Красота и мода

9 Очарователни дизайни на Ганеш Мехнди

Pin
Send
Share
Send


Дизайнът на Ганеш мехнди е неразделна част от личния избор и стил, който украсява ръцете по време на фестивали и поводи. Сред всички фестивали най-оживеният фестивал е Ганеш Чатурти, наричан още Vinakaya Chaturthi.

Има стотици дизайни на Ганеша механди, които да направят всички жени по-развълнувани от фестивала, както и да прилагат дизайна на мехенди в ръцете си.

Уникален ефект има опитът на лорд Ганеша да седи мирно на дланта си като дизайн на къната. Хипнотизиращият цвят на мехенди с красиви мотиви изглежда по-очарователен с мотива Ganpati, който придава привлекателен вид на ръцете.

Ганеша Символизирано за?

Дизайнът на Ganesha Mehndi е прост и уникален; някои проекти също ще бъдат зашеметяващи. Прекрасна картина на дланта с червена ганеша къна изглежда прекрасна. Кой предпочита да бъде креативен може да създаде своя избор на дизайн на Ганеш Механди и да го приложи. Той дава изключителен вид за ръцете.

9 красиви дизайни на Ганеш Мехнди със снимки:

Ето и 9-те дизайни на Ганеш Мехнди със снимки:

1. Дизайн на Ganesh Mehndi за Palm:

Това Ганеша Механди може да бъде направено специално за плевене. Този дизайн на механди включва дълбоки, тъмни ъгли на пръстите с форма на сърцето, изпълнена с дизайн на булката и младоженеца на една длан и образа на Ганеш от другата страна на дланта. Той символизира присъствието и благословиите на Господ Ганеш в сърцето.

2. Традиционно Малко изкуство Ганеш Механди на дланта:

Това е малък, но стилен дизайн на ganesha mehndi. Много други проекти включват сложни удари, но точно това представлява само ганеша. Тези, които предпочитат да бъдат традиционни; този прост дизайн на Mehndi Ganesh е перфектен. Този дизайн не изисква повече време, тъй като е модел в дизайните на мехенди.

3. Ганеш Механди дизайн за сватба:

Мехенди е много важна част за индийските бракове. Булката обича да носи най-пищните дизайни на Mehendi в този специален ден. Ганеша като дизайн ще бъде нещо много различно между всички други проекти. Това е символ на Господ Ганеша дават благословии за пълната сватба.

4. Ганеш Мехнди за религиозна цел:

Този удивителен дизайн на ganesh mehendi със сигурност ще направи всеки човек безмълвен. Едната ръка е покрита със символа на ОМ и Ганеша, а другата има слон, който също е символ на Ганеша. Този дизайн ще донесе повече чар за ръцете, които може да се използва за всички религиозни празници.

5. Механди по дизайн на Ганапати по време на фестивалите:

Този дизайн дава чар на ръката до китката. Той е дал ганеша на цялата длан с няколко сложни удара по китката и пръстите. Има различни стилове и вариации в шаблоните на Механди. Този дизайн ще бъде добър за фестивалите; придава прост и елегантен вид.

6. Дизайнът на Ганапати Мехенди за предмишниците:

Това е масивен дизайн на мехенди, специално даден за предмишниците с лорд Ганеша, който държи лотосово цвете от едната си ръка, а другата ръка с ганеша седи на цветето. Това е един рядък дизайнерски модел в мехнди. Това може да се направи с още няколко промени с някои творчески мисли.

7. Прости дизайни на Менди на Ганеш:

Всеки има представа, че мехенди дизайните винаги са много тежки в моделите. Но е време да променим това мислене. Има много прости дизайни като горните мехнди дизайн ганеш. Прилагането на прост дизайн на Mehndi на Ганеша ще придаде елегантен вид на дланта. Тежките дизайни не винаги са предпочитани от всички.

8. Арабски дизайн на Ганеша Мехенди за Palm:

Това е един от простите арабски дизайни на ganesh mehndi за дланта и пръста, дадени само с глава на ганеша, а останалата част е дадена с някои сложни stokes. Ако някой не е на време сред подготовката на Ганеша чатурти, то този невероятен дизайн ще даде красив вид на ръката.

9. Дизайн на слона за рамото:

Поклонниците на лорд Ганеша могат да изпробват дизайна на мехенди на рамото си. Младото поколение проявява голям интерес към проекти в различни места на тялото, като ръката, глезена и т.н. Освен друг дизайн символът на слона изглежда стилен за рамото.

Заключение:

Ганеш Пуджа се нарича перфектен старт за всички нови начало. Защо да не се създаде дизайн на Ганеша мехнди за фестивалите или когато ще се върже възел. Професионалните мехенди художници няма да позволят на дизайна да слезе, те ще направят така, че те да дадат зашеметяващ дизайн на хана Ганеш.

Кажете Ganpati Bappa Morya и съоръжения, за да направи Ганеш Mehndi дизайн на краката и ръцете си!

Гледай видеото: How To Lower Blood Pressure Naturally And Quickly (Юни 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send