Красота и мода

Топ 9 лакове за бял лак

Pin
Send
Share
Send


Жените използват грим, за да подобрят красотата си или предпочитат да изглеждат естествено; все пак определено всяка жена използва лак за нокти. Тийнейджъри в колаж, млади, по-възрастни жени и деца, посещаващи училище, всички обичат да носят лак за нокти. Има широк спектър от компании и безброй възможности за избор в цветове, които могат да бъдат избрани, за да съответстват на вашето облекло за повод или просто да бъдат приложени, за да предпазят ноктите ви от настъргване, изсушаване и др.

Цветът бял, използван като лак за нокти, се превърна в тенденция, дължаща се на свеж маникюр.

Виж повече: Черен лак за нокти 2014

Най-добрите девет бели лакове за нокти, които да изберете, са:

Тук можете да получите някои от най-добрите бели лакове за декорация на ноктите.

Лакме - Абсолютен гел-стилист Gude Glow:

Lakme е една от най-старите и най-популярни марки в Индия. Lakme's Absolute гел стилист голи блясък лак за нокти разходи само Rs. 400 за бутилка от 15 ml. Четката е голяма и се разстила върху ноктите ви, което им придава блестящ вид.

Maybelline-Moon Beam:

Maybelline има два вида бели нюанси, а именно Colorama prate перла бял лак за нокти, който струва Rs. 100 / - и лунния лъч на нокътния емайл 103, който струва Rs. 75 / -.

Перла L'Oreal - Vendome:

Цветът на L'oreal Vendome перлен лак за нокти 005 е на цена Rs. 225 / -. L'oreal лакът за нокти е кристален акрил, който придава на лъчите гланцово покритие и не изисква покритие.

Colorbar - Ice Spice:

Colorbar има и два нюанса на бялото, лакът за лед на Colorbar 104 в Rs. 175 / - и ексклузивния лак за нокти 37 на Colorbar в Rs. 175.

Виж повече: Най-добър червен лак за нокти

Revlon- Neon Nail:

Revlon е невероятна марка с широка гама от продукти и цветове, които са с високо качество и на достъпни цени. Нокът на Revlon Neon има бял и друг цветен емайл на цената на Rs. 300 / -. Качеството на продукта е отлично и лакът за нокти, когато се нанася върху ноктите, изсъхва за няколко секунди.

Китайска глазура - бяло на бяло:

China glaze лак за нокти са дълготрайни и имат цветове с широк диапазон. Това е малко по-висок ценови диапазон, с бяло на бяло в Rs. 500 / - и лунния цвят лак в Rs. 1473.

Inglot- 02 M 601:

Inglot 02M Емайл за нокти, известен също като "дишащ лак за нокти" и сертифициран като "Hal", има бял нюанс с кодово наименование 601 и се цени на Rs. 690 / -. Тази козметика е свободна от химикали толуол, формалдехид, камфор и дибутилфталат. Този лак за нокти позволява на кислорода да премине през ноктите и запазва дълготрайния цвят. Също така се избягва изстъргването на ноктите.

Макс фактор-блясък:

Max Factor нокътните емайли са свободни от химическия дибутил, който причинява мутации, бъбречна и чернодробна недостатъчност и безплодие. Това също е дълготраен емайл за нокти, който запазва вида на ноктите си свеж и лъскав. Max Factor Glossfinity лак за нокти (White) струва Rs. 485 / -.

Виж повече: Сребърни дизайни за лак за нокти

Комплект за френски маникюр Chambor:

Chambor има два вида емайллакове за нокти, като първата е единична част, която струва Rs. 270 / - и има широк спектър от цветове. Вторият е с комплект от 2 емайла, наречени френски маникюр, който струва Rs. 485 / -. Един такъв комплект съдържа един бял и розов нюанс на всеки цвят, всяка бутилка е от 5 ml.

Бели лакове за нокти, които обикновено се използват за френски маникюр, се използват и за нокти. Бял цвят може да бъде свързан с различни цветове, за да излезе с красива изкуство за нокти. Всеки цвят на лака за нокти не само определя вашата личност, но и разказва за себе си.

Белият цвят показва личността или характеристиката на човека като консервативна, чистота, чистота и баланс. Смята се, че човек, който обича белия цвят, има вяра във фантазията в сърцето си и те чакат принца си да дойде и да ги спаси и да се ожени за него, за да живее щастливо след живота си.

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 и 10.

Гледай видеото: МОЯТА КОЛЕКЦИЯ ЛАКОВЕ ЗА НОКТИ 2018 (Октомври 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send