Грижа за косата

Как да Blow суха коса у дома?

Pin
Send
Share
Send


Мократа коса може да бъде катастрофа, особено по време на тези тежки офисни сутрини, когато изборът между закуска и коса може да бъде наистина манипулация. В такива моменти ние разчитаме на скъпия ни приятел на сешоара и макар че много фризьори са се заклели в теоремата за "използвай по-малко сушилня", с правилните стъпки за изсушаване на косата, сега вече няма нужда да Въздържайте се от това някога модно updo само заради мократа коса. С помощта на следните стъпки косата ви се поклаща по начина, по който желаете, дори и след бърз душ и прясна нагоре.

Това са някои от основните, някои от най-лесните и ефективни стъпки, които можете да изучите, преди да изсушите косата си със сешоар. За да се отървете от влажната материя от косата си и да я оформите заедно, ще трябва да знаете как правилно да го правите заедно и тази статия се прави единствено с тази цел.

Как да издухаме сухата коса у дома: t

Стъпките, обсъдени по-долу, заедно със снимките, ще ви осигурят най-добрата самостоятелно произведена стайлинг терапия, която ще ви остави с не-къдрава, но красива суха коса.

1. Игнорирайте капенето:

Само от душа оставя косата ви мокра, което е абсолютно не стабилно условие за сушене на косата. Следователно, преди да включите превключвателя, уверете се, че имате правилно изсушените кърпи коса достатъчно, за да оставите тези заплетени брави, които искат добър взрив от топла коса. Преди сушене се уверете, че краищата на бравата са правилно отстранени от излишните водни капки. Това е един от най-простите съвети за суха коса у дома.

Виж повече: Защита на косата от слънце

2. Запознайте се с инструмента си за работа:

Има различни обхвати на сешоара в зависимост от редовната употреба или професионални професионални. Ако се събуждате рано сутрин и бързате към офиса, това е нещо, което винаги е по-добре, ако се успокоите за редовна употреба на сешоари за коса. Ако сушенето на косата е вашето веднъж в изпитание на синя луна, лесно можете да се доверите на професионалните сушилни с висок клас със салон с много по-добро шофиране. Обаче, подгответе се със знанието, че колкото по-силна е сушилнята, толкова по-силни ще са страничните ефекти върху косата ви.

3. Подготовка: t

Започнете с разделянето на косата си на две страни, за предпочитане от средата, така че и двете страни да имат равномерно задържане на косата. Можете да сегментирате косата си от средата или да разделите косата си отзад. За това може да ви трябват клипове като сепаратори за коса. Разделянето на косата винаги е било важна стъпка, която трябва да се практикува, преди да се използва сушилнята за оформяне на косата. Използвайте гребен и я раздайте правилно. Не използвайте ръцете си, просто защото сте мързеливи. Когато става дума за красива, ще трябва да прекъснете малко пот.

Виж повече: Как да получите обем в тънка коса

4. Започнете със сушенето си:

Започнете с сегментирането и след това подпирайте горните слоеве на косата си. Основното правило изисква от вас да започнете с подлежащите им слоеве да ги изсушавате, докато се качвате нагоре. Едно важно правило за сушене на косата изисква да поддържате температурата на сушилнята в удобна настройка, която няма да навреди или да изгори скалпа. Трябва да слезете надолу и след това бавно да продължите към върха. Това е правилният процес и други използвани техники са фалшиви.

Това няма да причини увреждане на косата и ще ви остави с правилно оформена коса, с изключение на всички къдрици в косата. Долната част на косата винаги е по-сложна и развива разцепените краища. Така ще трябва първо да ги изсушите, преди да сте стил косата си с гребен. Този процес е сравнително лесен и ще можете да го направите доста лесно, ако сте първи таймер.

5. Дръжте базата стабилна:

Използвайте стабилна основа в края на косата си, за да отделите ключалките, за да изсушите косата. За тази цел използвайте четка за гребла като основа и докато се разресва косата отдолу, поставете сешоара на върха и се придвижете заедно, координирайки двете си ръце. Това също е добър начин да заключите правилната коса, без да се налага да използвате допълнителен изправител, за да оформите косата си. Ако сте нов в това, тогава винаги можете да вземете помощ от различните видеоклипове, които ще ви помогнат по време на процеса.

Сушилните за коса понякога могат да бъдат вредни и могат да се пръснат добре, ако не се използват правилно. Използването на сешоар или вентилатор от най-добрата марка трябва да се практикува много повече от жените. Тези дни много марки, които предоставят на хората с евтини сешоари за коса и че се използва широко. Използването на автентичния винаги се препоръчва от най-добрите стилисти по целия свят. Използването на гребен може да предизвика някои проблеми за първи път. Но ще трябва да се успокоите и да изучите целия процес и как той помага на косата ви. Ето как можете да овладеете изкуството на сушене на коса с вентилатор или сешоар.

Виж повече: Сейф за коса

6. Край лесно:

Бавно се придвижвате нагоре по слоевете по същия начин, както е споменато по-горе и след като стигнете до края, дайте на косата си последна четка, за да облекчите статичната или къдрава коса. Можете да използвате краен лак за коса в края, за да увеличите обема и блясъка на косата си. Спрейовете за коса винаги са удобни, когато искате да добавите малко обем. Текстурата на косата ще бъде напълно променена (по добър начин), когато изсушите косата си и нанесете лак за коса или крем за коса. Този процес трябва да се осъществи с пълно знание.

Познаването на косата и продуктите, подходящи за нея, е една от най-големите стъпки за изсушаване на косата. Много жени изнасят косата си през много и това води до прекомерни щети. Както понякога, те не са наясно с търговския продукт, който използват и че често водят до прекомерно увреждане на косата. Затова определянето на качеството и вида на косата винаги е необходимо.

7. Съвети за лечение на себе си Blow Dry Hair:

Преди да оформите косата си, винаги използвайте протектор за коса, за да пазите косата от топлина. Обикновено можете да изберете топлинни протектори или органични масла и кремове за коса, преди да приложите топлина. Кокосовото масло е добро нещо, което трябва да се приложи, преди да поставите косата си през топлинната топлина. В много случаи се вижда, че жените, които не са преминали през никакви стъпки от предпазните мерки, преди да оформят косата си с вентилатор, са причинили сериозна повреда на косата си, което води до разделяне на краищата и сухота. Топлината открадва естествената влага от косата и всички знаят и затова приложението на продукт, който ще предпази косата от излишната топлина, е винаги необходимо преди да се премине през всякакъв вид модерни процедури за оформяне на косата, които включват използването на машини.

Винаги се опитвайте да държите сушилнята на удобен инч или два разстояние от косата си, за да избегнете прекомерно излагане на топлина, която може да увреди косата. Ако имате фина консистенция на косата, винаги поддържайте или ограничавайте употребата на топлина към скалпа или прегряването на косата, за да избегнете падане или увреждане на косата. Никога не изсушавайте косата си напълно. Въпреки че основният протокол е да запазите косата си суха, оставяйки малко влага, заключена в косата ви, ще ви помогне да запазите къдравите си ключалки.

Снимки Източник: Сток на затвора.

Гледай видеото: Relax Your Hair At Home The Right Way - African Hair Tutorials (Юни 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send