Красота и мода

15 Най-добри и евтини дестинации за меден месец със снимки

Pin
Send
Share
Send


Honeymoon дестинация и нейния бюджет според разходите е въпрос на загриженост за всяка нова сватбена двойка. Някои от най-добрите дестинации, заедно със света и различни портали от прекрасни гледки сцени ви канят в рамките на достъпни диапазон. Вероятно 15 най-добри и евтини дестинации за меден месец с изображения са описани по-долу.

Най-добрите и евтини места за младоженци със снимки:

1.Tulum Mexico:

Тулум е отлично място за посещение на младоженците в Мексико. Той предлага многобройни приказни плажове, прекрасно оборудвани села с живописна красота с гъвкав ценови диапазон. Всички места и зашеметяващи бели пясъчни плажове тук се отварят със съоръженията на балнеоложки традиционен, масаж на традиционните за маите, гмуркане с шнорхел, слънчеви бани и др.

2.Jamaica:

Ямайка е най-достъпната, но красива дестинация сред всички карибски острови. Това е мястото за отлични развлечения и романтизъм. Той е познат със своята антична култура, заедно с впечатляващи природни пейзажи. Водопадите, красивите пясъчни плажове, съоръженията за плуване, наслаждавайки се на потока от вода, гмуркане с шнорхел в изключително светло море и спираща дъха красота на слънцето, са атракция. Добавянето на тези различни пакети и стимули за настаняване са достъпни на този остров.

3.Флорида ключове:

Специалните неща на това туристическо място са разходка с лодка, риболов, гмуркане с шнорхел, шофиране, ветроходство и еко турове. Всички отделни острови имат уникални и атрактивни характеристики. Можете също така да се насладите на шофиране с кола през почти 110 мили дълъг път. Тази магистрала покрива всички зрелищни забележителности с изглед към морето, разклащащи красоти на дланта в хладния бриз, който е свързан с пътища и мостове.

4.Havasupai:

Той се третира като едно от най-невероятните и страхотни места в света. Неговата живописна красота е идеална за романтични двойки, които да подарят пламъка на тяхното пътуване с меден месец. Той е част от Grand Canon, предлагащ най-привлекателните водопади Havasu. Можете да се възползвате от съоръжението във вашия диапазон.

5. Big Sur:

Мястото е станало едно от зашеметяващите и красиви брегове на Калифорния. Това място е сценарий, включващ тесни долини вътре в неравномерната планина, гори от бор, изключителен водопад, воден въртящ момент и т.н. Това място е подходящо и за новите купета, които имат предвид, за да проучат мястото при прилагането на разходите.

Виж повече: Дестинации за бюджетен меден месец

6.Puerto Rico:

Това е достъпно място, което покрива най-живописна красота сред Карибските острови. Можете да се отпуснете и да се насладите на любовта си, като се насладите на слънчеви бани навсякъде в дълги километри по-малко плажове. Други атракции са пътуването с ферибот, здравословния нощен живот, културните пътувания, ветроходството, конната езда и т.н. Известният плаж около островите е син плаж, познат за гмуркане с шнорхел. Различни риби в цветни нюанси, костенурки и диви коне са достъпни през дестинацията. Той е един от най-добрите и най-евтините дестинации за меден месец в света, който ви кара да уау.

7.Ireland:

Ирландия е едно от най-забележителните места за пътуване заедно с прекрасните места за меден месец в Европа. Мястото прилича на цветно платно със стабилно зелено, включително няколко подхранвани села, очарователни брегове, невероятни природни пейзажи, кули и крепости и др. Евтините и романтични места за настаняване са атракция на това място. Може да е престижно пътуване на меден месец, ако посетите тази страна.

8.Portugal:

Сред всички европейски туристически дестинации, Португалия е едно от евтините места, предлагащи широк кръг от портали, които да опишат по време на пътуването на меден месец. Той е познат с многобройните си стари крепости и възхитителни села, традиционен риболов, безкраен двор от маслинови горички, елегантна култура и др. Мястото е просто повече от подходящо за дестинации за меден месец.

9. Лейк Тахо, Калифорния:

Тахо се намира между Невада и Калифорния. Тя носи Тахое езеро в рамката, едно от най-зрелищните езера, седнало в скута на планината Сиера Невада, изпълнено с кристално чисти води. Мястото предлага авантюристично пътуване чрез разходки или каране на ски в планините, различни топли каюти на планината, романтични шикозни плажове, удобства за кънки на сняг, казина нощен живот и др.

10.Selva Negra:

Nicragua има различни причини да се превърне в едно от приключенските места за двойки меден месец, предлагащи гъвкавост в разходите за пътуване. Той е център на забавление на дивата природа. През пътуването могат да се видят различни уникални и изчезнали видове животни, птици. Можете да се насладите на езда на кон или да настроите краката си да видят различни водопади и да се насладите на пътуването в джунглата с тропически звук.

Виж повече: Места за посещение в Южна Индия за меден месец

11.Tatai, Камбоджа:

Мястото е рай за посещение на меден месец в рамките на гъвкава бюджетна гама. Плаващите хижи в курортите, гостуващите птици, орхидеите, прохладните свежи гори и редките му същества правят пътуването ви изключително романтично. Той се намира близо до границата с Тайланд, в Югоизточна Азия. Специалността на това място е уникална плаваща вила в средата на река, заобиколена от екзотична гора.

12.Оаху остров:

Един от местата за меден месец на мечтите сред Хавайските острови е остров Оаху. Въпреки че е център на всички скъпи помещения за настаняване, той предлага и евтини съоръжения. Времето на това място е сухо в природата и е известно с красотата на своите плажове. Това е едно от най-евтините и най-добрите места за младоженци за младоженци и това е една от най-добрите идеи да посетите това място за вашето пътуване до медения месец.

13. Острови Сан Хуан:

Сан Хуан е една от перфектните дестинации за двойки за меден месец за посещение на достъпна цена. Мястото е уникално с фантастичното разположение на леглата, ресторанти, курорти, галерии, вълнуващи храни, музеи и т.н. Също така можете да видите гигантски орли и китовете на известните създания на мястото. Той разполага със съоръжения за уединение в романтично пътуване за двойки, като осигурява топли и комфортни кабини.

14.Колорадо Скалиста планина:

Хълмът в Националния парк Rocky Mountain е известен с неповторимите си живописни планински имоти. Точно извън гамата, Estes Park предлага специална кабина за подслон само за двойки. Курортите, съоръженията за подводна баня, камините са някои от идеалните причини за двойките да посетят мястото за пътуване с меден месец в евтини и икономически ефективни.

15.Mendocino:

Това е живописният крайбрежен район в Калифорния. Това е участъкът на опашката на Зелената планина. Бреговата линия е впечатляваща, както и спираща дъха природа. Можете да гледате красивите цветя в джунглата, вълнуващ елемент от пътуването. Друга специалност на това темпо е винената фабрика от местно грозде, Ботанически парк с разширение към Тихия океан. Можете също така да можете да се насладите на романтичната добавяне на удобствата на вкусни ястия и популярни сладкиши.

Виж повече: Меден месец в Северна Индия

Вашият меден месец пътуване може да бъде просто повече от по-добре, като резервирате някой от тези топ места чрез надежден сайт съветник за пътуване. Лесно е да се работи и следователно да се резервират подробности чрез проучване от интернет и съответния уебсайт.

Източник на изображения: 1, 2, 3, 5, 6, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

Гледай видеото: Най-евтините дестинации за почивка през 2018 (Юни 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send