Красота и мода

9 Прости и хладни тънки портфейли за мъже

Pin
Send
Share
Send


Около 95% мъжки избор са тънък, удобен, гладък, устойчив на надраскване и дълготраен кожен портфейл. В случай, че кожата не е достъпна, вторият избор е гладка форма. Въпросът е - защо е важно портфейла? Преди това валутата не беше средство за изискване на неща, необходимост. При раждане на среднозаемна банкнота, т.е. валутата на всяка държава, портфейлът е като охранител на хартиената нотариална сметка и сега - а-ден, охраната на пластмасовата валута.

Различни видове гладки тънки портфейли за мъже:

Мъжете често избират портфейла, който е тънък и удобен за носене. Тези портфейли идват с прост и стилен дизайн.

1. Radix One Slim Wallet:

Radix един тънък портфейл има строго изискване за качеството, дизайна и функциите. Не можете да го използвате като мулти-носител. Само едно нещо може да бъде поставено в този портфейл. Това е по-тънък портфейл в сравнение с други на пазара. Не можете да получите една карта, от която се нуждаете лесно, защото трябва да извадите всички карти, тъй като има само един слот. Човек трябва да бъде много внимателен, докато използвате този портфейл.

2. Тънки портфейли за кредитни карти за мъже:

Въпреки, че е малък и тънък, но осигурява цялото ви същество през цялото време. Той е зашит много хитър от професионалист. В джоб с цип можете да съхранявате парите си безопасно. А в раздела за карти можете да поставите много карти, тъй като много раздели са предоставени за карти. Лесно можете да оставите джоба на панталона си и да го носите навсякъде. Това изглежда е тънък и елегантен дизайн.

3. Мъжки тънък кожен портфейл:

Винаги е бил първият избор на мъже при закупуването на портфейл за него, така че те да могат да съхраняват ежедневните си неща много удобно. Този тип материал със сигурност предлага дълготрайност, независимо колко упорит и скъп го използвате. Той включва един голям джоб и няколко слота, които да пазят кредитните ви карти. Този дизайн е станал много често срещан сред мъжете.

4. Дебел портфейл с пари в брой:

Това е супер тънък кожен портфейл за мъже на пазара. Това е идеална възможност за безопасно съхраняване на всички важни карти. Тя обхваща здравината и хармонията. Той има клип за пари за скриване и обезпечаване на валута, който се отличава с дизайн за изтегляне. Можете спокойно да подредите всичките си кредитни карти в портфейла и лесно да извадите необходимата ви.

Виж повече: Портфейли за мъже

5. Алуминиев тънък метален портфейл:

Металният портфейл на този алуминий не само изглежда елегантно в ръката, но също така осигурява и дълъг живот. С това ще получите усещане за професионализъм. Той дава възможност на потребителя да съхранява колкото се може повече карти. Можете лесно да извадите картата, която искате от този портфейл. Можете да я държите в джоба на ризата или вътрешния джоб на панталона си. Лесно е да получите драскотини по повърхността, ако не сте внимателни.

6. Пластмасови най-тънки портфейли:

Тя се състои от вносна пластмаса, явно добра за карти. Много тънък и лек. Трябва да подредите всичките си карти и да бъдат лесно видими. Можете бързо да извадите картата, от която се нуждаете, от пластмасовия портфейл. Лесно е да носите със себе си, тъй като не притежава много тегло и е изключително удобно.

Виж повече: Персонализирани портфейли за него

7. Малък размер на портфейла:

Съставен от естествена кожа, лесно организирате своята валута, карти и идентификационни номера. Можете да сложите парите си в джоб с цип, така че няма шанс да го загубите. ID доказателство може да се съхранява в пластмасова джобна секция. Дори всичките ви карти могат да бъдат подредени в секцията с ципове. Можете лесно да скриете нещата от хората в този пощенски портфейл.

8. Телефонен портфейл:

Сега-а-ден, дори един телефон случай също идва с портфейл дизайн, в който можете да съхранявате парите си и други карти. Просто трябва да носите само едно нещо, в което се съхраняват всичките ви неща. Няма други отделни неща, които да си спомняте само да носите телефона си и всички неща ще бъдат с вас. Вашите карти и парите са в безопасност в този портфейл, тъй като се заключва с бутон. Много рядко се използва, тъй като мъжете не са склонни към него.

Виж повече: Супер тънък портфейл

9. Двукратни мъжки тънки портфейли:

Това двустранно портмоне може да защити парите ви и други необходими неща от непознати. Той има отличен защитник на кредитни карти, идеален за костюми с джинси или официални панталони. Можете лесно да съхранявате парите си, кредитни карти и документи за самоличност, докато сте на екскурзия или ваканция. Преди всички мъже използват за запазване на този дизайн на портфейла, тъй като те са много удобни с използването му.

По-рано в портфейла нямаше толкова много мания и избор. Бащите ни имаха само един типичен тип портфейл с тях. Но сега тенденцията се промени. Мъжете имат толкова много опции, дизайн, марки и избор в портфейла. Те винаги обичат да имат стилен и привлекателен портфейл, който лесно може да впечатли техните дами. Тези, които обичат портфейлите, използват различни портфейли и продължават да купуват новите сортове в портфейла си.

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Гледай видеото: 30 полезных автотоваров с Aliexpress, которые упростят жизнь любому автовладельцу Алиэкспресс 2019 (Юни 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send