Красота и мода

9 Най-добър и забавен транспорт занаяти за деца и предучилищна възраст

Pin
Send
Share
Send


Транспортът е тема, за която всички деца знаят и биха искали да създават сами. Тези занаяти ви помагат да научите децата за всички превозни средства. Транспортните занаяти са начин да се направи различен вид занаяти, които използват собствено творчество, помагат на децата да мислят и използват умовете си, докато правят занаяти.

Сладък и забавен транспорт занаяти за деца и предучилищна възраст: t

Огледайте най-добрите 9 транспортни занаяти за децата си,

1. Плавателни съдове за балон с горещ въздух:

Това забавно плавателно средство е чудесен начин да накарате децата си да движат малките си ръце. Балонът с горещ въздух е направен от хартиени чинии и бои. Табелата е украсена с рисунка на пръстите, използвайки различни цветове. Цялата хартиена плоча и кофата за хартия се поставят върху хартиена рамка.

2. Занаятчийски транспорт:

Ето и забавните транспортни занаяти за ученици от предучилищна възраст. Използваните тук форми включват квадрат, триъгълник и правоъгълник. Използвайки формите децата могат да направят транспортните средства като кола, влак и т.н. Това е нещо, с което децата наистина ще се насладят.

3. Занаятчийски транспорт за самолети:

Този самолет е изработен от щифт за дрехи и бонбони. Бонбоните се боядисват в ярки цветове и след това се залепват за прищепката с лепило. Това прави забавните транспортни занаяти за малки деца.

4. Плавателни съдове за хартиени чинии:

Децата ви могат да направят тази чудесна лодка от хартиени чинии само с половин хартиена чиния. Горното платно е изработено от цветна хартия и залепено на рамка. Самата лодка е боядисана с цветни точки. Това е толкова забавно транспортно средство.

5. Занаятчийски кораб за бонбони:

Помогнете на децата да стигнат до небето, като им помогнете да направят тази супер сладка ракета. Ракетата е украсена със сърце в центъра. Това са транспортни изкуства и занаяти, които всеки може да направи.

6. Име на влаковете:

Тук е хладен влак, който е направен с цветна хартия. Влакът се прави с различни части за всяко буги на влака. Памучните топки добавят чудесно докосване до рамката. Този транспорт занаяти за деца е перфектен, тъй като те могат да изписват името си във влака.

Виж повече: Тоалетна хартия рула изкуства и занаяти

7. Хеликоптер Забавни транспортни плавателни съдове:

Учете децата си с азбуки с това транспортно изкуство и занаят за предучилищна възраст. Този хеликоптер е направен от хартия и след това използваме бонбони, за да покажем остриетата. Помогнете на децата да идентифицират азбуката за думата хеликоптер.

8. Път с плавателни съдове за автомобили:

Ето един чудесен начин да научите децата за пътуване по пътищата и въпросите, свързани с безопасността по отношение на пътуването по пътищата. Тези транспортни занаятчийски дейности са чудесни за обучение на децата, докато се забавляват. Те сякаш лесно си спомнят неща, когато се забавляват.

Виж повече: Занаятчийски дейности в тъканите

9. Занаят за скутери на крака:

Забавлявайте се с децата си, като направите изрязана хартия за печат. Те могат да поставят краката си в цветни бои и след това да поставят краката си на хартия. Това може да изсъхне и след това да се изреже, за да изглежда като скутери. Това може лесно да бъде транспортни занаяти за 2 годишни деца.

Транспортните занаяти са перфектни начини да научите децата за различните транспортни средства. Можете да ги направите част от пътуването и да се забавлявате с цветове и бои. Този тип занаяти помагат да се изострят умовете на децата ви, децата обичат да създават различни видове занаяти по свой начин, така че тези транспортни занаяти им дават възможност да направят различен път с различно разположение на моделите.

Виж повече: Моливи занаяти за предучилищна възраст и възрастни

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Гледай видеото: ПАВЕЛ КОЛЕВ И ИЦАКА СЛЕД 20 ГОДИНИ! (Юни 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send