Прически

9 Най-добрите прически на африканската плитка за всички лица

Pin
Send
Share
Send


Африканските плитки са племенни по природа. Те придобиха популярност с бунтовете на джаз и блус артисти.

Последни и красиви африкански плитки прически за всички видове коса.

1. Изглед на косата на африканската плитка:

Този вид е предназначен за партита или дори за офиси. Тя държи косата далеч от лицето. За да получите този вид, разресвайте косата спретнато. След това вземете косата близо до слепоочията и започнете да плете косата. Спрете, когато стигнете до ъгъла и го закрепете. Погледът ви е завършен!

2. Поглед на африканската плетена коса:

Това е класически вид. За да получите този вид, разресвайте косата спретнато. След това вземете раздели от три и направете плитка. Повторете това, докато косата е покрита с отделни плитки и имате плитки. След това вземете плитките и внимателно ги вкарайте в кок и закрепете кифла с игли за коса. Погледът ви е завършен! Този вид е предназначен за тези с дълга права коса.

Виж повече: Плетени прически с бръчки

3. Виж африканската плитка с къдрици:

Този вид е предназначен предимно за партии и такива. След това вземете раздели от три и направете плитка. Повторете това, докато косата е покрита с отделни плитки и имате плитки. След това вземете краищата на косата и ги гребете отново. Вземете биберон и навийте краищата. Прикрепете краищата отпред. Погледът ви е завършен! Това е най-добрата африканска прическа за къдрава коса.

4. Африканската плитка с мохавк и хлебче:

Този вид е предназначен главно за офиси. За да получите този вид, разресвайте косата спретнато. След това вземете раздели от три и направете плитка. Повторете това, докато косата е покрита с отделни плитки и имате плитки. Надуйте косата отпред, така че да имате структура като Mohawk. След това вземете плитките на гърба и ги свържете плътно в кок. Погледът ви е завършен!

Виж повече: Прически на водопад

5. Блондинката африканска плитка с акценти Виж:

Този вид е предназначен за тези с руса коса. можете да подчертаете косата, за да направите плитките красиви. За да получите този вид, разресвайте косата спретнато. След това вземете раздели от три и направете плитка. Повторете това, докато косата е покрита с отделни плитки и имате плитки. Погледът ви е завършен!

Виж повече: Най-добра прическа за момичета

6. Африканската плитка с кърпа:

Този вид е предназначен главно за офиси. За да получите този вид, разресвайте косата спретнато. След това вземете раздели от три и направете плитка. Повторете това, докато косата е покрита с отделни плитки и имате плитки. Надуйте косата отпред. След това вземете плитките на гърба и ги гребете. Погледът ви е завършен!

7. Африканската плитка с възел:

Този вид е предназначен предимно за партита. За да получите този вид, разресвайте косата спретнато. След това вземете раздели от три и направете плитка. Повторете това, докато косата е покрита с отделни плитки и имате плитки. Вземете плитките на гърба и леко ги завържете на възел. Погледът ви е завършен!

Виж повече: Сладки холандски прическа

8. Африканската плитка с изглед на короната:

Този вид е много елегантен. За да получите този вид, разресвайте косата спретнато. След това вземете раздели от три и направете плитка. Повторете това, докато косата е покрита с отделни плитки и имате плитки. Вземете косата отзад и ги вдигнете до короната и след това ги завържете здраво в кок. Погледът ви е завършен!

9. Африканската плитка с лък:

Този вид е много момичешки. За да получите този вид, разресвайте косата спретнато. След това вземете раздели от три и направете плитка. Повторете това, докато косата е покрита с отделни плитки и имате плитки. След това вземете плитките отпред и ги закопчайте в лъкове. Погледът ви е завършен!

Тези плитки са лесни за изработка и поддържат косата здраво. Опитайте тези погледи днес!

Източник на изображения: запас на затвора, 3, 4, 6, 7, 8.

Гледай видеото: Плитка водопад - Видео Урок (Юни 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send