Красота и мода

9 Най-добри дизайни на оцветени от стъкло нокти

Pin
Send
Share
Send


Много популярна форма на изкуството за нокти е изкуството за оцветяване на ноктите. Това е лесно да се направи и пресъздаде. Наистина не ви трябват умения за рисуване, но трябва да имате стабилни ръце. За повечето изкуствени стъкла ноктите ще ви трябват черни райета като задължителен. Вие също така ще изискват много цветове лакове за нокти, за да отидете с вашите изкуствени стъкла. Не можете да използвате нормални лакове за нокти. Понякога можете да комбинирате лаковете за нокти с бляскави лакове или да запазите пространства за пълнене с тях с прозрачен лак и хлабави блести от различни цветове.

Изкуство за цветни стъкла:

Тази форма на ноктите изглежда наистина хубаво и сладко. Оцветеното изкуство за нокти за нокти може да отиде с всеки цвят на дрехите поради огромния избор на цветове, които можете да включите в тези видове дизайни на ноктите.

Днес ние представяме 9 от най-добрите ни ръчно бране на цветни стъкла, които дори можете да изпробвате.

1. Блестящо изкуство от стъкло с метални котлети:

Красив нокът, подобен на този по-горе, може да бъде създаден с блясък и няколко лака за нокти по ваш избор. Добавете няколко бленда или метални пайети към вашия един нокът за допълнителен джаз. За две други нокти можете да използвате разхлабени червени блясъци, смесени със златни блести на прозрачно основно покритие или полиран блясък като OPI.

2. Свободна ръка Лесно за правене на стъклопис:

За по-горния дизайн трябва да започнете с чертеж с разделителна линия за свободна ръка с четка или четка за изкуство за нокти. Създавайте пространства, които ще запълвате с цветове. Сега попълнете пространствата с гърба на клечка за зъби с цветовете. След това предефинирайте демаркациите, като този път го правите много внимателно и спретнато. Използвайте прозрачно покритие, за да запазите така създадения дизайн. Завършете с прозрачен горен слой. Опитай го!

Виж повече: Дизайнът на черепните нокти

3. Проектиране на прозорци за цветни стъкла:

Използвайте уменията си за рисуване на свободна ръка, за да създадете горния дизайн. Начертайте някои кръстосани мотиви и използвайте лак за блясък за няколко нокти. Използвайте това сребро с други цветове и черна лента за ефекта на оцветеното стъкло. Опитай това.

4. Абстрактно изкуство от стъклопис:

Това може лесно да се създаде, дори ако нямате добри ръце при рисуването. Изпробвайте това изкуство за нокти с ивица в черно и някои избрани цветове като по-горе. Надявам се, че можете да го изпълните с лекота. Това може да отиде с някоя от традиционните или западни дрехи и изглежда наистина добре.

5. Полски блясък и ефект на витражи:

Ако имате хубава колекция от лъскави лакове, които съдържат миниатюрни пайети, някои от които съдържат малки блестящи нишки, тогава лесно можете да създадете този дизайн. Разграничете пространствата, които искате да оцветите с някои парчета скоч лента и след това попълнете пространствата с избора на блестящи цветове. Можете да го направите с различно оцветени обикновени блясъци или разхлабени блясъци.

Виж повече: Лесно водно мраморно нокти Art

6. Ефект от стъкло на стъкло с вода:

Ние обичаме тази. Обичате ли го и вие? Страхотно изглежда и няма да отнеме много време. Но трудната част тук е да се сдобиеш с цветна водна надпис като тази. За съжаление, може да не намерите тези видове водни стикери за нокти на изкуството в Индия, но ако можете да ги получите, то нищо не им харесва!

7. Старомодно стъкло с оцветени нокти

Можете да изпробвате този дизайн на ноктите, но трябва да бъдете внимателни при попълването на цветовете, така че да не се смесва с друг. Погрижете се и го направете със стабилни ръце. Re определя демаркациите с маркер.

8. Щамповано рисувано стъкло

Щамповането е техника, с която можете да отпечатвате дизайни от калъпи, наречени пластини за изображения. Ако можете да хванете табела за печат на изображението, която има дизайн от стъкло, тогава можете да направите това изкуство за нокти доста лесно. За основата можете да направите спонджинг техника и след това отпечатате впечатлението на стъклото върху ноктите. Опитай!

Виж повече: Шпилки за нокти Art

9. Акрилно фолио от матово стъкло:

Вземете ръцете си върху някои фолиа за нокти и опитайте този дизайн. Покрийте ноктите с фолио и след това направете разграничения с черен стриптър. Можете да използвате малки парчета фолио и да ги използвате на черна основа. И двете ще работят! Изглежда страхотно, нали?

Хареса ли ви тази статия? Дайте ни обратна връзка!

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 7, 8, 9

Гледай видеото: DIY Night Routine Life Hacks! 30 DIY Hacks - DIY Makeup, Healthy Recipes & Room Decor (Юни 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send