Опаковка за лице

Как да направим Diamond лице?

Pin
Send
Share
Send


Diamond лицето е един от най-ефективната терапия за контрол на възрастта. Това е нехирургична терапия за пилинг, която може да се направи у дома без много проблеми. Това е много полезно за компенсиране на щетите, причинени на кожата ви от замърсяване, вредни слънчеви лъчи и т.н. Това лице е за тези, които харесват кожата си максимално. Този вид лице е на практика от векове и хората все още го считат за едно от най-добрите решения за красота. Ще намерите многобройни диамантени комплекти за лице на пазара, които ще дойдат с диамантен скраб, масажен гел, детоксикиращ разтвор и маска за лице и ще ви струва не повече от Rs.1000 (INR).

Как да направим Diamond лице?

Много салони за красота предлагат лечение на диамантено лице, което струва много. Но можете да похарчите много по-малко и да изпълните тази лице просто в дома си. Правенето на диамантено лице не е толкова трудно, въпреки че изисква търпение и редица продукти. Така че ще трябва да намерите начини за бюджетиране. Много стилисти са дошли с много продукти за извършване на най-революционната диамант на лицето.

Депресиращо е, че само няколко от тях действително работят. Следва списък на козметичните продукти, които ще ви трябват за извършване на диамантено лице.

 • Диамантен скраб.
 • Маска за възстановяване на кожата на Diamond.
 • Shaweeds
 • Маска за подмладяване на растителни протеини.
 • Диамантен крем за подхранване на кожата.
 • Диамантен рехидрантен лосион
 • Розов лотос
 • Sharose
 • Shasmooth
 • Ексфолиант с диамант.

Виж повече: Домашни съвети за лице

Управляващ успешен Diamond Diamond:

Първо използвайте Шароза върху кожата си и почистете лицето си с нея. След това нанесете маската на растителния протеин, подмладяващ кожата си и я оставете да изсъхне. Когато изсъхне, вземете млякото и го натиснете върху лицето и го разтрийте. Не търкайте добре или може да накара кожата ви да се сърби. След като излезете с вода, използвайте Shasmooth върху областите около очите и внимателно го манипулирайте за 5-10 минути. След като се направи всичко, вземете крем за кожата Diamond Skin Nourishing Cream и го използвайте върху лицето и го разтривайте нежно в продължение на 15-20 минути. Можете да използвате вода (студена вода), за да разтривате по-удобно. Сега вземете Шарозата и изгладете кожата с помощта на памучни тампони, мариновани в студена вода.

Нанесете Diamond Skin Revitalizing Mask върху цялото лице, избягвайки устните и очите. Сега използвайте Shaweeds около очите и използвайте мъгливо парче памук по лицето, след като запазите предишния продукт за 15-20 минути. Завършете лечението, като нанесете на лицето Pink Lotus, за да осигурите на кожата защитен слой.

Виж повече: Дълбоко почистване на лицето у дома

Diamond Facial Benefits:

Diamond Facial придава на кожата ви този блясък, който винаги сте искали. Някои от ползите от диамантеното лице са както следва.

 • Diamond Facial подобрява ефекта на ексфолиацията в сравнение с други терапии. Той елиминира клетките на кожата на сделката от лицето, оставяйки ви с най-ярката кожа.
 • Ако се занимавате с различни кожни проблеми като тен. Те изкореняват вредните токсини от лицето и го правят хидратиран и подхранван.
 • Този вид на лицето осигурява на кожата равномерен тон на кожата и ефективно премахва черните точки.
  След като направите диамантено лице, кожата ви ще диша по-удобно.
 • Една от основните предимства за извършване на диамантен за лице е, че тя ще отпусне кожата ви и ще я подготви за забързаната седмица на работа.
 • Освобождава кожата от всякакъв вид дразнене и намалява бръчките и други признаци на стареене.

Виж повече: Парна лице вкъщи

Източник на изображението: 1.

Гледай видеото: Why societies collapse. Jared Diamond (Юни 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send