Красота и мода

Как да действаме около момичетата?

Pin
Send
Share
Send


Има много различия как човек ще се държи и ще действа пред приятелите си в сравнение с това пред момичетата. Това обаче е аспектът, за който повечето мъже не са запознати. Те са склонни да бъдат еднакви с всички. Човек трябва да бъде наистина различен пред момичетата, особено ако целта е да я впечатли. За да ви помогнем да знаете правилните начини, по които човек трябва да действа около момичетата, ще ви е необходима професионална помощ. За да спестите усилията, същото е дадено в ръководството по-долу. Проверете ги и ги следвайте с грижата, за да получите най-добри резултати. По-долу показва някои съвети за това как да действаме около момичета?


Бъди себе си:

Няма никой по-добър от вас. Това е една от основните мантри, които трябва да следват не само момчетата, но и момичетата, без значение къде се намират. Като си себе си, можеш да спечелиш половината от битката за това как да действаш около момичетата. Вашата честност ще бъде наистина оценена и момичетата ще бъдат силно впечатлени от вас.

Приятелски подход:

Човек винаги трябва да бъде приятелски настроен, когато става дума за момичета. Опитайте се да не бъдете прекалено нетърпеливи, когато момичетата са наоколо и се държат по начин, който знае, че се интересувате. Трябва да видите как тя реагира на вашето приятелство и ако тя е гостоприемна, можете да продължите напред.

Уважението е важно:

Трябва да знаете, че едно нещо, което едно момиче търси в един човек, е учтиво. Опитайте и бъдете полезни, когато е възможно. Бъди като истински джентълмен, когато момичетата са наоколо. Вие със сигурност ще привлечете вниманието им към вас. Учтивостта е черта, която ще ви отведе дълъг път, за да разберете как да се държите пред момичетата, но също и как да ги впечатлите.

Виж повече: Как да говорим с момичета

Изисква се увереност:

Доверието е ключът към всяко предизвикателство, дори и по отношение на действията на момичетата. Но уверете се, че балансирате нивата на доверие. Когато се стигне до този аспект, не се хвалете или не бъдете груби и арогантни.

Дайте им уважение:

Не говорете боклук за момичета или други хора, когато тя е наоколо. Не действайте като пълен идиот. Вместо това бъдете добри към нея, уважавайте нея и хората наоколо. Едно момиче със сигурност ще ви хареса този ваш навик.

Бъдете закачливи:

Малко хаотично е приемливо във всяка връзка и добавя забавление и вълнение. Същото важи и за здравословното флиртуване. Можеш да флиртуваш с нея малко и до нивото, което не те кара да изглеждаш отчаян. В действителност, някъде надолу по линията, момичетата обичат момчетата да флиртуват с тях и да привличат вниманието.

Виж повече: Как да получите момиче да ви хареса

Дай й погледи:

Давайте погледи, когато сте около нея. Като я гледате от време на време, вие само ще увеличите скоростта на постигане на целта си. Усмихнете се на нея и ако тя се усмихне назад, това е един от добрите признаци, които трябва да приемете, че тя се интересува.

Опитайте се да не говорите за други момичета:

Когато обикаляте момичета, уверете се, че не говорите за това колко добри са някои други момичета. Това ще ги накара да загубят интерес към това, което казвате. Говорете за тях и се опитайте да ги опознаете по-добре, отколкото да давате примери за други. Това ще ги накара да си помислят, че си идиот.

Покажете чувството си за хумор:

Да бъдеш смешно и остроумно е едно от най-добрите неща, които можеш да направиш, когато е заобиколено от момичета. Това ще привлече вниманието на много от тях към вас. Момичетата имат мек ъгъл за момчета, които имат добро чувство за хумор, за да се покажат.

Виж повече: Как да впечатли момиче от дресинг

Снимки Източник: Сток на затвора

Гледай видеото: Румънеца и Енчев feat. Мариета & - Слънцето и ти Official HD Video (Юни 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send