Красота и мода

Фитнес упражнения, за да направите вашето тяло Fit

Pin
Send
Share
Send


От детството си четем в нашите книги, че здравето е богатство и болестта е проклятие. Първото нещо, което е необходимо за здраво здраве е редовните физически упражнения. Той помага в храносмилането, дава енергия и по този начин поддържа тялото и ума годни. Така че можете да преминете през вашите работи - физически и психически, без да усещате никакво напрежение. Мозъкът не може да работи, ако тялото не функционира правилно. Всъщност един здрав мозък може да живее само в здравото тяло. Нещо повече, какво ще се ползва книгата-знание, ако сме нарушени в здравето и не можем да упражним себе си?

В естествената сила на тази млада възраст може да не усетим последствията от пренебрегването на физическите упражнения. Но рано или късно увреждането ще се прибере у нас и тогава ще трябва да съжаляваме за нашето настоящо пренебрежение.

Има много записи, които показват, че 60-годишни възрастни с добра аеробна фитнес са живели по-дълго от неподходящи хора от същата възраст, независимо колко телесни мазнини носят. Физическата годност не само понижава нивата на висок холестерол, но и намалява риска от високо кръвно налягане и остеопороза. Поддържането на тялото ни също така намалява риска от развитие на сърдечносъдови и сърдечни заболявания. Лице, което има ниско ниво на годност, също е свързано с по-дълъг престой в болниците след операциите, както и с увеличаване на шансовете за други състояния като диабет.

Най-добрата новина е, че можем да обърнем фитнес часовника. Години могат да бъдат съборени, ако увеличим честотата и интензивността на нашите тренировки. Учените знаят, че човек, който упражнява няколко пъти седмично и поставя все повече усилия, може значително да намали скоростта, с която тяхната фитнес естествено намалява с възрастта. Следователно може да имате ниво на фитнес на някой, който е много по-млад и здравните перспективи на някой на половината от възрастта ви. Затова трябва да правим редовни физически упражнения. Що се отнася до типа упражнение, което ни подхожда, ние също трябва да се консултираме с нашия фитнес експерт и да следваме техните указания.

Много от нас често се заблуждават, че храненето с по-малко храна е добро за поддържането на здравето ни. Така че ние дъвчене на строги диети или много от просто листни зеленчуци. Трябва да осъзнаем, че нашето тяло се нуждае от всички витамини, калций, желязо и други елементи, за да ни направи здрави. Трябва да се включи диета, балансирана с протеини и сложни въглехидрати във всяко хранене и закуска. Той ни предпазва от претоварване с инсулин. Пилешко, пуешко и нискомаслено гръцко кисело мляко съдържа висококачествени протеини и аминокиселини, които помагат за възстановяване на мускулите след тренировки. Следвайте рутинна процедура за балансирана диета, така че да получите всички важни хранителни вещества еднакво.

Яжте пет пъти на ден, което включва три хранения и две леки закуски всеки ден. Добавянето на пет дневни хранения стабилизира кръвната ни захар, така че нямаме луди промени в настроението или гладни угризения. Избягвайте рафинираните въглехидрати от вашата диета, тъй като те увеличават нивото на кръвната ни захар, което произвежда излишък от инсулин (хормон, който може да бъде отговорен за запазване на мастните депа). Така че никакви хлябове, бисквити, шоколад, бял ориз и нищо с царевичен сироп или захар не трябва да се избягват.

Виж повече: Упражнение с помощта на фитнес топка

Пийте вода, когато сте жадни. За стимулиране пийте черно кафе и ако искате да вземете край, предпочитайте да имате водка мартини или подобна не смесена, проста напитка. Избягвайте сокове, ванилови лати, мохито и други сода, тъй като те съдържат ненужна захар и калории.

Започнете да правите поне основните упражнения. Дори по време на работа правите точка да направите някакво разтягане, тъй като те не се намесват във вашия работен график и успяват да ни предпазят от малкото проблеми. Може да не осъзнаете значението на стречинг, докато не започнете да получавате болки в гърба, дължащи се на дълги часове на заседание в офиса. По-долу са показани някои упражнения за това как тялото да се пригоди?

• Движение на шията:

Просто преместете шията нагоре и надолу, последвана от завъртане наляво и надясно.

• Протягащо рамо:

Виж повече: Упражнения за деца у дома

Носете ръцете си напред с длани, обърнати навън и разтягане.

• Назад:

Двете ръце на гърба, докато седите на стола си и се разтягате.

• Рамо на рамо:

Това ще отпусне раменете ни.

• Мига на окото:

В идеалния случай трябва да затворите очи за 20 секунди и да погледнете далеч от екрана, ако седите пред компютъра повече от половин час.

• Разтягане на крака:


Виж повече: Как да направя фитнес тренировка

Докато седнете на стола си, просто вдигнете краката успоредно на пода.
И вземете стълбите, вместо да използвате асансьори, поне докато слизате, ако не се качите нагоре.

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10.

Гледай видеото: 5 причини да тренираме удома. Pretty Fit (Юни 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send