Красота и мода

9 Най-добрите идеи за стъклени бутилки, за да направите дома си красив

Pin
Send
Share
Send


Да се ​​използват повторно стари продукти винаги е добра изработваща техника. Дрехите за очила са идеалният начин да покажете кутията на творческата си страна. Тези стъклени занаяти ви показват как можете да вземете обикновена чаша и да я превърнете в нещо невероятно. Тези занаяти са прости и могат да бъдат направени лесно с малко помощ.

Най-добрите идеи за стъклени бутилки за вашия дом:

Вземи този топ 9 занаятчийски изделия за децата си,

1. Стъклени държачи за свещни стъкла:

Това е страхотен плавателен съд за стъкло, който може да се направи лесно у дома. Стъклото се преобръща и горната част се използва като свещник. Напълнете дъното с оцветен пясък и добавете няколко черупки, за да го украсите.

2. Стъклопластово стъкло:

Нека кутии и бутилка изглеждат красиви с този оцветени стъкло занаят. Тук бутилките се изсушават и след това се боядисват с цветни стъкла. Използвайте цветове, които се усещат като океан за приятно усещане в Средиземно море.

3. Стъклено платно от стъкло:

Този екзотичен звънец може да бъде сложен за създаване, но крайният резултат е просто зашеметяващ. Тази изработка на стъклени бутилки използва нарязани парчета бутилки, които са свързани заедно с тел и след това се поставят на контур. Краищата на камбаната са висящи парчета от цветно стъкло.

4. Занаяти от морско стъкло:

Тук е една прекрасна стъклена лодка, изработена изцяло от парчета стъкло. Платно е перфектно парче, което изглежда точно като самото платно. Всички парчета са свързани със сребърен проводник, за да изглеждат зашеметяващи. Този плавателен съд за морско стъкло е много уникален.

5. Стъклена чаша Стъклени плавателни съдове:

Направете тази зашеметяваща купа от стъкло като сувенир или подарък на някого. Тези идеи за изработка на стъклени бутилки са идеални за използване на стъклени парчета, които са оцветени и изглеждат добре. Трябва да ги залепите със силно лепило, за да задържите формата си.

6. Плавателни съдове за морски стъкла:

Този морски стъклен фенер е уникален начин да се използва морското стъкло, събрано от плажа. Тук не е необходимо да използвате каквато и да е боя за стъкло, тъй като стъклото на морето е наистина оцветено. Колекцията изглежда чудесно вътре във фенера, а когато осветява светлината на стаята.

Виж повече: Тъканни занаяти

7. Ръчно рисувани стъкла:

Тези прекрасни чаши са боядисани на ръка и образуват хубав кухненски комплект. Пластмасовото стъкло може да бъде забавно за всички, когато имате правилните инструменти. Използвайте хубави цветове и прекрасен модел, за да направите очилата. Ако сте добър в живописта, тогава това ще бъде хубава идея.

8. Стъклени орнаменти като плавателни съдове:

Направете Коледа ярка и весела с тези прекрасни стъклени орнаменти. Тези плажни стъкла занаяти използват до плажа стъкло, че е установено, че правят коледни елхи орнаменти. Можете да отидете креативно и да направите няколко други вида орнаменти. Децата момичета могат да опитат тези идеи за занаятчийски стъкла в училището си в периода на занаят.

Виж повече: Идеи за изработка на тоалетна хартия

9. Стъкло за тъканна хартия:

Това кръстосано тъканно стъкло се прави чрез залепване на цветна тъкан върху прозрачна хартия. Резултатът е хартиена хартия, която изглежда добре, когато е поставена на прозореца. Когато светлината минава през нея, се получава ефект на стъклопис. Ако искате да направите прост плавателен съд, този винаги ще бъде добър избор.

Стъклените занаяти превръщат обикновеното стъкло в фантастични обекти. Можете да правите много неща с плажното стъкло, чашите за вино и др. Можете да направите суровини от чаши, за да направите добри занаяти; можем да погледнем тази стъкларска машина и по бизнес начин. Ръчно изработени стъкло занаяти в търсенето сега на ден, можете да продавате персонализирани занаяти стъкло на онлайн магазин също. Това помага да се даде идея в действие.

Виж повече: Коледни идеи за занаятите

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Гледай видеото: DIY Night Routine Life Hacks! 30 DIY Hacks - DIY Makeup, Healthy Recipes & Room Decor (Юни 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send