Красота и мода

15 бляскави дизайнерски завеси за къща

Pin
Send
Share
Send


Завесите са винаги в голямо търсене, тъй като те са склонни да повдигат стаята и да го обогатяват. Дизайнерите винаги идват с очарователни идеи, за да пресъздадат стиловете на завесите. Те се предлагат с завладяващ дизайн и живи цветове, както и меки цветове според декора на стаята. Дизайнерските завеси се предлагат в различни дизайни, цветове, модели, които са много грациозни и елегантни.

Последни и най-добри дизайнерски завеси за дома:

Дадени по-долу са няколко разновидности на луксозни дизайнерски завеси, които ще ви помогнат да създадете правилния за вашия дом.

1. Портокалови завеси:

Това е светло оранжево, бяло и кафяво завеса със стил на миди. Тя има три нива и престилка. Валансът има три миди, портокалови, кафяви и оранжеви. Първият слой е бял полупрозрачен с оранжеви цветя. Следващият слой е оранжевият, а последният е кафявият. Вземете това класическо парче, което е изящно съобразено.

2. Синя копринена дизайнерска завеса:

Чудесно изработени дизайнерски завеси от синя коприна. Престилката е триъгълна с триъгълна конструкция. Всеки връх на триъгълника, зашит, има кръгла перла за украса. Тази престилка е връхната точка на иначе обикновената завеса. Има пискюли за завеси.

3. Бяла и жълта дизайнерска завеса:

Опитайте тази проста, но класическа украса за завеса за поводи като ангажираност или сватби. Има жълти панели, висящи пред бял фон. Алтернативните жълти панели се закрепват и на мястото на присъединяване се поставя букет от цветя. Цветът отразява светлината и прави пространството по-светло.

4. Чиста дизайнерска завеса:

Това е чудесна чиста завеса, която е център на привличането на функции като церемония с навиване, церемония по именуване, ангажименти, сватби и други функции. Тази завеса създава чиста магическа атмосфера. Той има прекрасен мида от едната страна в бяла и жълта комбинация. Средният слой има спускащ се кът с прекрасна сатенена дантелена подплата.

5. Черно-бяла дизайнерска завеса:

Класическата черно-бяла комбинирана завеса със сигурност може да съответства на декора на хола. Обхватът включва четири панела - два черни и два бели. Черните панели са обикновени, докато в бялото има отпечатани великолепни черни цветя. Престилката е бяла с цветя и триъгълни черни части, пришити в долния край.

6. Дизайнерска синьо-бяла копринена завеса:

Тази завеса със сигурност ще добави блясък към спалнята ви. Тази елегантна закачалка се шие с голяма грижа, за да създаде очарователен ефект. Валансът е проектиран красиво с комбинация от синьо, бяло и допълнително покритие от бяло със сини цветя. Тя е двуслойна завеса с един ред обикновен бял, а другият - син с бяла граница.

7. Елегантна дизайнерска завеса:

Това е напълно магическа завеса за дизайнерска завеса от кремав цвят, която ще създаде превъзходен ефект във вашия дом. Има много по-малко шиене към него. Обикновената дизайнерска завеса е висяща около завесата, за да създаде ефект на мида. Тя е завеса с дължина от два етажа, като първият слой е просто обикновен вид през бял.

8. Виолетова дизайнерска завеса:

Ето една фантастична лилава дизайнерска завеса, изработена изящно за всекидневната. Тя е двуетажна и има панели и двойна престилка. Една от престилките е отпечатана с пурпурни цветя и е плоска през панела на завесите, докато обикновената лилава е зашита като единичен гребен. Обикновеният слой е от светлорозов цвят и е от дантелен материал с бродерия в основата. Има общо четири панела - два печатни и две равнини.

9. Крем за дизайнерска завеса:

Ето още един уникален дизайн на завесата, който идва с много набори. Тази завеса на прозореца е на половината от дължината на нивото. Нагънатата колекция е пришита около вътрешните краища на престилката и нивото. Две големи лъка се шият и на двата края, така че те закачат престилката на нивото.

10. Дизайнерска кухненска завеса:

Това е една от лесните за завеси пердета, които със сигурност ще създадат дизайнерски ефект. Тъкачът от завеса е просто преобърнат на пръчката по такъв начин, че да е равен от двете страни. Има тъкани, които висят от прът над завесите, за да контролират височината на завесата, за да може слънчевата светлина да се включи. Тази уникална дизайнерска завеса ще остави всички отворени очи.

11. Дизайнерски завеси за баня:

Това е прекрасен синьо оцветен комплект за баня. Завесите са с прекрасна овална престилка от обикновени сини и скъпи бяло със сини ивици. Прозорецът на банята също е с подобен скосен затвор. Масата с всички тоалетни принадлежности е покрита с раирана завеса, чието главно и синьо е в основата.

12. Дизайнерски завеси за баня за баня:

Това е напълно модерна дизайнерска завеса за баня за банята. Той има двойнослоен валент, който е печен и украсен със златна дантела. Редиците имат вратовръзки, които също са граничи с подобна златна дантела.

13. Двойна бродирана дантелена завеса:

Фантастична завеса, в която могат да се настанят хотели, домове и кафенета. Той е двуетажен с една дантела и един кадифе / сатен. Вторият се използва за блокиране на тежката слънчева светлина. Престилката е красиво ушита и е единична печена. Цялата завеса има прекрасна цветна бродерия.

14. Арабски дизайнерски завеса:

Арабите са много известни със създаването на екзотични дизайни за завеси. Завесите от арабски стил се предлагат в топли цветове като кралско синьо, лимоново зелено, черешово червено, които също са силни цветове. В този стил малките килими се окачват под престилката. Завесата и панелните завеси са от кадифе. В престилката има златисто оцветени ресни дантела, зашити по нея.

15. Релефни сиви дизайнерски завеси:

Този вид завеса е подходящ за прозорец в стил залив. Той се предлага като комплект, състоящ се от основната завеса, отвесната завеса, две престилки и две въжета. Има прекрасни пискюли, които са от два нюанса на зелено. Основната част от тази сива дизайнерска завеса е релефна с цветен дизайн.

Винаги избирайте дизайнерската завеса, която е лесна за поддръжка. Можете също така да издигнете красотата на стаята си чрез комбинация от цветове, които да съответстват на декора. Можете да имате различни цветове и дължини от пердета, като използвате плат от най-високо качество. Така започнете да избирате съблазнителни модели и цветове. Материалите, които обикновено се използват за завеси са твърд памук, поли коприна, кадифе, сатен, мрежа, дантела и др.

Гледай видеото: Ил-мар строй (Октомври 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send