Красота и мода

Deep Cleansing Facial - Как да направя и ползи

Pin
Send
Share
Send


Европейска лицева или дълбока почистваща маска не е само обикновена лицева. Хората, които имат акне и мастни проблеми с кожата, могат да преминат през това почистване на лицето, тъй като то ще бъде най-ефективно за тях. В сравнение с други процедури за лице дълбокото почистващо лице почиства лицето много внимателно. Тя ще помогне за премахване на всички видове черни точки и бели глави и ще освободи кожата от всички видове външно замърсяване.

Как да се направи дълбоко почистване на лицето?

Можете лесно да третирате кожата си с дълбоко почистване на лицето, като имате предвид следните стъпки.

Етап 1:- Измиване и почистване:

Измиването на лицето е основното изискване. Ако правите това лице след като се прибирате от работа, измиването на лицето ви е задължително за премахване на всички замърсители. Почистващото средство формулира кожата, за да омайва последствията, които ще се случат. За по-добро почистване, завържете косата си на гърба и измийте лицето правилно, за да изхвърлите всякакъв вид грим.

Виж повече: Лицеви съвети у дома

Стъпка 2:- Ексфолирането:

Ексфолиацията е процес на отделяне на мъртвите клетки от лицето ви. Тази процедура ще даде на кожата естествен блясък и ще спре запушването. Можете да направите ексфолиацията у дома с вашия самостоятелно направен ексфолиант. Всичко, от което се нуждаете е някакъв пюре от банан, мека кафява захар, гранулирана захар и лимонов сок.

Стъпки за създаване на ексфолиант у дома:

  • Донесете 1 пюре от банан, 1 супена лъжица лимонов сок, една четвърт гранулирана захар и мека кафява захар и я разбъркайте добре.
  • Вземете половин дузина ягоди и достатъчно количество мляко. Разбъркайте добре.
  • Вземете малко овесена каша и я съхранявайте отделно.
  • Смесете мед и зехтин.
  • Добавете тази смес към овесената каша.
  • Овесената каша ще десквамира, когато сместа хидратира.

Леко нанесете ексфолианта върху кожата и го измийте с вода.

Виж повече: Как да правим лицето у дома

Стъпка 3: - Готвенето на пара:

Това ще почисти порите на кожата ви ефективно, за да премахнете всички пъпки, бели черни точки, черни точки и т.н., които са излезли поради процедурата по проливането. Парите ще осигурят както вътрешния, така и външния слой на кожата. Можете да добавите торба със зелен чай от всяка подобна съставка, за да направите процеса на задушаване по-ефективен.

Стъпка 4: - маска:

Сега ще трябва да използвате маска на лицето си за отстраняване на всякакви други замърсявания от слоевете на кожата. Изборът на подходящо решение за маска е голяма работа. Вие ще трябва да правите, според вашия тип кожа. Например, ако имате суха кожа, тогава ще трябва да използвате такава маска, която ще придаде и хидратира лицето ви.

Стъпка 5: - Нанесете овлажнител:

И накрая, ще трябва да нанесете овлажнител, който е основната причина за получаване на здрава кожа в края на дълбоката процедура на почистване. Тя ще хидратира кожата ви и ще я направи гладка. Кожата ви ще изглежда здрава, както никога досега.

Съвети: Ако изпитвате черни точки, тогава ще трябва да приложите лечение на място или подходящ заместител в тези области.

Предимства на лицето за дълбоко почистване:

Когато става дума за почистване на кожата си, дълбокото почистване на лицето е много по-добро от изкуствените продукти, предлагани в магазините за лекарства. Този процес ви позволява да поддържате здрава и жизнена кожа. Той възстановява еластичността на кожата и намалява почти всички видове външни проблеми, пред които е подложена нашата кожа.

Виж повече: Парите за лице

Гледай видеото: Tony Robbins: You Can Have a new Beginning BEST MOTIVATIONAL VIDEO (Август 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send