Красота и мода

9 Красиви и стилни шифонни туники за мъже и жени

Pin
Send
Share
Send


Шифон е лек, прозрачен и прозрачен плат, изработен от коприна или найлон или усукана креп. Шифоновите сари, рокли и туники са много елегантно изглеждащи поради падането, което шифонът предлага на потребителя. Шифонът е много удобен за носене и много лесен за носене. Човек може да експериментира с много разфасовки и мотиви в шифонни туники.

Съдържание:

  Най-новите и модерни дизайни на шифонни туники за мъже и дами в тренда:

  Ще проверим 9-те най-шифон туники за мъже, както и жени тук, в тази статия.

  1. Готическа модна шифон туника за мъже:

  Това е вдъхновено от викторианската готическа мода. Това е чиста бяла туника за мъже с висока яка и готически стил с пълни ръкави. Тази туника има пънк нагъната яка с маншети в ръкавите. Тънко обковани в шифон, това може да се свърже с прави облечени панталони.

  2. Дамски шифонни туники за мъже:

  Това е прекрасна синя дантелена прозрачна визия през шифон туника за мъже. Ръкавите са направени от шифон и имат яка и бутони. Тази туника е тънък и изглежда добре на младежи, които искат да експериментират с модата.

  3. Дизайнерска памучна риза за мъже от шифон с плътен цвят:

  Това е хубава дизайнерска твърда оцветена с две джобчета шифон секси туника за мъже. Това е хубава вечерна риза за мъже, която да бъде обвързана с хубави дизайнерски панталони.

  4. Лятна шифонова туника за мъже:

  Това е една перфектна туника в шифон за мъж, който е идеален за лятото. Това има много цветни цветни печатни мотиви и изглежда добре при мъжете, независимо от възрастовите им групи. Това е в копринен шифон и има хубав поток като туниката и има ретро усещане към него с дългите ръкави.

  Виж повече: Туники за парти

  5. Шифон Бийч Кафтан Туника за жени:

  Това е една секси туника в шифон за жени, идеални за плажовете. В съответствие с днешната мода, това идва със студено рамо и това увеличава коефициента на топлина. Свържете го с къси панталони и сте готови за вълните.

  6. Геометрична печатна шифонна туника за жени:

  Това е чудесно изглеждаща шифон туника за жени. Това е геометричен печат с точки и абстрактни модели и идва с разстояние рамо, което изглежда добре, когато е в този прекрасен плат.

  Виж повече: Туника с женско бельо

  7. Къса шифон блуза за жени:

  Това е дизайнерска риза-шифонова туника, която се сдвоява с дънки или jeggings. Това е лека туника без ръкави с цвят капучино, идеална както за официални, така и за случайни случаи.

  8. Военно-синя туника за жени:

  Това е един шедьовър, изработен в шифон, който съчетава тъканта със съвременен стил. Разфасовките и гънките в тази туника са идеални за вечерно парти и му придават висок елемент на феминизъм. Изработена от прозрачна копринена тъкан, тя има дълги ръкави и има ламперия, изпълнена през туниката.

  Виж повече: Индийски памучни туники

  9. Отпечатана рокля за шифон от туника за жени:

  Това е класически в шифон за жени и е задължително да е от съществено значение в женския гардероб. Това е като дълга туника рокля в шифон с цветни щампи навсякъде. Човек може да носи този самостоятелен костюм като шифонова рокля или да го сдвоите с всякакви съответстващи дъна.

  Шифон като тъкан се харесва и на двата пола и човек може да го носи със стил и клас. Човек може да бъде наистина спокойно да носи шифонни туники в комбинация с хубави дъна. Туниката е нещо, което човек може да носи през годините и сезоните и въпреки това те никога не могат да грешат, когато става въпрос за мода.

  Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

  Pin
  Send
  Share
  Send