Красота и мода

30 Разкошна Колекция от копринени коприна със снимки

Pin
Send
Share
Send


Коприната е естествено влакно, което е изтъкано под формата на текстил. Това естествено влакно се получава от копринени червеи. Различни видове и качества на суровите коприни са налични в зависимост от копринената буба и метода на отглеждане. Коприната е много разпространена сред сарите, различни от различните й употреби. Шинният вид на материала го прави много популярен. Светлината падаща върху коприната се отразява в няколко посоки. Копринените сари ни принуждават да се чувстваме топли, тъй като то затваря топлия въздух много близо до кожата ни. По този начин е най-подходящо за студено време.

Огромни копринени сари със снимки:

В Индия има различни копринени сари на базата на региони. Топ 30 копринени сари са подчертани тук заедно с каталожните изображения.

1.Red Kancheepuram копринен сари за сватбена колекция:

Червеното е цветът, който е идеален за всяка сватбена колекция. Това оживено червено копринено сари е южна индийска коприна. Този стил произхожда от Канчеепурам, Тамил Наду. Този сари обикновено се нарича коприна Kanjeevaram. Сложните работи се извършват в златисто и със златна граница. Pallu има великолепни творби, изобразяващи различни стилове и фигури.

2. Жълта коприна с червени дизайни:

Този копринен сари е с прекрасен жълт цвят. Текстурата на този копринен сари е много копринена и по тази причина не идва на разумна цена. Същите червени цветни рисунки са навсякъде по сарите. Този сари има традиционен вид и е популярен от векове. Този Kancheepuram копринен сари е със златни граници на зори със самостоятелни работи върху него. Това може да се носи във всеки специален случай.

3. Черно-червено копринено сари от Kancheepuram:

Черният цвят е елегантност и с този копринено текстуриран сари вие абсолютно изглеждате привлекателно за всяко конкретно събитие. Тази черно-червена комбинация от сандвичеви копринени сари има зари работи в сари в кръгови мотиви и по протежение на границите. Специалността на южноиндийските сари е тяхната по-широка граница. Червените и златни граници минават паралелно по целия сари. Просто чиста червена блуза може да се свърже с тази копринена сари.

4. Розово и бяло копринено сари Kancheepuram:

Този различно оформен копринен сари е с розови и бели цветове. Основната основа на тази коприна от kancheepuram е светло оцветена в розово. Меката и копринена текстура ви кара да харесвате този сари. Този сари няма никакви сложни работи, но изглежда стилен. Цветните златни и бели цветове се простират из цялото сари.

5. Черно носене на саржета на партито Kancheepuram:

Тази коприна kancheepuram, известна също като kanjeevaram коприна, е за ежедневно износване. Тя няма дизайнерски произведения. Черен цвят сари се комбинира с многоцветни вертикални ленти. Този традиционен сари е с модерен стил с дизайнерски вид. Червените, зелените и оранжевите цветове са съчетани с черно, което я прави контрастна. Другата черна част има златни работи. Можете да носите този сари през деня, както и през нощта по повод.

6. Pure Maroon Mysore коприна Сари:

Този Mysore копринен сари е с тъмен цвят. С тъмнокафяв цвят се комбинира тъмен зелен цвят. В тази Mysore коприна частта палу е от тъмнокафяв кестеняв цвят, имащ зариеви ленти с подобни модели. Зелената част на сари е просто обикновена само със златна граница. Това е съчетано с кафява блуза с къс ръкав с границата zari.

7. Жълто бенгалско-балучарски сари:

Копринената сари на Baluchari от Западна Бенгалия представя някои епични истории и ситуации. Този сари се състои главно от фигури на хора и животни, които подчертават историите под формата на дизайни. Палу и границата на тази жълта салура отразяват този модел. Този сари изглежда страхотно с този стил на дизайн.

8. Розови копринени сари:

Този baluchari saree също има сложни работи, извършени по целия pallu изобразяващи някои дизайни и истории. Този бенгалски сари на основата на коприна е много популярен сред бенгалските и други части. Горното сари е с тъмен нюанс на розово с дизайн, изпълнен в черно и бяло.

9. Сиви дизайни на Sambalpuri Silk Saree Bomkai:

Това Ориса базирани копринени сари има уникални цветови комбинации. Sambalpuri коприна сари са фини текстурирани saree, предлагани главно в Ориса. Тази сива копринена текстурирана сари отразява по-голямата част от светлината, която пада върху нея. Границите и палубата са от тъмночервеникави и златни зари се правят над тези части. Bomkai дизайни се правят по този sambalpuri saree.

