Красота и мода

9 Удивителни жилетки за пуловер за жени и мъже с изображения

Pin
Send
Share
Send


Жилетка за пуловер е класическа модна декларация, която може да се носи за офис, тип пуловер на жилетка прилича на нормален или обикновен пуловер. Този модерен жилетка е известен през 20-ти век, това официално облекло е без ръкави и работи добре с ризи.

Най-добрите жилетки за мъже и жени със снимки:

Опитайте тези добри модели и изберете най-доброто за вас,

1. Жилетка с плътен цвят:

Твърдият цвят на жилетката за пуловер е този, в който жилетката е изработена от вълна с определен цвят. Това са V-образни пуловери, които работят добре за мъже над ризи. Жилетката без ръкави е идеална за средни зими. Лекотата на носене на тези жилетки е страхотна и това дава комфорт.

2. Вест Argyle Sweater:

Един от класическите мъжки модели на жилетка с пуловер има диамантения шев върху него. Това е плетачен бод, който има големи диаманти с контрастен цвят. Жилетката Argyle без ръкави е идеална среда за този бод и изглежда страхотно. Можете да ги получите и в различни цветови комбинации.

3. Жилетка за пуловер за ципове:

Опитайте тази прекрасна черна жилетка, която е лесна за носене. Предният отвор на тази жилетка е идеален за всякакви меки зими. Предният цип ви дава възможност да запазите жилетката отворена или затворена. Ципата може да бъде с контрастен цвят или черен цвят.

4. Жилетка с дълъг пуловер:

Този дълъг жилетка е страхотно да се облича за зимата. Дългата жилетка ви дава допълнителна топлина и можете да я носите върху всяка дреха. Дизайнът на отворената яка също е еднакво модерен. Джобовете отпред са практични и стилни.

5. Жилетка от кашмиров пуловер:

Кашмирът е чудесна вълна, която е идеална за пуловери и жилетки. Тази вълна, която идва от Индия в Кашмир, е мека и топла. Тази жилетка без ръкави е уютна и има райета. Моделът може да бъде с тънки ивици или дебел. Опитайте тази луксозна жилетка за вълна от вълна за най-добро чувство.

6. Жилетка за поло слънце:

Поло жилетка е друг класически стил, който се носи широко от хора, които играят поло. Тази страхотна игра е синоним на поло вест. Жилетката с къс ръкав е ясен и тънък и това е прекрасна дреха за меките зими. Той предпазва и играчите от бриз. Поло жилетката също е нещо, което се носи от всички мъже, независимо дали играят.

7. Жилетка с каишка за шал:

Жилетка за шал яка е друг страхотен стил, който можете да изберете да носите. Това има навития ефект на яката и е закопчан в предната част с V-образен отвор. Този кафяв жилетка е перфектен пример за шал яка. Предните джобове са чудесни за употреба и за поддържане на ръцете ви топли.

8. Жилетка за пуловери:

Направете поразително изявление с класически жилетка за бутони в цветове като сиво или черно. Тези класически цветове работят добре с всички дрехи. Жилетката за повдигане на бутоните има типично V отваряне на врата. Бутоните могат да бъдат големи или малки. Джобовете на жилетката са отпред и могат да имат тръби с контрастен цвят.

9. Вест пуловер за кръгла врата:

Опитайте този страхотен дизайн на жилетките на пуловер, който ще се побере добре в полите и дънките. Жилетката е изработена с кръгла врата, която има контрастна граница. Тази граница се вижда и около ръкавите. Жилетката може да се носи лесно за официални поводи.

Жилетката на пуловер е умен начин да се обличаш за зимата. Това е перфектно официално облекло, което работи добре за офис и срещи. V шията е класически стил и може да има кръгъл врат или шал. Моделите на бода могат да бъдат обикновени, аргаилови или райе.

Гледай видеото: DIY Clothes Life Hacks - 10 DIY Ideas (Септември 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send