Красота и мода

Топ 11 играчки за 6 месечно бебе

Pin
Send
Share
Send


Имате ли нужда от играчки за вашето 6 месечно бебе? Тогава сте дошли на правилното място. В тази възраст бебетата развиват способността да създават и изграждат нещо ново от чистото си творчество. Родителят трябва да предостави на детето си възможности да прилага творчеството си под формата на играчки и да им осигури добри шансове за някои дейности.

Тук са Топ 9 играчки за 6-месечно бебе.

1. Играчки с указания за здравето:

Родителят трябва да осигури на детето си подходящия здравословен комплект за игра, за да може детето да има здравословен живот от много малка възраст. Какви неща ще бъдат полезни за нея и какво няма да бъде, тази идея ще бъде разработена благодарение на здравословния комплект за игра, който може да се ползва в почти всеки магазин за бебешки играчки или може просто да се купи от интернет.

2. Образователни играчки за 6 месеца:

На този етап са необходими и образователни играчки, тъй като това е етап на психическо и физическо развитие. Различните образователни играчки, които са на разположение в наши дни, са доста напреднали и ще осигурят на децата точната сума на съответните знания, които той или тя изисква на тази възраст. Образователните играчки са може би един от най-добрите подаръци за 6-месечно момче.

Виж повече: Играчки за 5 месечно бебе

3. Комплект за въвеждане на бебето:

Това е развитие на ум и физическа активност за бебета на 6 месеца. Тя е пълна с цветни структури, които държат бебето да се забавлява и заема. Има и малко огледало вдясно, което ще ви помогне да разпознаете самото бебе и е програма за изграждане на самостоятелно изображение.

4. Разширени играчки с пълнеж:

Това не са нормални плюшени играчки. Тези играчки ще помогнат на бебето да развие идеята си за човешкото тяло. Няма правила за изучаване на строга анатомия на човешкото тяло на тази възраст. Това е по-скоро сладък и лесен учебен процес за бебето. Това е една от най-добрите играчки за 6-месечното бебе.

5. Комплект за музикални развлечения:

Този комплект играчки съдържа редица барабани, подходящи за 6-месечното момче. Те могат лесно да се играят от шестмесечното момче и се предлагат с атрактивни цветове и лъскави материали. Човек може да се възползва от тази играчка на онлайн доста лесно, ако по някакви причини не го намират в магазините. Първо, детето ще се сблъска с трудности при възпроизвеждането му поради проблеми с височината. Така че той може да свири на барабаните, като ги държи на пода. Тъй като той започва да расте, той може да се възползват от всеки ъгъл на този комплект барабани. Ще остане с него до навършване на 6 или 8 години.

Виж повече: 3 месеца бебешки играчки

6. Комплектът Вие:

Hot Wheels има невероятни невероятни комплекти за играчки за малките бебета. Материалът на автомобилите също е много лек и човек може лесно да играе с тях, без да се нарани. Бебетата научават как автомобилите променят посоката и бързото движение на колите привличат вниманието им. Този интерактивен сте идеален за бебета и родители, които играят заедно.

7. Забавленията за 5 месеца:

Търсите ли играчки за 6-месечното бебе? Ето една невероятна играчка за 6-месечното бебе, което предлага тонове забавление на децата. Има цветни топки, които ще запазят детето заето с тази играчка.

8. Светла топка на движение и обхождане:

Ярката светлина може да се каже, че е една от най-интересните играчки за децата. Тази играчка показва красива кръгла текстура с много удобства и възможности за забавление и съблазнителни цветове.

Виж повече: Играчки за 1 месец бебе

9. Играчът с зает ученик:

Тук имаме още една красива обучителна играчка за 6-месечното бебе. Тази играчка спортира красиви текстури и форми в квадратна кутия. Петте страни на тази играчка, осветяват бутоните и звуците на животните и имената - правят го една от идеалните играчки за бебета под 6 месеца. Всяка страна на куба има дейност и това ще ви държи бебето заето дълго време.

10. VTech Lil 'Critters Moosical Beads:

Тази музикална играчка има разнообразие от текстури за бебешко тактилно развитие на 6 месечна възраст. Бебетата лесно могат да хванат пръстена с перли; тя също има светлини и въртящ се квадрат, които помагат в развитието на двигателите. Това малко същество играе над 30 игриви мелодии, звуци и фрази. Тази играчка е идеална за детски легла, чанти за пелени и колички. Музиката е един от най-добрите начини да предизвикаш въображение и творчество в твоя 6-месечен.

11. Сензорна шейкър за бебето Айнщайн

Бебетата откриват дрънкалката, която се наслаждава на всичките им сетива. Веселата медуза реагира на движенията на вашето бебе и променя цветовете и възпроизвежда класически мелодии в отговор на движенията на вашето бебе. Пипалата на този октопод насърчават тактилното развитие на вашето бебе с неговото текстурирано въже. Тази играчка е направена за малки ръце, които лесно се хващат. Музикалната играчка Ocean Glow Sensory Shaker Musical е перфектният спътник за вашето бебе навсякъде.

Освен играчките, ето и няколко дейности, с които можете да се отдадете с малкото си 6 месеца.

1. Време на корема:

Важно е детето ви да инвестира енергия в корема си, независимо дали се разминава гласно.

Слез на пода с детето си. Погледни я, без да трепнеш, докато лежиш на корема си. Поставете детето си върху кърпа и го използвайте, за да я преместите нежно от едната към другата страна. Вземете пронизващ дух, казвайки: "О-о-а-маргаритка, Oops-a-маргаритка", докато я преместите.

2. Да направим Sit-Ups:

Това е голяма активност, ако бебето може да поддържа врата си. Леко поставете бебето по гръб, сложете ръцете си под ръцете на бебето и внимателно го вдигнете до седнало положение. След като бебето спечели достатъчно сила, можете да направите тези седящи прозорци, като държите ръцете си и го вдигате, за да седне.

Вашето бебе скоро ще получи контрол над главата си и това е голямо развитие на двигателните умения.

Когато бебето ви е на 6 месеца, те осъзнават, че могат да накарат нещата да се случат. Те разбират концепцията за причината и следствието и можете да развиете това умение, като закупите подходящите за възрастта играчки. Бебетата могат да седят с подкрепа и някои не могат да седят изобщо. Бебетата обичат да удрят играчките си, защото създават шум и обичат да гукат. Винаги следвайте препоръките за възрастта

По-горе бяха изброени някои от най-добрите играчки за 6-месечното бебе. Повечето от тези играчки са високо оценени от различни продавачи на играчки и родители, които предоставят на децата си тези играчки. Тази статия ще се надяваме да ви помогне в решаването на най-добрите играчки за 6-месечно бебе.

Гледай видеото: Колко играчки са нужни на детето (Юни 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send