Прически

Топ 9 индийски прически

Pin
Send
Share
Send


Всички момичета планират много неща от дрехи до грим, прическа и дори избират стилиста за сватбения си ден. Въпреки това, когато става въпрос за деня на приемането, много момичета изчерпват правилния избор за прическа.

Има различни видове прически, които можете да опитате за приемната страна. Днес ние ще ви предоставим най-добрите решения, които могат да ви дадат някои идеи за това какво може да бъде добро за вас като индийска прическа. По-долу са изброени 9-те най-добри решения за прически.

1. Навита Бун:

Навитата кифла може да бъде добър избор за избор на прическа. Този стил може да се направи добре с помощта на много продукти за коса и докосване на творчеството от ръцете на добър професионален фризьор. Само ти не можеш да правиш тази прическа. Това ще изисква помощни ръце. Можете да спортувате този вид, когато сте имали плетена прическа за сватбата. Ако сте гост на сватбата или приемането, тогава можете да спортувате с този вид коса. Това може да бъде добро за почти всички видове облекло. Той също така ще даде илюзията за по-висок от вас, ако сте скъсани. Високият кок, който правиш по-висок, ще изглеждаш.

2. Къдрава половин коса на половина надолу:

Половината и половината надолу къдрава прическа за кифла може да е добра за приемната партия. За това ще ви трябва професионален фризьор.

Виж повече: Обикновено сватбени прически за средна коса

3. Къса къдрава коса:

Ако сте прикрепили косата си в кок на гърба за вашата сватба, тогава за приемането оставете средния или късия боб да се отпусне. Създайте някои къдрици с извиване и използвайте някакъв лак за коса, за да ги запазите за дълго и да поддържате стила в цялата партия.

Виж повече: Момичета прически за начинаещи

4. Вълнообразна коса:

Вълнообразната коса никога не излиза от модата. Можете да спортувате с хлабава вълнообразна прическа като тази за вашата рецепция. Това ще върви добре с почти всякакъв вид облекло.

5. Вълнообразна Пермска коса:

Дългата вълнообразна коса може да бъде наистина добра, когато искате прическа за стил на приемане. Колкото повече блести главата ви, толкова по-стилна ще изглежда косата ви.

Виж повече: Индийски булчински прически 2014

6. Разхлабена объркана коса от една страна:

Този вид разхвърлян прическа може да бъде добър за рецепцията. Тези дни разхвърлян прически са популярна тенденция и не можете да пропуснете разхвърлян коса вид. Можете да преместите всички коси на едната страна за по-стилен външен вид. Това може да стане добре с почти всяка форма на облекло.

7. Кошери Bun:

Можете да създадете винт стил кошер кок с валцувани кок на гърба. Това изглежда много елегантно и ако сте имали нещо заплетено за вашата сватба, тогава за приемането можете да промените стила на нещо подобно на хляб. Това може да върви добре с всякакъв вид дрехи и можете да го допълвате с аксесоари за коса.

8. Разхлабени съвети:

Можете да се забавлявате с прическа, която има дразнещ връх, а върховете са малко навита с голям бик. Този тип прическа може да бъде добра с всеки традиционен костюм.

Виж повече: Прически с Saree

9. Задърпан в старинен кок:

Това е друга винтидж стил коса, която можете да опитате за вашата рецепция. Това изглежда прекрасно с почти всякакъв вид облекло. Това може да бъде добър дизайн на косата, когато ще носите ghagra choli или saree или дори с тежки костюми. Можете да украсите прическата с аксесоари за перлени мъниста и да я направите по-стилна.

Снимки Източник: Сток на затвора m1, 1, 2, 5, 6, 7, 8, 9.

Гледай видеото: Две бързи и лесни прически за пусната коса (Юни 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send