Красота и мода

9 Леки занаяти на снежен човек, които правят у дома

Pin
Send
Share
Send


През студеното време на годината, когато децата чувстват, че е трудно да се играе на открито, опитайте една от тези идеи, дадени по-долу. Празнувайки всички сезони с DIY дейности и хладния зимен сезон с тези зимни занаятчийски идеи, това е най-добрият начин да имате перфектна ежедневна дейност.

Най-добър и лесен за снеговик занаяти, за да направи у дома:

Нека да видим как да направим занаятчийски снеговик от тези ослепителни колекции от идеи за занаятите на снежните хора,

1. Плаващите занаяти от снежен човек:

Гледайте този лесен занаят на снежен човек, който децата ще намерят много интересно и очарователно. В този занаят за деца може да се използва мазилка от течност от Париж или дори чистата бяла емайлирана боя. Това е просто въпрос на изливане на течността по подходящ начин и след това добавяне на допълнителни аксесоари към него.

2. Прости занаяти на снежни хора:

Тук идва елементарният вид занаятчии за снеговици. Те не намират никакви шансове да работят с бъркотия. Използваните материали са различни цветни хартии и очите на googly с някои общи поддържащи елементи.

3. Хартиена плоча изскочи снежен човек:

И двете деца и възрастни са любители на изскочи базирани идеи за снеговик, които не се нуждаят от специални умения. Това е просто жизненоважно да запазим нашата концентрация върху тези уникални сгъвки, което прави това изкуство да се появи. Над това трябва да нарисувате и оцветявате изкуството на снежния човек според размера и формата на изскачащия кораб.

4. Чорапи снежен:

Осъществяване на такива вълнуващи и прекрасни изкуство с тези чорапи като основни материали, което всъщност е зашеметяваща идея. Такива неща най-често се срещат във всички домакинства. За да добавим някои подробности към този занаят, можем да използваме черни бутони и нишки с възли, за да направим резултата от дейността наистина завършен.

5. Пластмасова лъжица:

Тук основата на изкуството е глинен съд, а за тялото е използвана пластмасова лъжица. С тази комбинация получаваме очарователно изкуство на снеговика. Това е твърде просто за извършване и в същото време, твърде сладко. Децата биха искали да я притежават.

6. Снежен човек от детската градина:

За децата на детската градина също е подходящо това разнообразие на изкуството. За тях е използван само най-малък брой материали. Възрастният би могъл да им помогне да направят такава снеговидна занаят за децата, която най-накрая им дава щастието, което заслужават.

Виж повече: Дървени занаяти за деца

7. Образец за плетене на една кука:

Всичко това е за по-големите деца, които се интересуват от дейностите по плетене на вълна. Моделът възпроизвежда отличителния тип за плетене на една кука, който използва различни цветове на вълнена нишка, за да се разграничат детайлите от тези занаятчии за възрастни. Те са изкушения, които са спиращи дъха.

8. Тръба на тоалетна хартия:

Те са перфектната коледна сноубордска занаятчийска дейност за ваканционния сезон, независимо дали ще намерите сняг извън дома ви. Те са толкова сладки и използват рулоните от тоалетна хартия, които са предназначени за материали с най-ниска цена. И от вас зависи да добавите своя собствена креативност, за да завършите нейния облик.

Виж повече: Как да направим занаят

9. Pom Pom Snowman Crafts:

Удивителният бял цвят на помпон се използва за създаването на основата и след това може да бъде украсен с любимите ви плетива, лъкове и украшения. Тези, които се нуждаят от актуална дейност ден за ден, могат да избират този лесен за снеговик занаят за деца, който е толкова удобен за правене.

От сладък разтопен снеговик занаяти за доста помпон занаятчии снеговик, това са няколко големи детски зимни плавателни съдове идеи там. Творческите деца излизат с техните форми, като просто правят това просто рязане и сгъване.

Виж повече: Лесни коледни занаяти

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Гледай видеото: DIY ROOM DECOR! 10 DIY Projects for Winter & Christmas! Decorating ideas for a Frozen Room (Юни 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send