Красота и мода

Как да контурите лицето си с грим?

Pin
Send
Share
Send


Чудили ли сте се някога как любимите ви звезди имат такава безупречна и перфектна структура на лицето? Ким Кардашиан, kareena kapoor има добре дефинирани кости и нос за проверка, а тайната зад това е "контурна". Оформянето на лицето може да се използва за подчертаване на най-добрите ви характеристики, както и за промяна на външния вид на функциите, които не харесвате много. Аз лично не обичам ежедневно контуриране, тъй като отнема малко време.

Как да контурите лицето си:

Контурът има основно три (пет?) Ключови фактора ... Засенчване, подчертаване и смесване след това отново смесване и след това още няколко смесване.

Картината по-горе може да ви помогне много да усетите контурите на лицето си. Малко удари на тъмна и светла основа на правилното място могат да подчертаят най-добрите ви характеристики и да ви дадат перфектен изглед. Белите петна показват светла основа и тъмните линии показват по-тъмна основа, ключът за перфектен контур се смесва.

Виж повече: Ползи от Панчакарма

Осветените зони са ярки и са "хълмове", докато контурите са по-тъмни и приличат на "долините". Също така използвайте моливи за осветяване или илюминатори в осветените части, за да осветлите цялото си лице. Това определено ще направи огромна и невероятна разлика.

Неща, които ще ви трябват за оформяне:

Thing Първото нещо, от което се нуждаете, са три типа основи, една от които отговаря на тонуса на вашата кожа, една основа, която е по-лека от тонуса на кожата и една основа, която е по-тъмна от тонуса на вашата кожа.

Powder Прах за настройка

Четки, от които се нуждаете:

. Основна четка
Brush Смесване на четката
. Четка за прах

Стъпки за това как да кандидатствате за контура:

След овлажняване, нанесете основата, която отговаря на тонуса на вашата кожа.

Вземете плоска четка за основа и започнете да прилагате светлината на основата под очите и средата на челото. Също така нанесете светла основа върху носа, под челото и по челюстта. Вижте изображението по-горе, за да разберете по-добре. Не смесвайте.

Виж повече: Съвети за здравословна кожа

Сега вземете тъмна основа и засмужете скулите си, сега я нанесете там. Също така, нанесете го в горната част на челото (тя ще усили челюстта) и двете страни на носа. Вижте изображението, за да разберете по-добре, кафявите линии показват тъмно приложение на основата.

Вижте себе си в огледалото и не се смейте: P. Знам, че изглеждаш като шегаджия, но стъпките все още не са свършили. Време за смекчаване, смесвайте всичко с четка за смесване или четка за основа. Продължете да смесвате, докато не видите разликата сами.

След смесване, поставете всичко с прах. Използвайте четка за прах за по-дефиниран външен вид и избягвайте да използвате пуф или гъба.

Ще бъдете изумени да видите, че скулите ви могат да изглеждат толкова изразени или носът ви може да изглежда толкова малък, контурът създава огромна разлика. Лицето ви ще изглежда по-тънко, но тази техника прави огромна разлика.

Виж повече: Как да приложим фондацията върху лицето

Някои бързи съвети за контур:

Your Задайте външния си вид с пресован или насипен полупрозрачен прах, за да остане по-дълъг.

Real Бъдете реалистични с цвета на кожата си; не отивай твърде тъмно или светло.

Bl Докато смесвате, не забравяйте, че не трябва да има груби линии в края.

Your За да спестите парите си, закупете палитра от основи, която има две три нюанса на основата за оформяне.

♦ Ако имате квадратно лице, използвайте по-тъмен нюанс на основата под скулата. Смесете основата към челюстта, тъй като това ще направи вашата линия на челюстта тясна.

Надявам се, че ви хареса пост, имате някакви въпроси? Спрете коментарите.

Виж повече: Съвети за избелване на лицето

Източник на изображението: Захранване

Гледай видеото: Контуриране и хайлайт на лице Contour and highlight tutorial (Октомври 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send