Красота и мода

Топ 15 дизайни на бродерия за сватбена блуза

Pin
Send
Share
Send


Независимо от това, коя сватба е, всеки път, когато сте поканени на някого, се оказвате, че се борите с идеята какво да носите. По-лошо, ако избирате собствената си екипировка за деня, когато сте булката, имате нужда от всичко, което се сортира предварително. Ако сте заети, не можете да управлявате целия магазин и да пазарувате от прозореца, тук са най-добрите снимки от наша страна, за да изберете и да се сдобиете с шивач.

1. Блуза със Zari Work:

Когато свършиш да търсиш дизайн за бродерия за блуза, този ще дойде при теб. Погледнете златните зори около куките и ръкавите. Тази блуза е добър избор, особено ако искате да се съсредоточите върху красотата на вашата блуза и сарито само по себе си няма какво да предложи.

2. Блуза с бродерия:

За бродерия блуза дизайн за мрежа sarees, това е великолепен поглед с цялата бродерия каменна нещо се случва в ръкава. Самата блуза в този случай трябва да бъде също толкова елегантна, колкото сарито, така че обикновено трябва да избирате тези блузи за сватбени събития.

3. Чиста блуза с цветен модел:

Ако вашите сари се хвалят с перфектно декориран цветен поглед, защо трябва да се забавляват само по себе си? Погледнете и блузата, със златен чист материал, но сините цветя върху нея явно крадат шоуто тук.

4. Блузка тип "яке":

О, добре, блуза дизайн на врата за нетно saree всъщност изглежда добре с почти всички дизайнери sarees и стил, който може да ви дари с невероятно. Той е уникален по всякакъв начин и е различен от блузите, които обикновено виждате.

5. Асиметрична блуза със Zari ръкави:

Добрият избор на бижута ще ви накара да се откроите на сцената незабавно с този дизайн. Идеална за брак, тази блуза е една от най-добрите в списъка.

6. Синя блуза с бродерия:

Ако вашият saree има набор от zari, тази блуза трябва да бъде чудесна възможност за вас. Тази блуза е идеална за ситуации, в които имате обикновена сари за носене и може да оставите блузата да открадне шоуто.

7. Синя блуза за врата на врата:

Сарито само по себе си е еднакво великолепно, но трябва да наблегнем само на блузата. Блузата, както виждате, е златист цвят и има синя граница. В края на краищата, не може да се отрече, че Катрина се държи така добре.

8. Червена сватбена блуза:

Дизайнът на бродерията на блузата е червен и идеален за булката. Досега това, което представихме, са предимно за хора, които обичат нисък дизайн, но този, който е толкова перфектен сам по себе си и високо на каменната зидария. Ако искате по-женствена връзка в блузата, която избирате, тя не може да бъде по-добра от това като вашия сватбен поглед.

9. Златна кафява блуза с дизайн на Zari:

Кафявата блуза с ръкави, която виждате тук, е друга в списъка с бродерии за блуза. С неравномерен дизайн на огледалото и каменна зидария около нея блузата е различна от тази, която обикновено виждате. Въпреки това, все още успява да остави добро впечатление на окото и е добър избор.

10. Черна кадифена блуза:

Ако любовта ви към кадифе е безсмъртна, защо не се похвалите с нея с този дизайн на блузата? Черното изважда най-много от сребърната и златната работа на високата врата. Идеален и за мрежови сари, уверете се, че носите дизайнерски сари, които не покриват красотата на блузата.

Виж повече: Сватбена коприна Сари блуза дизайни

11. Блуза за синя памучна бродерия:

Пауна се поставя умело на гърба и кралският син цвят на блузата го прави по-лесно. Тя е бродирана в блузата и идеална за булката на нейния прием. Ръкавите съдържат набор от паунови пера върху тях и успяват да добавят към очарованието на блузата.

12. Червена флорална блуза:

Златните рози на червената блуза са подробен контраст, който най-добре ще подхожда на булката с традиционното си облекло. Ако това е копринен сари, който избирате, нищо няма да е достатъчно, колкото парчето блуза, отколкото този тук.

Виж повече: Сватбена блуза с гърба на шията

13. Блуза с бродерия на Кач:

Многоцветната блуза, която виждате тук, е по-скоро като сложна мрежа от конци и бродерия. Всеки кът и ъгъл на блузата буквално е покрит с работата на зари и не е нужно да казвам, че е подходящ за цялостния вид.

14. Кадифена блуза с бродерия в синьо:

Кадифената блуза, която виждате тук, е този път в синьо на цвят и се отличава с цветен модел, който е добре избродиран в блузата. На шнура има латанки, а разфасовката на блузата е много проста и квадратна, но все още има привлекателен поглед към нея.

Виж повече: Дизайнът на блузата за Sarees On Wedding

15. Работа отпред врата Zari:

Дантелата има зари работа сама по себе си, като по този начин целият ръкав изглежда по-добре като цяло. Сарито, което трябва да се носи с това, ще бъде много женско, поради което блузата е в свръхмодерността на модната индустрия в наши дни и за всички добри причини.

С това идва краят на нашия дълъг списък от 15-те дизайни на сватбени блузи с бродерия. Без значение как ви харесва, супер прост или много сложен, бродерията, показана тук, ще гарантира, че всяка сватба, която посещавате, ще има очите на всички около вас, без дори да се опитвате прекалено силно.

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

Гледай видеото: Embroidery - fast (Септември 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send