Прически

Топ 9 прически за опашка за чернокожи жени

Pin
Send
Share
Send


В света на модата и красотата, опашката е най-изтънчения и класически вид. Тези прически могат лесно да се поддържат и изглеждат страхотно на почти всички жени. Една проста конска опашка може да бъде оформена по много начини, за да изглежда привлекателна. Донесохме ви някои от най-добрите прически за черни жени.

Стилни и красиви прически за чернокожи жени с картини:

1. Прическа със странична опашка:

За този вид се изисква дълга коса. Тук една част от асиметрично разделения е малко обемна от другата. Тежката част от косата е изтеглена и завързана, за да образува опашка. Предната част на косата прикрива част от челото, а другата част е изложена на представа за вашата забавна и любяща природа. Подходящ цвят ще направи прическата още по-впечатляваща.

2. Кафяв дълга опашка:

Сега жените могат да оформят косата си като „Веднъж“. При този вид кафяво оцветената дълга коса се притиска плътно към гърба и опашката се връзва с помощта на същото на тила. Този творчески облик изисква дълга и гъста коса. Жените с почти всички типове лица могат да оформят косата си по този начин.

3. Къдрава опашка:

Не се притеснявайте, ако имате къдрава коса. Ние имаме най-доброто решение за стайлинг с къдравата ви коса, направете конска опашка. Паничките на къдрава коса ще изглеждат много зрели и елегантни. Тук къдравата коса се издърпва назад, за да образува конска опашка. Конската опашка е сравнително по-голяма и по-дебела от обичайните, което е основната атракция на този вид.

4. Усукана опашка с обръснато дъно:

В този поглед косата е усукана на върха, за да образува опашка. Тук опашката върви нагоре и се спуска до нивото на рамото. Това е един от най-добрите начини за оформяне на дълга и гъста коса. Задната част на врата е обръсната, което прави тази прическа уникална.

5. Половината половина надолу опашка:

Жените с дълга и копринена коса могат да опитат този вид. Тук част от косата се издърпва, а другата половина остава така, както е, обърната надолу. На гърба събраната коса е завързана, за да образува опашка, която отново лежи от едната страна на рамото.

Виж повече: Разширения за коса на опашка

6. Странично избръснати опашки:

За да постигнете този вид, трябва да отрежете страничните части на косата малко по-дълбоко от останалата част на главата. Косата се издърпва от тези части и се сглобява, за да образува опашка. Този творчески облик е подходящ за лица с форма на сърце.

7. Бастуна с ролки на победата:

Това е обичайна прическа на конска опашка. Основната разлика е в победата в предната част на главата. Предната част на косата се навива, за да образува подобие на корона. Останалата част от косата е свързана с опашка. Жените с дълга и гладка коса ще излъчат този вид.

Виж повече: Опашки с ниско пони

8. Паничка с бръчици:

Косата отпред е нарязана на ресни и покрива челото и веждите. Този външен вид е бил пресъздаден от много известни личности като Риана. Дъното на косата е с къдрава завой, което прави този вид много привлекателен. Къдравата опашка е изместена настрани и по тази причина тази прическа се нарича и странична опашка.

9. Блънт опашка:

Тази прическа е една от най-готините прически на конска опашка. Косата е стегната, за да образува дебел и тъп конска опашка. Жените с гладка коса ще се възползват най-много от този вид. Това е една от най-очарователните прически за чернокожи жени.

Виж повече: Фалшиви прически на опашка

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Гледай видеото: Our Miss Brooks: Conklin the Bachelor Christmas Gift Mix-up Writes About a Hobo Hobbies (Юни 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send