Прически

Топ 9 Най-новите прически за мъже в Индия

Pin
Send
Share
Send


Не може да се отрече ролята на прическите при настройката на изображението. Една правилна прическа може да ви накара да изглеждате като съвсем различен човек. Тя ще ви осигури увереност да покажете малко и дори да бъдете икона на стил във вашия колеж, училище или работа. Като индианци не можем да отречем факта, че вървим малко зад Лондон и Л.А., когато става въпрос за стил и тенденции. Но вече не. Благодарение на интернет, ние сме в състояние да получим знания за най-новите тенденции и прически, които са горещи в този момент. Всички сме склонни да следваме знаменитостите, като приемаме, че носенето на дрехи като тях или рязането на косата ни като тях определено ще ни накарат да изглеждаме като тях. Въпреки, че тези практики не ни карат да изглеждаме точно като тях, но тези навици на стил могат да ни изведат от традиционната ни обвивка и да ни направят да изглеждаме много по-привлекателни. Ето някои от най-добрите прически за индийските мъже, които трябва да проверите.

По-долу са представени първите 9 прически за индийските мъже:

1. Стрейт шейк:

Този вид е пренесен от много известни личности като Шахид Капур, който е популярен индийски актьор. Този вид регулира челюстта и прави лицето ни примамливо. За този вид ще ви трябва дълга коса. В предната част по-голямата част от косата ще падне върху челото по асиметричен начин. На гърба, тази прическа ще спортува средни слоеве.

2. Шагираната прическа:

Средно дългата коса ще бъде чудесна за този вид. Дължината на косата ще покаже все още нарастващия образ. Тази прическа изглежда малко разхвърлян и в момента е спортиран от редица известни личности в Индия. Външният вид ще покаже вашата игрива природа и ще придаде на вашата коса професионално и гладко докосване.

3. Догонването на Gapp-Up Dapper:

Този стил в момента се провежда от капитан на индийския отбор по крикет, Вират Коли. Този поглед без усилие е доста стилен и ви кара да изглеждате като идеален джентълмен. Прическата е толкова привлекателна, че ще ви принуди да режете дългата си коса за постигане на този страхотен вид.

4. Среден шаг:

Това е една от най-готините прически за мъже, които искат да спортуват с брада. Тази секси и лъскава прическа всъщност е без усилие и не изисква много поддръжка. Дължината на раменете функция на тази прическа прави да изглежда много по-привлекателни от други прически със средна дължина.

5. Прическа за къдрава връх:

Дали къдравата коса е бариера между вас и света на модата? Просто опитайте къдравата прическа, която е специално предназначена за хора с къдрава коса. Това е може би един от най-добре изглеждащите индийски мъже и може да се носи и в двете неформални събития.

Виж повече: Последни индийски прически

6. Поглед към екипажа:

Боливудски парче, Йохан Абрахам често носи този прочут вид. Прическата ще представлява дисциплина и мъдрост. Тъй като Индия е влажна страна е влажна страна, тази прическа ще бъде подходяща за хора, които живеят там. Най-дългите части на косата са в предната част, а най-късата - в короната.

7. Прическа за развъждане:

Това е една от най-умните прически там. Този остър вид се нуждае от малко поддръжка. За тази прическа ще бъде необходима гладка коса (не много гладка), която ще ви осигури остър и съвременен вид. Тази прическа ще ви осигури огромна увереност, особено когато сте готови да впечатлите някои дами.

Виж повече: Индийски прически за къдрава коса

8. Изрязване на Buzz:

Този интелигентен и модерен вид изисква къса коса. Прическата е подходяща за мъже от почти всички възрасти. Тя ще регулира ъгли на лицето и ще ви направи привлекателни.

9. Късата прическа: t

Късата прическа е много добра, ако сте готови да впечатлите всеки в първия ден на офиса. Тази прическа ефективно скрива плешивостта.

Виж повече: Стилове на индийската коса

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Гледай видеото: Най-Красиви турски актьори 2018 (Юни 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send