10. Neon Green Pure Pochampally ръчно тъкани копринени сари:

Pochampally копринени сари са друг вид южноиндийски копринени сари. Тук в тази копринена сари цветова комбинация е основната атракция. Тази неонова зелена копринена сари има по-широка тъмно розова граница над жълтата граница само в долната част на този сари. Златни зари са само в розовата част на сарито. Този ръчно изработен копринен сари е предпочитан предимно от младото поколение, благодарение на великолепните си цветови комбинации.

11. Изключително бяло и розово комбинирано Ikkat копринено сари:

Този сари е розово и почти бяло, съчетано с икката копринено сари. Дизайнът на блока в този копринен сари увеличава перспективата на този сари. Квадратът, проектиран по границата на този сари, се състои от зелени, розови и жълти цветове. Това бели базирани сари, следователно, имат привлекателен фактор. Розовото оцветено палу има триъгълни вълнообразни модели, направени в бяло.

12. Бял Ассам копринен сари с Калки мотиви:

Копринените сари на Асам са много популярни със своята текстура и саниране. Този черно-бял комбиниран копринен сари има блестящ вид. Черни мотиви се правят по границата и някои сложни работи в палубата. Асам коприната не е на разположение на достъпна цена, това е малко скъпо. Ако искате да опитате изключителен сари не трябва да се замисляте два пъти. Въпреки че тази черно-бяла комбинация е често срещана, тя е уникално изобразена в тази Асамска коприна.

13. Бежово и многоцветно копринено сари на тусар:

Mira копринени sarees са скъпи и основно на разположение в Асам. Тази коприна има уникална текстура. Този бежов копринен сари има многоцветни сложни дизайни, направени много спретнато. Ако ви харесва тежка работа на pallu, изберете този копринен saree. Границите на тази коприна muga също са проектирани по същия начин.

14. Вибриращ пурпурен пурпурен сос от Ассам:

Този тъмно оцветени магенти сари има контрастиращи кремообразни части, за да подобрят красотата на този сари. Тя изглежда жизнена и светлина отразява функция усилва своите перспективи. Тази коприна от Асам има дизайни, които се правят в типична коприна от Асам. Малки кремообразни и черни точки изглеждат елегантни.

15. Чиста Златна Асам Копринена Сари:

Тази конвенционална коприна от Асам има блестящ златен ефект. Границите имат златен допир с направени върху него дизайни. Тялото на сарито е с малко по-светъл нюанс като на кремава основа. Някои зелени и червени оцветени малки дизайни с цветови ефекти са задълбочени в сарито. Тази златна коприна от Асам е една от ексклузивните копринени сари за всяка рецепция или сватбено тържество.

16. Ръчно тъкани черни нарянпети:

Narayanpet в държавата Telangana е добре известен със копринени sarees. Това narayanpet коприна saree има мулти райета граница. Това е специалността на този тип. Границите са с различни модели в различни сари. Това черно сари на narayanpet е просто изглеждащи saree само с многоцветни ленти. Елегантните златни ивици над многоцветните граници увеличават красотата на този копринен сари. Той има жълт цвят с ленти в определени интервали.

Pure Narayanpet Pure Silk Saree:

Този чист копринен сари е друго разнообразие от narayanpet копринени saree. Този копринено текстуриран сари с розова основа просто привлича в своята перспектива. Яркият розов цвят сари се контрастира с жълто. Част от палубата се състои от жълт цвят с блестящи златни ивици. Същият дизайн се поддържа по границата на този копринен сари.

18. Проверете копринената сара на Мангалгири:

Тази копринена сари е с произход от област Андра Прадеш. Сари мангалгири е кръстен на град в област Андра Прадеш. Тези сари са известни със своите ръчно тъкани произведения и занаятчийски произведения. Този сари има многоцветни чекове по сарите. Различните оцветени нишки се тъкат, алтернативно да се даде на този сари различен отразяващ модел.

19. Вълнообразен модел Розови копринени сари Mangalgiri:

Тази мангалги-копринена сари има тъкани и печатни модели. Розови и виолетови цветове се контрастират. Моделите се правят в бели и жълти цветове. Този сари има прости дизайни с вълнообразен модел по целия сари в различен модел. Розовите граници имат жълти и бели алтернативни вълнообразни модели.

