Красота и мода

Как да направя Bengali Bridal грим?

Pin
Send
Share
Send


Бенгалските сватби са известни в Индия заради спокойната и спокойна природа. Ярки и смели цветове, Блясъците са голямо да, когато става въпрос за обличане на бенгалска булка. Бенгалските жени са раздадени с много остри черти и тези характеристики са много добре подчертани, тъй като Бенгалистите са много артистични по природа. Сарините, носени от тях, са от червен цвят, вградени с много златна работа. „Червеното“ е цвят, който трябва да се оцвети, докато се облича с бенгалските булки. Гримът на булката е много жизнена, ослепителна и искряща и обикновено са натоварени с много злато.

Ето един малък урок, който ще ви научи как да правите грим за бунгалската булка.

Как да направим Bengali булчински грим: t

Необходими неща:

 • Измиване на лицето
 •  Добър овлажнител
 • Прикрива
 •  Сенки за очи
 • Очна линия
 • червило
 • Компактен прах / насипен прах
 • грунд
 • Балсам за устни
 • Спирала за очи
 • Kajal
 • Гланц за устни
 • Молив за устни
 • Фалшиви мигли
 • Молив за вежди
 • Екологично чиста червена и бяла боя.
 • Зъбци или ухо.

Почисти:

Трябва да се използва добро измиване на лицето, за да се отстранят замърсяванията и замърсяванията от лицето. Пат лицето си суха с кърпа. Следвайте го с добър тонер.

Овлажняващ:

Нанесете добър овлажнител според вида на кожата, така че кожата да се хидратира и да няма груби петна.

грунд:

Грундът трябва да се нанесе върху основата, за да остане гримът за по-дълги часове.

Прикрива:

За да се скрият тъмните петна и несъвършенствата, трябва да се използва добър маркер. Трябва да се прилага около окото, петна и др.

Фондация:

Човек трябва да бъде много внимателен при избора на добра марка фондация. Тя трябва да върви с вашия тон на кожата. Обикновено човек трябва да приема тон по-висок от цвета на кожата.
Фундаментът трябва да се поставя в точки с кръгови движения. Човек може да използва розова вода, за да смеси фондацията с кожата.

Грим за очите:

С него трябва да се работи внимателно, за да придаде приятен поглед на окото.

Виж повече: Как да направим розови устни

Сенки за очи:

Трябва да се избере жива коралова сянка или нюанси на злато и червено. Ако се използват два нюанса, той трябва да се смеси добре с добра четка за грим. Две линии на сенките за очи също трябва да се поставят върху челото, за да вдигнат външния вид на окото.

Очна линия:

Трябва да се нанесе плътна обвивка на очите. Убедете го навън, за да го придадете на артистичен вид.

Kajal:

Трябва да се нанесе дебела линия каял. Kajal трябва да се прилага по начин, който определя окото. Трябва да се избере водоустойчив каял, защитен от размазване.

Фалшиви мигли: Като цяло бенгалските булки са благословени с дебели мигли, но не се притеснявайте, ако нямате такава. Винаги можете да използвате фалшиви мигли, за да подчертаете окото си.

Спирала за очи:

Трябва да се нанесат два до три слоя маска за добро къдрене.

Изчервявам се:

Трябва да се избере червено руж. Опитайте се да избегнете блестящия руж, тъй като гримът за очите е вече тежък. Нанесете го върху скулите, за да го подчертаете добре.

Виж повече: Как да направите червилото си по-дълго

Пасиран прах / пресован прах:

Нанесете малко от насипен прах или пресован прах. Уверете се, че не го прилагате прекалено много. Просто помажете малко.

Червило:

Преди да нанесете червило, трябва да нанесете добър балсам за устни, за да запазите устните ти меки и хидратирани. Трябва да се приложи Lipliner. Човек трябва да отиде за жив червен цвят или нюанси на червено. Нанесете червилото с четка за червило. Гланцът не е задължителен. Използвайте попивателна хартия, за да отстраните излишната червило. Нанесете слой от насипен прах и след това го намажете с попивателна хартия, за да продължи дългото червило.

Мотиви:

Тази функция е много уникална за бенгалските булки. Бенгалските булки имат червени и бели алтернативни мотиви на челото си. Можете да видите картината, за да я разберете добре.

Тя може да бъде просто толкова проста, колкото и кръгови червени и бели точки или може да се следва конкретен модел. Това е като стил на подпис. Могат да се изберат екологично чисти бои. Зъбките или ухото могат да се използват, за да го нарисувате перфектно.

Bindi:

Погледът трябва да бъде завършен с голямо червено бинди, което е типично за бенгалската булка.

Златната червена сари трябва да се носи в традиционен и уникален стил. Една добра прическа, за предпочитане бик трябва да се избере, за да съвпадне с грима и облеклото. Използвайте тези съвети за специалния грим, който получава великолепния, блестящ вид, който може да открадне милиони сърца, особено на младоженеца.

Виж повече: Как да приложим фондацията върху лицето

Гледай видеото: Barbie princess bedroomElsa FrozenPrincess dollhouse morning routine bathroom shower dress (Юни 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send