Красота и мода

9 Защитни и най-добри портфейли за сигурност за мъже и жени

Pin
Send
Share
Send


Лаптопите и мобилните телефони имат много функции и нива на сигурност. Но портфейла, който носим, ​​държи повечето от нашите ценни и лични предмети. Портфейлът трябва винаги да е защитен от всички.

Най-новите портфейли за сигурност за мъже и жени:

Поддържането на нашите кредитни карти и парите ви непокътнати и безопасни е от първостепенно значение. Тук са 9 най-добри типове портфейли за сигурност, които предпазват вашите пари и кредитни карти от крадец.

1. Портфейл за охрана на гърдите:

Това са висококачествени портфейли за защита на гърдите, които са много леки. Портфейлите са чудесни за съхранение на паспорти и пари и т.н., които трябва да бъдат съхранявани по всяко време. Цветовете, в които идват портфейлите, са различни от бледо до тъмни. Тези портфейли са удобни за носене и се почистват лесно с регулируема лента.

2. Портфейл за сигурност за пътуване на врата:

Тази торбичка за пътуване е най-добрата за носене под дрехите, която виси на врата за допълнителна сигурност. В портфейла има лесни джобове за съхранение на паспорти, пари и кредитни карти. Затварянето е направено от велкро, което го прави лесен и добавя допълнителен слой сигурност.

3. Портфейл от мъжка верига за сигурност:

Тук е чудесна възможност да защитите портфейла си, дори когато не сте на туристически дестинации. Портфейлът е изработен от кожа и има верига за сигурност, която може да бъде прикрепена към коланите на колана на панталона. В портфейла има и сигурно отваряне на бутона. Той съдържа четири слота за кредитни карти и повече място за пари в брой.

4. Портфейл за сигурност на RFID с кредитна карта:

Този портфейл за сигурност е един от най-новите, които трябва да бъдат измислени. Изработен е от алуминиеви панели и е облицован с RFID блокиращ материал, който предпазва от скенери за кредитни карти и следователно предотвратява кражбите на самоличност. Той разполага с шест слота за кредитни карти, идентификационни номера и всякакви други материали, които бихте искали да запазите. Дизайнът е идеален за жени.

5. Кабел за сигурност на кабела:

Можете лесно да си вземете този портфейл за сигурност, към който е прикачен прибиращ се кабел. След това кабелът се свързва с контурите на коланите на панталоните. Идеята е, че всеки, който се опитва да открадне портфейла, ще се върне обратно и ще се навие в държача на кабела.

Виж повече: Мъжки портфейл от предния джоб

6. Портфейл за талията за сигурност:

Този портфейл за сигурност на талията е направен от найлон или полиестер. Модерният портфейл за сигурност идва с RFID блокиращ материал, който ви предпазва от кражба на сигурност. Използваният найлон и ципове са с високо качество и издръжливост. Има специална тъкан, която запазва влагата.

Виж повече: Mens Magic Wallet

7. Портфейл за защита на краката за мъже:

Крака портмонета са чудесен начин да запазите вашите важни елементи безопасни от крадци. Кожените портфейли се носят около крака близо до глезена и са скрити от погледа под панталоните. Портфейлите могат лесно да държат пари в брой. Те са най-подходящи за хора, които обичат да се разхождат всеки ден и да правят упражнения, тъй като това им позволява да бъдат свободни да носят предмети в джобовете си.

8. Портфейл за обезопасителни колани:

Друга добра идея е този колан за пътуване, който се удвоява като портфейл за сигурност. Коланът има вътрешна облицовка, в която са разположени джобове. Всеки един от джобовете може да държи пари и да го държи сигурно. Коланите обикновено се носят на панталони и панталони и това лесно може да прикрие всички пари, които може да искате да носите като допълнителни.

9. Портфейл за биометрична сигурност:

Това е един от най-напредналите в портфейлите за сигурност. Портфейлът може да се отваря само когато се потвърди идентичността на собственика. Потребителите трябва първоначално да свържат портфейла с компютъра. След това трябва да сканират пръстовите си отпечатъци и да го зададат като код за сигурност. След това портфейлът може да се отвори, като плъзнете пръста си върху него. Алармата също ще звучи на мобилния телефон на потребителя, ако портфейлът е далеч от потребителя за повече от 10 фута.

Виж повече: Портфейл за монети

Изберете портфейли с анти-кражба и RFID технология, за да защитите вашите елементи. Това е страхотна покупка, ако пътувате в гъсто населени райони.

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Гледай видеото: 30 полезных автотоваров с Aliexpress, которые упростят жизнь любому автовладельцу Алиэкспресс 2019 (Юни 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send