Красота и мода

9 Удобни и Модни Зелени Поли за Дами в Тенденция

Pin
Send
Share
Send


Полите са много леки, удобни и модерни дрехи за носене. Полите винаги са били на мода и много обичани от момичетата. Има различни видове поли, които едно момиче може да носи, в зависимост от вкуса, времето и мястото. Зелените поли изглеждат много ярки и могат да се носят с толкова много тоалети. Те могат да се носят в различни стилове, да се смесват и да се съчетават и да се създаде ново облекло. Зелените поли могат да дават добър контраст, когато се носят с правилни комбинации.

Последни и стилни дизайни на поли в зелен цвят за дамски в модата:

Нека трябва да погледнем в топ 9 поли за момичета в зелен цвят.

1. Мини зелена пола:

Мини полите са къси на дължина и дават на момичето колеж. Те се носят с обикновено ежедневни облекла. Може да се носи с върхове с дълъг ръкав или къси ръкави. Тя може да бъде случаен пола или страна носят скечове. Има множество дизайни и разфасовки, които мини-полата може да има.

2. Зелени поли:

Тази пола изглежда като метла, откъдето идва името. Обикновено е дълъг и широк в края. Тя придава небрежен вид и може да се носи като ежедневна рокля. Зеленият цвят на тази пола изглежда невероятно. Има различни дизайни в тази пола в зависимост от вашия избор.

3. Калъф за моливи:

Калъфите с молив винаги са били на мода. Полата обикновено е затворена и прилепва. Бляскавият вид, който дава, е зашеметяващ. Тя дава пълен официален вид и може да се носи на корпоративни места. Тънкото прилягане на полата е толкова елегантно, че променя външния ви вид. Тя може да бъде къса или дълга и да има много дизайни в нея.

4. Дълги Бел Зелени Поли:

Белите поли са дълго време в модата. Те са прости и лесни за носене. Не е нужно да се грижите за фигурата си, за да носите тези поли. Тези поли стават широки в края и образуват звънчева структура. Те изглеждат добре с върховете на ръкавите и дават бляскав вид.

5. Изгоряла зелена пола:

Това са най-обичаните поли. Те са леки за носене и придават много шик поглед. Полата има много ракети и обикновено е отворена в края. Може да се носи на партита или да се носи небрежно. Дължината на полата може да бъде къса или дълга в зависимост от избора.

6. Рибна опашка Зелена пола:

Тези поли са известни със своята мода и стил. Наименованието рибна опашка много добре подхожда на полата. Тя е затворена в края и придава извито око. Може да има излишни украшения, които дават вид на рибена опашка. Тя изглежда бляскаво и е най-подходяща за партита и поводи. Зеленият цвят изглежда много ярък, когато се носи и може да ви даде чудесна комбинация с бяло и черно.

7. Гривни зелени поли:

Тези поли са обтекани с главата надолу с V-образна форма. Те изглеждат много красиво заради модела си. Зелената пола може да се носи най-добре с бели или черни върхове. Тези поли могат да бъдат дълги или къси и могат да имат много различни модели. Може да се носи на събития и партита.

8. Пола на короната:

Тези поли изглежда като корона на кръста и обикновено са затворени в края. Цветът зелен е подходящ за полата. Те придават бляскав външен вид и са най-подходящи за костюми за парти. Те са предназначени за партита и поводи. Тези поли са дълги или къси.

9. A-Line официално зелена пола:

Това са полите, които приличат на азбука А. Те могат да бъдат известни и като основни поли. Те са стегнати до кръста и са отворени в краищата. Тези поли могат да бъдат дълги, къси или средни дължини. Те могат да се носят и като случайни поли, те се предлагат във всички разновидности. Това изглежда най-добре с върховете с дълги ръкави.

Горепосочените са няколко вида зелени поли и има много други. Те могат да се носят с много различни върхове; те могат да се носят в много различни стилове. Всичко зависи от вас как ще решите да се обличате.

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Гледай видеото: Esoteric Agenda - Best Quality with Subtitles in 13 Languages (Юни 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send