Красота и мода

9 Ultimate Butterfly Mehndi Дизайн с изображения

Pin
Send
Share
Send


Пеперуда изглежда красива с големи люспести крила, които могат да бъдат представени добре в механди дизайн. Дизайнът на пеперудата мехнди дава очарователен вид. Като татуировка дизайнът е с голямо търсене. Такива татуировки и дизайни са напълно приети като нова тенденция. В сравнение с други структури е много чувствен и грациозен.

Зашеметяващ дизайн на пеперуди с картини:

1. Дизайн на ръкохватката Mehandi:

Хората са много запознати с цветни дизайни на ръцете. Но с промяната на времето дизайнът на къната като пеперуда е в тенденция. Този дизайн е вдъхновен от пеперуда с тежък спирален модел и от средата е прикрепена набраздена верига. Сложните движения и силно изработеният дизайн са идеални за украса на гърба на ръката.

2. Пеперуда за дизайн на Mehndi за рамо:

Татуировката на рамото стана мода в наши дни. Обикновено хената е предназначена само за ръцете. Сега татуировка Mehandi дизайн са дошли за раменете. Хората, които са страстни за татуировки, това може да се направи временно на рамото или крака според избора.

3. Дизайн на пеперуда Mehendi за глезена:

Това е цветен и пеперуден дизайн за глезена. Цветето с шарка на листа и пеперуда до цветето е уникален дизайн. Хората, които предпочитат да носят къси костюми с дължина на глезена, могат да изберат този дизайн. Той ще разкрие дизайна и ще придаде привлекателен вид на краката. Още татуировка на глезена.

4. Пеперуда мехнди изкуство за врата:

Всеки би предпочел да бъде по-модерен. Прост и елегантен ход на пеперуда беше направен с помощта на черен мехенди с удебелен удар по шията. Този дизайн ще бъде с коса и дълбоко облекло на гърба. Още повече, че структурата му е много трезва и възхитителна. Едва ли отнема няколко минути, за да го направи.

5. Дизайн на мехнди пеперуди от черен цвят:

Този безупречен комбо може да бъде изпробван от всички. Бяха дадени две огромни красиви пеперуди с удебелен контур и по-тънка линия. Това може да се опита с различен цвят, който съответства на екипировката. Единична пеперуда също може да се използва на бедрото или ръката по избор. Този дизайн може да се направи у дома след няколко минути.

6. Дизайн на пеперуди в синьо оцветяване:

Любителите на татуировките ще бъдат по-развълнувани да чуят, че дизайните на къната вече са в цветове. Всеки има възможност да избере цветен дизайн, който съответства на облеклото им. Това е дизайн на пеперуда от синя цветна пеперуда с дебел ръб от черни и бели точки. Това е нещо много привлекателно за ръката.

7. Очарователни дизайни на Mehndi Butterfly:

Вместо да става с по-големи дизайни мехенди пеперуда на ръка. Пеперуда с две големи люспести крила са дадени с два различни дизайна с вътрешен спирален модел и дебел смел ход е даден за контура. Този прост и елегантен дизайн на къната ще бъде идеален както за редовни дни, така и за поводи.

8. Сватбени пеперуди Mehandi дизайни за ръце:

Много хора ще искат да изберат дизайн, който дава пълно покритие на гърба на ръката с пеперуда и кръгъл дизайн на ръката е покрит с цветя и мрежест модел. На всеки пръст се дава различен дизайн, който включва модел на мрежата, който е различен. Този дизайн на пеперудата ще бъде привлекателен за всички.

9. Арабски пеперуди Mehendi модели:

Този дизайн е малко по-различен от другите дизайни. Тя е придала дебел контур с тъмно черен цвят и леко засенчена вътре. Два цветя бяха дадени близо до пеперудата, за да изглеждат възхитителни. Хората, които биха предпочели да бъдат прости, могат да опитат този дизайн, който определено ще даде добър поглед.

Заключение:

Над красивите дизайни на пеперуда мехнди могат да бъдат изпробвани въз основа на избора и поводите. Тя ще даде елегантен външен вид заедно с избраните тоалети. Може да придаде непълна визия без стилен дизайн на пеперуда mehandi. Освен тези дизайни са много сложни и са най-модерни дизайни.

Източник на изображението: 9.

Гледай видеото: Eid special EASY BUTTERFLY MEHNDI DESIGN. EASY BUTTERFLY MEHNDI #IAmACreator (Юни 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send