Красота и мода

Топ 8 ползи от оживената разходка

Pin
Send
Share
Send


Знаете ли ползите от оживеното ходене? Повечето хора предпочитат бързото ходене, защото е много лесно и естествено да се изпълнява. Само 20 до 25 минути пеша осигуряват много ползи за здравето ни. Очаква се също, че човек с нормално тегло може да падне 95 до 100 калории; в състояние той се движи за 30 минути със скорост 2mph. Има няколко ползи за здравето от бързо ходене, както и трябва да се помни, че перфектната бърза пеша скорост е, когато в теб са в състояние да говори от вашия ходещ приятел.

Най-добри ползи от бързото ходене:

По-долу споменахме списък с някои ползи от бързото ходене. Те са както следва;

1. Прави сърцето здраво:

Бързата разходка засилва сърцето, повишава сърдечния ритъм до предложените нива, намалява опасността от сърдечни заболявания, в допълнение към приличните за мускулите и белите дробове. Бързият ходене също е от полза, за да управлява кръвта, подходяща плюс падащите лоши мазнини, както на тялото. В някои проучвания е доказано, че оживените разходки намаляват появата на инфаркт, както и сърдечни заболявания.

2. Отслабвам:

Мисля, че може да сте наясно, че някаква форма на тренировка изгаря калории. От друга страна, извънредно силните, по-продължителни методи на упражняване могат действително да мотивират контрапродуктивно повишаване на глада при много мъже. А оживената разходка показа надеждна загуба на тегло, една от полезните неща. С помощта на оживената разходка на километър лесно можете да изгорите до 100 ккал енергия и лесно можете да постигнете тънка физика.

3. Здравословно тяло:

Бързият ходене е един от най-спокойните навици, за да останете годни. Разумната доза физическа тренировка за 30 минути всеки ден е достатъчна, за да сте здрави. Бързото ходене е вид аеробни способности, които могат да повишат настроението ви, да ви създадат физическа форма и да възстановят съвършенството на живота си.

4. Засилване на вашата осведоменост и душа:

Бързи пешеходни печалби не само за вашето тяло, но и за вашия ум. Той допринася за успокояване на стреса, както и за нервността, намалява депресията, освен че съобщава уверен старт на деня. Бързият ходене също подобрява доверието ви, възстановява настроението в допълнение към подкрепата, за да ви запази активен, уверен и доволен през деня.

Виж повече: Най-добро упражнение за долната ракла

5. Намаляване на кръвното налягане:

Многобройни показания показват, че бързото ходене намалява систолното и диастоличното кръвно налягане при мъжете. Това е така, защото бързо ходене увеличава азотния оксид, който позволява на кръвоносните съдове да се отпуснете. Малките нива на кръвното налягане могат също така да се защитят в противоречие с инфаркт, инсулт и бъбречна недостатъчност.

6. Намалява заплахата от рак:

Текущото проучване разкри, че бързото ходене намалява изхода от рак на дебелото черво поради причината, че осигуряването на по-малко време на клетките, причиняващи рак, е свързано с коремното покритие. Бързият ход също подценява опасността от химиотерапия поради засилено кръвно движение.

Виж повече: Най-добро упражнение за болки в долната част на гърба

7. Развива разузнаването:

Бързият ход възбужда движението на кръвта и предлага кислород на мозъка. Това води до по-добро качество на работата на мозъка, както и до подобрен талант за запомняне. Над и отвъд, също така се признава достатъчно предписание за физическо движение, за да се намали опасността от болестта на Алцхаймер и деменция при възрастните хора.

8. Намалява шансовете за диабет и хипертония:

Систематичното бързо ходене развива индекса на телесната маса или индекса на телесна маса плюс височината на кръвното налягане при хора с диабет. Санкционирането на следите от мускулно задвижване до допълнително използване на глюкоза чрез мускулните клетки. Освен това той включва работа на добавен инсулин, който възстановява кръвната захар.

Виж повече: Забавни упражнения за упражнения

Източник на изображението: Shutterstock

Гледай видеото: Lord Blackwood and the Land of the Unclean SCP-093 and SCP-1867 SCP Tale (Ноември 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send