Красота и мода

9-те най-добри преносими климатика в Индия с цени

Pin
Send
Share
Send


Преносимите климатици са полезни за охлаждане, а понякога и за изсушаване, малки области на дома или офиса. Преносимите климатици могат да допълват прозоречните модули и често могат да се програмират да работят в определени часове или при определени температури. Преносимите климатици са отличен избор за малки апартаменти, тъй като други климатични инсталации, подобни на прозоречни, могат да бъдат забранени от иначе частните жилищни правила на наемодателя.

Популярни преносими климатици в Индия:

Днес в тази статия ще напишем и ви разкажем за 9-те най-преносими климатика в Индия.

1. Портативен климатик Honeywell MN10CESWW:

Honeywell MN10CESWW екологичен Honeywell MN10CESWW подвижен климатик охлажда равен на 400 квадратни метра. Този климатик на Honeywell включва три в едно схема на охлаждане, обезвлажняване и избор на вентилатор. Светодиодните бутони плюс програмируемият таймер създават лесно използване на устройството плюс удобно, плюс влиятелен въздушен поток от 174 CFM поддържа циркулацията на въздуха.

Цена: INR 26550

2. Newair AC12000E преносим климатик:

Newair AC12000E не е нищо друго освен 12000 BTU климатик, който втрива равен на 425 квадратни метра стая. Той е многофункционален плюс използва компетентна авто изпарителна технология, която намалява разходите за електричество. За хора, които живеят във влажна среда, неговият изсушител е успешен, докато неговите високоефективни замърсители плюс миризма на миризми могат да се мият плюс консумативи. Неговият 24-часов таймер е програмируем. Плътният му плюс преносим дизайн работи добре във всички домове, а ергономичното му колело е добре проектирано.

Цена: INR 26444

Виж повече: Мини климатици

3. Преработен преносим балсам SHARP:

Благодарение на тънкия си, плътен дизайн, този климатик SHARP не стартира много място, подходящо за малки помещения. Въпреки това, високата способност на неговото охлаждане може да охлажда помещенията, равни на 410 квадратни метра. Функционирайки като изсушител, той може да премахне 50 пинта влажност на ден. Освен това има и цифров термостат плюс дистанционно управление.

Цена:INR 10,500

4. Преносим климатик Soleus Air SG-PAC-08E4:

Този изпарителен преносим климатик включва 24-часов таймер с три скорости на вентилатора. Машината охлажда пространствата, равни на 200 кв. Фута, с 8000 BTU, плюс изключва, за да пести енергия при сигурна температура. Устройството Soleus Air е умно, за да проветри през прозорците, за да издърпа горещия въздух и да го смени на студен въздух.

Цена: INR 25054

5. LG LP1213GXR Преносим климатик:

Контролната влажност на LG LP1213GXR плюс поддържате зони, равни на 400 квадратни фута, охладени от преносимия климатик LG LP1213GXR. Вентилационният вентилатор циркулира въздух спокойно в пространството плюс програмируем таймер, позволяващ температурата да се организира 24 часа в денонощието, като се отчита функцията за автоматично изключване.

Цена:INR 12,000

Виж повече: Климатик Сплит Ac

6. Портативен климатик American Comfort ACW500C:

Хората, които търсят плътен климатик с мощен изсушител, могат да мислят, че американската Comfort ACW500C. Тя може лесно да се транспортира от стая в стая плюс идва от миещи се филтри, дистанционно управление, плюс 13 000 BTU. Няма изискване за изсмукване на американския Comfort ACW500C, следователно той се използва непрекъснато. Това е най-добрият климатик в Индия.

Цена: INR 33161

7. Преносим климатик Frigidaire FRA053PU1:

Преносимият климатик Frigidaire FRA053PU1 5000 BTU е идеален за малки стаи със средни нужди от охлаждане, плюс три скорости на вентилатора, които охлаждат стаята с размер от 216 квадратни метра. Йонизаторът на свеж въздух елиминира полена плюс други примеси от въздуха, плюс съотношение 8,6 енергия, което помага да се спестят пари от сметките за захранване.

Цена: INR 19271

8. Портативен климатик Koldfront PAC701W:

Той е идеален за спални в противен случай други малки стаи, Koldfront PAC701W тънък дизайн 7000 BTU преносим климатик тихо охлажда равно на 250 квадратни метра пространство. Автоматичната дренажна система елиминира кондензацията плюс освобождава изискването за ръчно източване. Климатикът предлага опция за изсушаване, три скорости на вентилатора, плюс миещ се филтър.

Цена: INR 23857

Виж повече: Климатик за прозорец

9. Портативен климатик Shinco 10,000BTU:

Успешен при охлаждане, този преносим климатик Shinco AC може да охлажда стаите, равни на 300 квадратни метра бързо. Тя включва цифрово управление, което ви позволява да регулирате точната температура, самоиспарителната схема изисква да не се пълни резервоара редовно, плюс 4-посочно диспергиране на въздуха по въздуха спокойно през цялата стая. Предлага се и в Индия.

Цена: INR 16547

Гледай видеото: The 2012 Enigma By David Wilcock - Bulgarian SUB (Юни 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send