Красота и мода

9 Стилни дизайни на Funky Wallets за мъже и жени в Trend

Pin
Send
Share
Send


Функционалните портфейли за мъже и жени са добър вариант, ако искате да стоите настрана от традиционните портфейли. Портфейлите са предимно отпечатани в ярки отпечатъци, които показват някакво отношение. Изберете тези фънки портфейли като подаръци или дори за себе си. Това са най-добрият избор, който ще имате.

Най-новите и най-добри фънки дизайни на портфейли за мъже и дами в модата:

Ето и 9-те най-добри портфейла в стилен дизайн.

1. Отпечатан фънк портфейл:

Изберете този фънки отпечатан портфейл за момчета и направете глави завой. В фънки портмоне и портфейл има прекрасен чудат дизайн, който е отпечатан отпред. Използваните цветове са смели и живи и това прави портфейла настрана. Чудесно за младежите, тези фънки портмонета и портфейли служат за запазване на вашата принадлежност.

2. Закръглено портмоне за жени:

Този прекрасен фънк портфейл за жени е идеален за момичета, които обичат металния стил. Фънкият кожен портфейл има абстрактен дизайн, отпечатан отпред. Портфейлът е облицован с метални мъниста, които му придават предимство. Клапата, която затваря портфейла, също има метални мъниста, които са поставени в дизайн.

3. Lego Funky Wallet:

Ако обичате Lego тогава, този Lego вдъхновен фънк портфейл е точно за вас. Портфейлът се предлага в ярки цветове, които са синоним на Lego блокове. Този портфейл има калъф с цип, за да запазите непокътнатите си сметки и кредитни карти. Портфейлът е изключително готин и със сигурност ще бъде приказката за града.

4. Superhero Funky Wallet:

Мъжкият фънки портфейл придобива ярък завой с този единствен вдъхновен от супергерой портфейл. Портфейлът има дизайн или лого на всеки супергерой, който ви харесва. Цветовете са много ярки и смели и това привлича много от младите хора. Супергероините портфейли са най-добрите, за да пазите парите си в безопасност от нарушители.

Виж повече: Червен портфейл мъжки

5. Пощенска картичка Funky Wallet:

Ето един чудесен женски фънк портфейл. Портфейлът се основава на пощенската картичка. Отпред има дизайн на предната част на пощенска картичка с място за адрес и печати. На гърба на портфейла има много печати върху него. Той също така разполага с цип, за да съхранява ценности.

6. Около функционален портфейл:

Този страхотен портфейл за жени е най-доброто, което можете да си купите. Портфейлът има отворен цип през целия си участък. Това прави отварянето на стил акордеон и е лесно да пазите нещата си безопасно. В портфейла има прекрасен печат на пеперуда, който е отпечатан върху фин бежов фон. Портфейлът има кафяв кожен клапан, който има щракване.

Виж повече: Най-добър цвят на портфейла

7. Закръглен портфейл от змийска кожа:

Вземете този луд портфейл, който е направен със змийска кожа и боядисан в ярки цветове. Портфейлът е най-подходящ за мъже, които обичат природата и дивата страна. Цветовете са ярки и създават портфейл с изявления. Изберете това за един единствен портфейл.

8. Функционален портфейл Cityscape:

Дамският фънк портфейл е нещо, което можете да си купите от пътуванията си в чужбина. На нея е отпечатан градският пейзаж. Най-известните отпечатъци са от Париж, Лондон, Ню Йорк и др. Изберете тези чудесни портфейли за себе си и носталгирайте по празниците, които сте приели.

Виж повече: Син дамски портфейл

9. Вестникарска разпечатка Funky Wallet:

Друг чудесен вариант за фънки портфейла е този вестник за печат на портфейла. Отпред на портфейла има печат на страница от вестника, която съдържа измислени новини. Портфейлът е чудесен за всички мъже, които обичат усещането за вестници. Това е за всички възрасти и това го прави добра покупка дори като подарък.

Функционалните портфейли са най-добрият вариант, ако искате нещо различно и креативно. В портфейлите има достатъчно слотове за карти и банкноти. Отпечатъците на тези портфейли обикновено са ярки и смели.

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Pin
Send
Share
Send