Диета

ГМ Диета план за не вегетарианци

Pin
Send
Share
Send


Искате ли да отслабнете? Липсва ли ви мотивацията да започнете диета, защото сте чули, че това би означавало отрязване на любимите ви не-вегетариански ястия от менюто? Диетата на Дженерал Мотърс включва справедливо поръсване, без зеленчуци и зеленчуци и плодове.

GM или General Motors Inc. е разработила диета за своите служители и техните семейства. Чрез подготовката на тази диета, GM е вярвал, че почистващите ефекти от диетата ще подобрят възгледите и емоциите на служителите.

ГМ диета за не-вегетарианци всъщност е седемдневна диета, която цели да намали поне десет до седемнадесет паунда всяка седмица. Тази диета се основава на принципа, че храната, която приемате в рамките на тези седем дни ще ви помогне да изгаряте повече калории, отколкото приемате. Храната, включена в диетата, почиства вашата система, като измива примесите от тялото. Въпреки това, по време на този 7-дневен период, трябва да се въздържате от алкохол и да вземате поне десет чаши вода дневно.

Виж повече: Здравословна диета за мъже

ГМ диета за не вегетарианци:

Диета за първи ден:

На първия ден от диетата на GM можете да ядете всеки вид плодове, освен бананите. Можете да приемате всяко количество плодове, които можете да усвоите на първия ден. Диетата ви препоръчва да взимате пъпеши, особено дините в голямо количество. Това увеличава шанса ви да загубите повече калории на първия ден.

Диета за 2-ри ден:

На втория ден от гм диетата имате разрешение да ядете всички видове зеленчуци, независимо от това дали са сготвени или сурови. За да получите сложни въглехидрати, трябва да започнете деня като консумирате голям картоф с масло. Можете да изключите частта от маслото, ако не ви подхожда.

Виж повече: Странични ефекти на Gm диета & Gm Motors Диета план за вегетарианци

Диета от трети ден:

На третия ден от диетата трябва да имате комбинация от зеленчуци и плодове. Видът на зеленчуците и плодовете и количеството ще са според вашия избор. Въпреки това, на третия ден нямате право да приемате картофи или банани.

Диета за 4-ти ден:

На четвъртия ден от гм диетата, трябва да приемете три чаши мляко и осем банани. Можете да ги консумирате с зеленчукова супа, в ограничено количество. Не трябва да консумирате нищо друго освен тези.

Диета за 5-ти ден:

На петия ден от гм диетата можете да ядете риба, пиле, говеждо или овче. Можете да комбинирате месото с доматите. Също така трябва да увеличите консумацията на вода, за да изчистите пикочната киселина от тялото.

Диета за 6-ти ден:

На шестия ден от гм диетата, ви е позволено да приемате неограничено количество риба, говеждо, пиле или овнешко, заедно с други зеленчуци.

Храна за 7-ми ден:

На седмия или последния ден на гм диетата, ви е позволено да приемате зеленчуци, плодов сок и кафяв ориз.

Вие ще получите гарантирана загуба на тегло от минимум 10 паунда в края на седмия ден. Няма да има никакво усложнение на здравето, дори ако искате да повторите диетата.

Гледай видеото: Будущего не существует. Вегетарианство меняет сознание. (Юни 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send