Красота и мода

Топ 9 играчки за новородени бебета

Pin
Send
Share
Send


Новородените бебета имат някаква привързаност към играчките, която е универсална. Бебетата по целия свят са очаровани от външния вид, действието и звука на играчките. Има обаче някои играчки, които могат да ги изплашат и да ги направят наистина разстроени. Трябва да изберете правилната играчка за вашето новородено и тази статия ще ви информира за най-добрите 11 играчки, които можете да си купите за новороденото си бебе.

Когато избирате подарък за новородено, най-добре е да четете за идеи за дарове и да се консултирате с родителите. Потърсете играчки, които бебето може да задържи и вземете или смучете. Избягвайте играчки с малки части. Нашата статия определено ще ви помогне да изберете внимателни и полезни подаръци за новородени.

1. Ръчни играчки:

В първите месеци бебетата нямат способността да разбират сложни играчки. Следователно, трябва да отидете за нещо наистина просто и забавно в същото време. Има многобройни ръчни играчки, които бебето може да държи с ръката си и да я разклаща или премества, за да издава шум, което, разбира се, ще бъде мелодично.

2. Музикална кутия:

Новородените бебета спят по-добре, когато се възпроизвежда някаква мека музика. Човек трябва да търси нещо интересно, когато купува играчка за бебета. Музикалните кутии се смятат за една от най-добрите играчки за новородени бебета, тъй като музиката оживява бебетата и ги запазва щастлива. Трябва да изберете този, който идва с мек и мелодичен тон. Те може да не успеят да го управляват, но ще продължат да се забавляват, просто да го слушат.

Виж повече: Играчки за бебе

3. Мобилният:

В днешния свят, от 24 часа на ден, прекарваме почти 8 часа по телефона. Бебето очевидно ще наблюдава майка си и баща си на обекти, през които се опитват да общуват. Мобилната играчка е подходящ мобилен телефон за бебета и той може да играе с него. Мобилният е една от най-добрите играчки за новородени бебета.

4. Наборът за дрънчене:

Новородените бебета обичат цветовете и се надяваме, че те също ще харесат тази дрънкалка. Това се смята за една от най-добрите играчки за новородени момичета. Можеш да я разтърсиш и да направиш чудесен шум от него. Освен всичко това, тя притежава красиви цветове, които ще бъдат обичани както от едно бебе, така и от момиченце.

5. Спортна зала за новородени бебета:

Почти всеки родител купува това за новородените си бебета, за да активира техните различни телесни мускули и влакна от много малка възраст. Тази фитнес зала за бебета обикновено се съхранява в леглото и е напълно безопасна, тъй като идва и с мрежа. Цялото нещо изглежда наистина радостно и бебетата ще го обичат от момента, в който погледнат.

Виж повече: Играчки за новородено бебе

6. Сензорни играчки:

Сензорната играчка е невероятна играчка, която може да се добави към колекцията детски играчки. Сензорната играчка идва с вградени изкуствено сензорни бутони, които ще направят някакъв шум или флип, когато бутонът е натиснат отвън несъзнателно. Бебетата се чудят чудесен смях, когато играчките скачат или флипват. Това е и една от играчките, подходящи за новородени бебета.

7. Музикална играчка за дрънкалка:

Търсите играчки за новородени бебета? Тук имаме още една невероятна и красива музикална играчка за новородените бебета. Нещото е напълно безопасно за бебетата, тъй като при изграждането на тази играчка не се използва токсичен материал. Тя ще подпомогне и развитието на моторни умения.

8. Винфун-бебе момиче Playmat:

Търсите онлайн играчки за новородени бебета? Тук е чудесна играчка, която е една от най-добрите играчки за новородени бебета. Тази играчка идва с прекрасен дизайн и ще бъде пълноценен убиец за бебетата. Вашите бебешки момичета ще обичат да се търкалят и да си играят с нея почти през целия ден.

Виж повече: Меки играчки за бебета

9. Многоцветна къща за играчки:

Последно, но не на последно място, това е малко по-напреднала играчка за новородените бебета. Но те все пак ще го обичат. Можете да се възползвате от тази играчка от всеки магазин, който осигурява материали за бебешки играчки или да ги купувате от известен онлайн магазин за бебета.

10. Разбийте стека:

Това е много популярна играчка сред бебетата и малките момчета обичат да подреждат. Има безкрайна радост в подреждането и сортирането. Тези ярки лъскави цветове и пръстени определено са полезни за координацията между ръцете и очите.

11. Rolling Ball:

Гледайте вашето бебе момче кикот, тъй като тази топка колебания и wiggles. Имайте топка с вашето момче! Тази топка идва с различни опции за дръпване и завъртане. Възможностите са много.

Досега обсъждахме играчки, които са подходящи за новородени; Нека сега разгледаме няколко дейности, които можете да предприемете с малката си.

Танцувайте с бебето си:

Възпроизвеждане на успокояваща музика за вашите бебета и носене на малкото бебе и владеене на бебето. Бебетата обичат да прекарват времето си с родителите си и това е чудесен начин да се свържете с малкото си чудо.

Обучете бебето с неща около вас:

Тази дейност не е ограничена само до детски играчки. Можете да използвате всеки домашен продукт, който е безопасен за употреба. Съхранявайте със себе си скривалище на обекти и въведете тези обекти един по един. Това е брилянтен начин да ги научите на обекти като лъжици, тъкани, бутилки и др.

Изведи рок звездата в Теб:

От "Twinkle, Twinkle", "Колела в автобуса", "Ако сте щастливи и го знаете", бебетата обичат анимирани гласове. Опитайте да модулирате гласа си от ниска височина до високи пискливи стъпки. За да добавите по-забавно, опитайте с пръст кукли.

Проблем с мехурчетата:

Мехурчетата са наистина магически и тази игра е забавна за 4-6 месечна възраст. Можете да издухате мехурчета по време на банята или да ги разхождате в парка. Бебетата са очаровани от мехурчета.

Време за плач:

Това е една от най-важните дейности за бебетата. Това укрепва шията и главата на вашето бебе и им дава различен поглед върху нещата. Уверете се, че постоянно ги следите.

Има някои добри играчки за новородени, които могат да променят настроението на бебетата и да променят целия му ден. Следователно, трябва да бъдете изключително внимателни, докато избирате един. Надяваме се, че играчките, описани в тази статия, ще ви помогнат.

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Гледай видеото: Електрическа люлка за новородено. (Юни 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send