20. Праскова Chamundi Silk Saree:

Чамунди е известно място в Карнатака. Този копринен сари принадлежи на това място. Мястото е добре познато с копринени сари. Тази коприна от праскова chamundi има успокояващ вид. Границите са подчертани със златен цвят, който е ключова характеристика на южните сари.

21. Меганта Бангалор Копринена сари със Зари граница:

Копринената сари на Бангалор е една от най-хубавите копринени сари. Този сари се състои от жизнена пурпурна и блестяща зелена граница със златен ефект. Този сари може да бъде съчетан със зелена блуза в събитие, за да подобри вашата красота.

22. Червен копринен сари със Зари

Това двойно тъкани копринени сари се произвежда в Гуджарат, известен като сарито на копринената патола. Чистата червена копринена сари има златен ефект по границата. Златни отпечатъци са с много фин дизайн. Това е един от най-добрите копринени сари.

23. Синьо-зелена банарасива коприна с камък:

Банараси сарите са добре познати сред сарите и могат да се носят по различен начин. Този най-добър традиционен сари е известен и със своята коприна. Тук тази копринена сари има уникален морски зелен ефект. За да се подчертае това сари злато zari и каменни работи отново осигурява.

24. Blue Party Wear Banarasi Silk Saree:

Коприната Banarasi е съчетана с модерен стил, който е идеален за износване на партита. Кралското синьо с блестяща златна граница изглежда модерно. Също така текстурата ви кара да се влюбите в този сари. Изглеждаш абсолютно зашеметяващо в това облекло. Златна блуза с къс ръкав изглежда перфектна за този сари.

25. Сари със златен оранжев пайтани:

Paithani стил сари са от град в Махаращра. Тези копринени сари имат уникален стил, различен от останалите. Тази оранжева сари със златна граница отразява по-голямата част от светлините, за да изглежда красива. Палу се проектира с различни цветни конци. Това е един от най-добрите копринени сари.

Виж повече: Нови памучни сари

26. Сари от черни пайтани:

Тази черна сарита на paithani има тежък дизайн с елегантен вид, който е специалността на този сари. Границите са от червено-златни ивици. Циркулярният модел на златните зори работи по целия сари. Това е един от най-добрите копринени сари.

27. Розово отпечатано копринено сари от Venkatagiri:

Venkatagiri sarees са кръстени от град в Андра Прадеш. Специалността на тази копринена сари е, че тя се състои от различни нюанси. Това розово-черно затъмнено полусарие има отпечатани дизайни главно над секцията палу с двойно сложена граница. Това е един от най-добрите копринени сари.

Виж повече: Модерен дизайн на Сари

28. Зелена киселина, отпечатана от копринен сари в Муршидабад:

Този копринен сари е също от Бенгал, който има меко текстурирани влакна. Тази блестяща зелена коприна е с различен дизайн. Дизайнерската копринена сари има уникални щамповани киселини върху бял цвят и проста черна рамка. Черното с други цветови ефекти прави този сари изглежда елегантен. Това е един от най-добрите копринени сари.

29. Rust-Grey Murshidabad Silk Saree:

Тази копринена сари на мършидабад се смесва с ръжда и сиви цветове. В сиво оцветените сари има ивици от ръжда и крем. Границата има ефект на ръжда навсякъде по сарите с лъскава кремообразна подплата. Коефициентът на стил за тази коприна от муршидабад е много висок. Това е един от най-добрите копринени сари.

Виж повече: Обикновени цветове на Sarees

30. Червени и бели коки котки Saki:

Котките с копринени сари произлизат от Ориса. Това коки копринени сари са търсени в цяла Индия. Това просто проектирано копринено сари е направено от бели и червени цветове. Подобни вертикални конструкции протичат успоредно на този сари. Това е един от най-добрите копринени сари.

Горните копринени сари са изобразени в цяла Индия. Копринените сари са много леки и могат лесно да се управляват. Копринените сари са с много гладка текстура. Тези копринени сари са удобни за носене и тези традиционни сари ви правят да изглеждате стилно. Копринените сари трябва да носят екипировка за специалните събития.

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 , 25, 26, 27, 28, 29, 30.

Гледай видеото: Алманах на българската мода 2008 Шеста част (Юни 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send