Красота и мода

Как да съживим приятелство?

Pin
Send
Share
Send


Те казват, че една дума от омраза може да създаде вълни, а понякога и смъртоносни връзки. Доверието е това, което действа като лепило, за да се поддържа всяка връзка. Приятели са важни, за да имат наоколо, защото никой не може да живее като остров, казва една стара поговорка. Въпреки това, когато порцелановата купа се счупи, никакво количество лепило не може да скрие пукнатините, по същия начин, когато доверието е прекъснато, отнема много време, за да придобие отново любовта и увереността на човека. С това казано, приятелството все още може да бъде съживено, може би за най-доброто. Днес бихме искали да ви кажем как да върнете тази любов и грижа с най-добрия си приятел. Не забравяйте, че ние живеем в реалния свят и следователно не очакваме чудеса през нощта, да бъдете положителни и да бъдете търпеливи, а останалото да оставите на времето, защото „времето рани всички пети…“. Али Макбийл !!

Слушайте, наблюдавайте и след това прилагайте:

Първото нещо, което трябва да направите със спокоен ум, е да разберете защо се е случила борбата. Тази стъпка е важна за размисъл, защото тя ще ви каже дали е необходимо извинение от вашата страна за причината или не. Сигурно е безсмислено да се извиняваш за акт, който не си направил, но човешката психология е проклет, извинение няма да те направи нисък или малък, дори и да не грешиш. Дадено извинение помага да се успокои ситуацията, така че могат да започнат разговори за съживяване. Обаче, като казахте това, не паднете и не молете, нито се молете, с любовта си без его, направете първия ход и се извинете, дайте му известно време и след това преминете към следващата стъпка.

Следващата стъпка ще бъде да разберем защо се е случила борбата? Какви бяха основните обстоятелства? Защо той или тя щракаха? Добре ли е всичко в личния им живот? Има ли проблеми и тревоги, тежки и такива, за които не може да се говори лесно? Някой у дома си ли е? Има ли финансови затруднения? Казахте или направите нещо неволно, което предизвика пожар? Когато разговаряте с него или не, устоявайте на вината и бъдете спокойни, докато ги слушате. Понякога те може и да не искат да отговарят или да говорят изобщо, дори и в продължение на дни, да им дават своето пространство и да не го правят публично достояние. Ще дойде време, когато той или тя ще се успокои и осъзнае колко много ти липсват; истинските приятели изпускат своето его и още веднъж се прегръщат.

От време на време (имаме предвид веднъж от време на време, така че не ги бомбардирайте) пуснете им текстово съобщение, кратко и сладко. Здравейте от края, казвайки им колко много ги пропускате, но не прекалявайте и не използвайте прекалено много цветни думи и фрази, тогава ще пропуснете смисъла. Оставете ги да знаят, че бихте искали да се срещнете с тях само веднъж и да разрешите нещата, може би открита дискусия.

Мислете от тяхна гледна точка:

Понякога трябва да минем една миля в обувките им, преди да преценим или да хвърлим мнения по тях. Перспективите са различни от една до друга; следователно разбирането на другия е важно. Може да има някакво скорошно събитие, което е изкривило техния свят, а оттук и последствията, които сега се проявяват върху вашето приятелство с тях. Докато разговаряте с тях и откривате какво прави връзката прекъсната, бъдете чувствителни и не настоявайте за отговори. Не манипулирайте, не ставайте приятел с обезщетения, това просто ще ги изхвърли от охраната и шансовете ви да я приемете за приятел отново ще бъдат унищожени.

Учете се от миналото, не се спирайте върху него. И когато вие двамата навреме ще се върнете отново като БФФ, не правете отново същите грешки !!

Дайте им време и бъдете търпеливи:

Може да сте готови да възобновите връзката си, да не оказвате натиск на приятеля си да започне веднага. И двамата трябва да се интересувате и инвестирате в съживяването на връзката. След като веднъж съобщите, просто изчакайте да помислят за това и да решат. Само защото сте готови, не означава, че вашият приятел е също толкова готов. Ако имате късмет, връзката ви ще се възобнови, без да знаете къде сте спрели.

връщам се в миналото:

Какъвто и да е проблемът, всяка връзка има приятни и щастливи спомени. Опитайте се да припомните тези положителни и приятни спомени и да ги цените. Говорете за моменти, които ще ви накарат да се смеете. Този акт, не разпалва щастливи моменти, но и помага за поправяне на счупените мостове.

Виж повече: Как да оставим лошо приятелство

Оправянето на връзка изисква много време и търпение. Възстановяването на разбити отношения не се случва бързо и лесно. Не забравяйте, че саморефлексията също върви дълъг път в възстановяването на взаимоотношенията и в същото време; не обвинявайте себе си, ако връзката не е фиксирана. Приятелството е курс, който трябва да тече и за двама ви, не само за един. Трябват двама за танго. Дайте време, бъдете търпеливи и преди всичко поставете в усилията си и ще видите резултати.

Източник на изображения: 1, 2, 3 и 4.

Гледай видеото: Майкъл Джексън И Доктора - Фатално Приятелство (Юни 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send