Красота и мода

Топ 9 Съвети за фитнес за тяло

Pin
Send
Share
Send


Ние гледаме много фитнес свързани телевизионни предавания или DVD-та за получаване на кратки познания или съвети за фитнес. За да седнете и да четете книги, свързани с фитнес и свързани със здравето теми, е нужно време и търпение. Фитнес е най-добре да се определи като нещо, което работи най-добре за нас. Да останеш годни и ентусиаст и ни вдъхновява да поддържаме здравословен начин на живот. За да сме здрави, трябва да следваме стъпка по стъпка процедурата, която ни води през основните понятия и вътрешните аспекти на здравето. Така че трябва да включим режими на упражнения, медитационни сесии, диети, мотивационни курсове и т.н.

Фитнес съвети основно се върти около здравето, упражнения, загуба на тегло и хранене. Тя може да включва различни спортни травми и начини за предотвратяването им, няколко общи упражнения, бодибилдинг, диета, методи за преодоляване на напрежението и стреса. Фитнес съвети, освен да дава обща здравна информация, тя също така се фокусира върху плюсовете и минусите, които трябва да се държат в нашия ум, за да се запази здравословна рутина.

Понякога ненадеждните фитнес съвети водят до последици за здравето, така че човек трябва да бъде много предпазлив, преди да следва всеки фитнес режим. По-добре е да се вземе съвет от експерт, преди да се приеме някакъв съвет.

Фитнес съвети за тяло:

Следват няколко основни съвети за фитнес на тялото, които всеки може да следва с лекота.

Яжте правилно:

Следвайте баланс, така че да можете да получавате всички хранителни вещества еднакво. Избягвайте рафинираните въглехидрати, тъй като те увеличават нивата на кръвната захар, произвеждащи в нашето тяло излишък от инсулин, които са по-отговорни за поддържането на мастните депа, което затруднява загубата им.

Виж повече: Хрускам за жени

Правете основни упражнения за разтягане:

Може да не осъзнаете значението на стречинг, докато не започнете да получавате болки в гърба, дължащи се на дълги часове на заседание в офиса. Има шест основни упражнения за разтягане, които включват движения на врата, опъване на ръката, опъване на гърба, рамене на раменете, мигане на очите и опъване на краката.

Обучете се за забавно бягане:

Поддържането на дългосрочна програма без конкретна цел е трудно да се следва. Понякога много хора се чувстват отегчени, правят едно и също нещо самостоятелно и в крайна сметка забавят изпълнението на програмата. Решението на тази програма е да добавите забавление в програмата, като да работите в местната област самостоятелно или с приятели или да изброявате песни, докато работите. Човек трябва да отнеме поне осем седмици, за да се обучава напълно и да се придържа към строга и последователна програма.

Прескачане / скачане с въже:

Той изгаря калории 600 - 900 калории / час. Пропускането е тежка работа, но изгаря 600-900 калории на час. Можете да опитате да увеличите продължителността на прескачането, като добавите няколко прости упражнения в него като ниско скачане (позволявайки на въжето да премине под краката ви). За много хора е трудно да прескочите за един час непрекъснато, така че променяйте прескачането си, като включвате няколко други прости упражнения заедно с него.

Виж повече: Работещи съвети за начинаещи

Градинарство:

Градинарството често се смята за свободно време, но изгаря 250 - 300 калории / час. Така че правенето на градинарство не само поддържа вашата градина красива, но и ни запазва спокойствие и спокойствие.

Виж повече: Ползи за издърпвания

Покажете на тялото си любов:

Поглезете се сами по себе си е много добър начин за осигуряване на релаксация и облекчение на нашето тяло. Даването на достатъчно време за себе си насърчава мускулите, които са стегнати или възпалени от тренировките. Чрез себе си, като се поглезите с редовен масаж или отивате за минерални извори или правите йога, награждавате тялото си за упоритата работа. Той дава релаксация и освобождава огромно количество енергия, която ви държи пълна с живот през целия ден.

Направете ядрото си:

Почти всяко упражнение, от клякам до лицеви опори, има основен компонент. Така че добавете няколко специфични за ядрото движения, като дъски и основни катерачи във вашия режим на тренировка и ще видите резултати.

Направете обрати:

Не се придържайте само към машини за фитнес. Избягвайте машините за здравословна промяна и ги променяйте, като използвате няколко свободни тежести и като добавите няколко обрати, обучете тялото си по подобен начин, в който използвате тялото си в реалния живот. Контролиран обрат работи чудесно за вашата сърцевина и коса. Извършете тези обрати с контрол и ги избягвайте незабавно, ако усетите болки в гърба.

Балансирайте тренировките си:

Имате подходящ режим на тренировка. Не работете само върху определени части на тялото, пренебрегвайки другите части. Не предпочитайте горната или долната част на тялото. Опитайте се да работите еднакво и в двете области, или пък ще се окажете като човек с недостиг на витамин с неравна фигура.

Източник на изображения: 1,2,3, 4,5, 6,7,8, & 9.

Гледай видеото: Тренировка в домашни условия - Цяло тяло + Кардио комплекс за горене на мазнини (Юни 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send