Красота и мода

9 Най-нови обеци за дизайн на храма

Pin
Send
Share
Send


Храмовите бижута са традиционни за външния си вид. Бижута на храма се виждат най-вече от танцьори от бхаратанатям и кучипуди. Храмовите бижута са чудесна работа, която индийските майстори и бижутери правят с много болезнена и упорита работа. Минутата в малка работа в превъзходството на бижутата се нуждае от много време.

Може да се очаква да чака една година за желаното произведение на изкуството, било то или джумха, висулка, обеци или огърлици, времето и парите, които са платени за него, са достойни, след като имате едно око.

Обици на храмовите обеци:

Погледнете някакъв красив дизайн, който можете да поръчате за себе си.

1. Двойни обеци с двоен паун и храм

Тези красиви храм обеци са украсени с фини кръгли нарязани и оформени рубини, които придават на скъпоценни камъни златни обеци. Накрая формата на камбаната е прикрепена с малки завеси от бели перли, които подсилват красотата на обеците и ги правят пълни.

2. Manek ratna Paan форма Гвинея монети обици:

Вижте това елегантно произведение на изкуството. Основната част с богиня, изваяна върху злато, е прикрепена с фина работа на манек, диаманти и перли. Богинята, изваяна на златно парче в средата, е дизайн на монета. Панът оформя привързаността към нея, което я прави по-красива.

3. Храмови обеци с рубин и изумруди:

Рубините и изумрудите придават богатство на златото и среброто. Богинята, направена на Гвинея в центъра, както и в обесването, е прикрепена с обикновена привързаност на златна точка, украсена с рубини и смарагди. Под него виси красива капка, изработена от същите рубинени и изумрудени цветни перли, която придава последното докосване на обеците.

4. Монета за богиня Лакшми, традиционна обица на храма:

Най-добрите обеци на храма, които отговарят на вашия етнически сари. Можете да носите тези обеци във всяка традиционна функция. Простият вид на монети от лакшми, които правят цветен модел, ви прави достатъчно високи други бижута. Емералдът между тях и кестенявата перла в обесването му дават окончателно впечатление.

Виж повече: Храм дизайн Златни Колие комплекти

5. Кръгла бижутерия за традиционния храм:

Кръговият дизайн на тези обеци покрива цялото ви ухо и ви придава бляскав вид. Блестящият диамант в центъра, обграден със златни капки и ограден с бели перли, покрити със злато, дава на цялото парче трезвен, но богат вид.

6. Обеци със златно покритие от бяло злато:

Индийската традиционна бижутерия притежава подпис с храмовите бижута. Тези страхотни обеци с малки перли покрити със злато. Дизайнът говори сам за себе си. Този модел се нуждаеше от много време и упорита работа, за да завърша.

Виж повече: Висулки за бижута в храма

7. Обици на храма на Син диамант:

Тези обеци са изработени от месингов материал. Върхът е направен със сини американски диаманти, а окачването е оцветено с работа на индийски майстори.

8. Дизайн на бижута със сребърен храм:

Тези обеци, изработени на сребро, ви носят традиционен вид на храмовите бижута. Античният вид ви дава елегантен стил.

Виж повече: Храм Дизайн Jhumkas

9. Обикновени обици с капка вода:

Този трезвен дизайн на обеци е под формата на капка с изрязани смарагди, осеяни на границата. Можете да го носите на всякакви дрехи.

Бижута от храмовете могат да се носят на всякакви дрехи в наши дни. Хората предпочитат да придават контрастен вид на западното облекло с традиционните бижута. Можете да отидете за храмовите бижута за най-добър външен вид. Бижута в храма са скъпи от другите дизайни, но след като ги носите, можете да почувствате стойността му на тялото си.

Гледай видеото: Global InterGold заплаща с 24 карата злато за това, което говорите. (Юни 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send