Красота и мода

10 Последни и прости мехнди дизайни за конкуренция

Pin
Send
Share
Send


При всеки индийски случай мехенди се смята за най-важния елемент в грима и красотата на всяка жена. Мехенди не само ще увеличи красотата на жените, но и ще отбележи нивото на любов към новосъздадените жени или дори на неомъжените жени.

Красиви и най-добри дизайни на мехнди за конкурса през 2018 г .:

Тук са популярните и най-новите дизайни на мехнди за състезание, които могат да бъдат използвани и да се възхваляват хората около нас.

1. Дизайнът на Mehendi в стила на пауна:

Като колоритна и най-красивата птица на земята, паун също е поставил своя отпечатък в днешните механди дизайни. Да бъдеш талисман за красота, любов и ловкост; дизайнът на паук мехнди е опростенчески и е най-благоприятен сред жените. Човек може да го използва като елемент на дизайна в конкуренцията на мехенди.

2. Съвременен Денден Динди Дизайн:

Друг красив, любящ, но сложен и непознат дизайн, предназначен за булчинския мехнди. В този дизайн булката и младоженецът са демонстрирани да играят дендия, която също така изобразява цялата сцена на радост, любов и щастие в такова малко пространство.

3. Дизайн на колело Mehandi:

Сега един ден, в името на тенденцията и модата, последните мехнди дизайни носят с въображението и привлекателността на миналите красавици. Сред всички тях дизайнът на чакрата е един. Това е най-добрият избор в много механди състезания.

4. Дизайнът на флоралния мехнди:

Този чифт флорален дизайн е най-новият дизайн на мехнди за състезание, който е не само по-просторен, но и дава чист и шикозен вид, който се счита за благоприятен от много млади момичета.

5. Дизайн на симетрично манго листа

Дизайнът Mango leaf mehandi не е толкова натрапчив, но много привлекателен и лесен, което е предназначено за конкуренция между мехенди. Този дизайн има симетричен дизайн на манговите листа на двете ръце, с подробности в средата на дизайна. Центърът привличане на манго дизайн не разсейва целия външен вид на mehendi.

6. Модерни марокански плочки Mehndi Design:

Зашеметяващ и най-новия дизайн на механди, вдъхновен от морокканските модни мотиви, този дизайн на mehendi се отличава с уникалност в дизайна си, което му придава все по-прост и модерен вид. Във всеки дизайн на конкуренцията mehandi това е предпочитано от мнозина.

7. Съвременен арабски стил мехнди:

За онези, които предпочитат прост, тесен вид на арабски традиционен дизайн, този мехенди дизайн може да се счита за печеливш елемент за конкурентите. Това е прост и възхитителен флорален дизайн, предпочитан от много жени в Индия.

8. Дизайн с арабски оголен мехенди:

Най-лесният и прост дизайн за къна може да се избере за мехнди състезанието е арабски лишен дизайн. Този дизайн съдържа арабски оголен модел, който се поставя върху ръката с елегантност.

9. Дизайн на Ганеш Механди:

Най-почитаният бог, ганеш джи е изложен в мехнди дизайн, който дава зашеметяващ вид. Това е най-красивият и благословен дизайн за най-невестата, която ще носи на големия си ден.

10. Дизайн на Раджастан Дълха-Дълхан Мехнди Дизайн:

Като елегантен и кралски докосване на този rajasthan mehendi изобразява основната си тема на dulha dulhan от всяка страна демонстрира любовта и красотата на връзката между тях.

Заключение:

В духа не само да спечели състезанието, но и да има име, което да се помни в дизайна на мехнди конкуренцията и тези дизайни на mehandi са превъзходен избор за избор. Тези проследявания бяха толкова сложни, че съдиите ще бъдат впечатлени и ще имат трудно време да решат победителите.

Гледай видеото: Brian McGinty Karatbars Reviews 15 Minute Overview & Full Presentation Brian McGinty (Юни 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send