татуировка на сова:

Това нощно създание има окончателна благодат за себе си, тъй като се гордее със себе си върху клон, който се издига през нощта. В тази татуировка, грациозността и красотата на тази сова е ясно очертана с помощта на концепции за засенчване, които придават блясък на външния вид. джобен часовник, разположен на горната част, допълва концепцията на татуировката.

20. Татуировка с пясък и време:

Ръката татуировка дизайни никога не наистина имат определен или ограничаване на творчески перспектива като най-добрите от концепциите могат да бъдат натрупани заедно, за да се създаде блясък като такъв. Тази татуировка показва пясъчен часовник, почти изтичащ от времето, тъй като листата и лозята добавят комплимент към външния вид. Това е един от най-добрите дизайни за мъже.

21. Дизайн на татуировки за оръжие:

Когато самотното лице се взира в теб, използването на мекото нюансирано черно сенчесто оцветяване добавя носталгичен поглед към това произведение на изкуството. Татуировката на горната част на ръката е придружена от порив на червен оттенък, който се прикрепва не само към ключалката на жената, но и към снимката по-долу на дамата, нейният чадър е рисуван в същите нюанси. Въпреки това, ако сте готови да имате различно направени модели, можете да имате и оцветяване. Можете да го направите и обратното и да имате оцветени и с асоциирани обекти в черно и оцветяване. Това е един от прохладните ръце татуировка дизайни за жени.

22. Розария, напълнена Христовата татуировка върху ръце:

Тази татуировка на ръцете започва с обект от един символ, като главният герой тук е големият засенчен украсен парче кръст. Често като знак за защита, предоставена от Господа или просто жест за притискане в удобните ръце на по-големия му, това е перфектна, ориентирана към религията розария, кръстосана татуировка за ръката. Това е една от простите кръстосани ръце татуировка дизайни за мъже.

23. Главата на акула:

Този път добавете забавен и странен поглед към татуировката си, като просто добавите глава на акула, очукана и напръскана в кръв, с назъбени зъби, които в същото време внасят страх и страхопочитание.

24. Разкъсан чрез татуировката на страниците:

Още веднъж връщаме същата стара концепция, която обсъждахме преди за разкъсаната кожа, разкриваща текстурата под нея. Това е малко по-различно, тъй като роботните ръце или плът и кръв този път заменят писанията и писанията. Това е една от популярните татуировки за мъже.

25. Татуировки с ангелска ръка за мъже:

Ангелите намират своя път тук в този най-добър татуиран дизайн за мъже с оръжие, където самотен ангел седи с ниско главата си, докато защитните крила го затварят в определен вид успокояващ жест. черно. Можете да получите дизайн по поръчка и да говорите с художника си. Той или тя може да ви напътства за тези стилове. Също така, те не са толкова големи и не отнемат много място. Така че, ако не ви харесва това, можете да ги отстраните лесно.

В статията се виждат някои от най-често срещаните и най-модерни татуировки на ръце, които ще ви позволят да изпитате някои от най-добрите концепции и вероятно ще наводните ума си с някои идеи относно това, какво да получавате с мастило следващия път.

Гледай видеото: The Choice is Ours 2016 Official Full Version (Юни 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send