Татуировки

15 Фантастични и уникални палтови татуировки

Pin
Send
Share
Send


Татуировките върху тялото правят лично изявление и могат да бъдат прости или сложни. Сред частите на тялото, които се правят татуировките, е дланта на ръката. Тази татуировка е особено уникален начин да направите татуировка върху тялото си; ако имате нужда от малко по-различен тип, то дланта на ръката ви е по-добра позиция на вашия татуиран дизайн.

Бъдете внимателни, че въпреки факта, че татуировката е вечна, палтовите татуировки размиват по-бързо от повечето други татуировки на тялото ви в близост до основата на краката ви, както и в устната ви. Това се дължи на начина, по който ръцете ви редовно влизат в контакт с всичко, като например измиване на ръцете.

Стилни и невероятни палтови татуировки:

Да намерим тук с споменатата татуировка на дланта, която ще ви даде стилен и невероятен вид.

1. Пълна татуировка с Palm:

Ето татуировка, която се прави на дланта и пръстите. Тази татуировка на дланта е изпълнена с дизайн с тъмни петна и открити пространства. Същият модел се отразява и в пръстите.

2. Татуировка с птичи палми:

Можете да получите красива татуировка палма с дизайна на птица. Този фантастичен образ на лястовицата е толкова мирен, че изглежда много небесен. Изберете тази татуировка на дланта, ако обичате природата и всички неща в нея.

3. Ожесточена кучешка татуировка на дланта:

Тези мъжки ръка татуировки дланта имат фигурата на свиреп куче със стрели пиърсинг през него. Тази татуировка на дланта е чудесна за мъжете и за по-големи ръце. Областта, която покрива, е голяма и ще изглежда добре на здрави ръце.

4. Creative Palm Tattoo:

Дланите на ръчните татуировки са творчески произведения на изкуството. Те съдържат или мандала дизайн на всеки друг цветен модел, който е малко абстрактно. Това е идеално за тези, които обичат изкуството и занаятите.

5. Цветна палтова татуировка:

Изберете колоритна татуировка с дланна ръка и получите дизайн, който включва повечето от цветовете на дъгата. Тази великолепна татуировка е много впечатляваща. Това е пламъкът на огъня и този дизайн е доста фантастичен. Той грабва вниманието, ако разклащате ръцете си пред лице или приятел.

6. Инструменти Palm Tattoo:

Друг мъжки татуировка дизайн е тази татуировка длан на ръката, която има инструменти гравирани. Можете да избирате от някое от наличните инструменти или от конкретен инструмент, с който обичате да работите. Тази татуировка на дланта прави лично докосване и много работници биха искали да я получат.

7. Татуировка на насекоми на дланта:

Изберете огромна татуировка от насекоми на дланта на ръката си. Тези татуировки на дланта се състоят от тъмни линии, но с времето татуировката на дланта избледнява. Дори тогава татуировката ще изглежда впечатляващо.

8. Татуировка на пеперуда:

Друга великолепна татуировка в дланта на ръката е тази татуировка на пеперуда. Тази огромна фигура от пеперуда прави чудесно изявление. Детайлите в крилата на пеперудата го правят много зашеметяващ. Изглежда доста добре, ако харесвате пеперуди от любимата си колекция.

9. Татуировка на сърцето на сърцето:

Една от най-добрите татуировки е тази, която символизира любовта. Тази татуировка на сърцето е перфектна, за да покаже любовта си към специалния човек в живота ви. Направете сърцето изпълнено с подробности и много криви. Хвани вниманието на своя специален, татуирайки този символ на любовта. Можете също така да опитате дизайна на половин сърце.

10. Татуировка на страничната палма:

Можете дори да получите татуировка на дланта на ръката си, но като татуировка с длан. Това покрива страната на дланта ви и изглежда много драматично. Тук розата е напълнена от страната на дланта близо до палеца. Този модел е известен сред момичетата, харесват този стил в различен ъгъл на режима на проектиране.

11. Малка татуировка с палми:

Много хора обичат малки и сложни неща. Тези сладки малки татуировки са перфектни, за да се поберат в дланта на ръката ви. Тук дървото на дизайна на живота е точно това, от което имате нужда.

12. Татуировка от Palm Palm:

Изберете карикатура фигура за татуировка дизайн на дланта на ръката си. Тази карикатура фигура може да бъде колоритен или може да бъде черно и бяло. Вземете най-доброто от вашата колекция и го поставете на дланта в стил. Можете да използвате този анимационен дизайн, за да направите усмивка на лицето на децата си.

13. Татуировка с оръжие с оръжие:

Това забавно пистолет татуировка на дланта е това, което ви трябва, ако ви харесва съчетани неща. Фигурата на пистолета е поставена на дланта, но дюзата е на пръста. Това изглежда готино, когато навийте и другите си три пръста. Нека децата ви знаят за този стил на изкуството.

14. Религиозна татуировка на палми:

Вземете татуиран религиозен символ на дланта на ръката си. Тук имате символа на хиндуистката религия, но можете да изберете каквото искате. Детайлите на оцветяване я правят изумителна. Малко религиозни хора или студенти също се опитват този вид дизайн за временна или постоянна основа.

15. Палтово татуировка от перо:

Вземете сложна татуировка от перо по дланта с този дизайн на вятъра. Кръгът, който е тъкан завършва с пера на дъното, които са татуирани върху областта на китката. Това е чудесно и за жените. Ако ви харесва птица, а след това опитайте перо в татуировка дизайн със сигурност.

Ако не сте татуировка любовник или ако имате нужда от само една проба от татуировка тогава имат поглед някои временни дизайн от колекции палмово татуировка. Вие ще получите добър избор на дизайн според вашите нужди, какъвто и дизайн да имате нужда можете да опитате на дланта. Преди да направите татуиране, трябва да се погрижите за това коя длан на ръката ви трябва татуировка, защото ще използвате ръката си за шофиране, миене или игра. Кожата на палмата е чувствителна и се нуждае от правилно татуиране, защото е малко наранена. Изберете между тези прекрасни проекти за палмово татуиране на вашите мечти. Вземете дизайните, които са мъжествени или абстрактни и причудливи.

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

Гледай видеото: SCIENTISM EXPOSED Full Documentary 2016 HD (Ноември 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send