Прически

9 Стилни мъжки прически на опашка

Pin
Send
Share
Send


С променящите се времена се наблюдава промяна в прическите на мъжете. От Mohawk до ponytails, мъжете са люлка всяка прическа. Ето девет такива прически, които мъжете са спечелили.

Най-новите прически на мъжете с опашки с изображения:

Нека трябва да погледнем в топ 9 на мъжките прически за конска опашка.

1. Поръчка на опашката:

Дългите ключалки понякога могат да бъдат досадни, особено за мъжете. Тази прическа ще запази косата от лицето ви и ще запази нещата интересни. Обратно разчеси косата си и направи линия в опашката.

2. Половината половина надолу:

Това е поглед, който ще запази нещата фънки още случайни. Разделете косата си на две части. Вземете част от косата си над ухото и я почистете с пръсти. След това ги свържете. Оставете долната част такава, каквато е. Вие сте готови да разтърсите деня си с този супер готин вид.

3. Оплетка:

Това е много прост поглед. Особено за мъже с къдрава коса. Прокарайте косата си назад и оплетете я просто до края на косата си. Закрепете го с вратовръзка за коса.

4. Хвощ

Това е най-трендът от всички стилове. Вземете косата си назад и я завържете на високо пони. Просто, лесно, но ви дава поглед, който ви кара да се откроявате в тълпата.

Виж повече: Последни прически за мъже

5. Топ възел:

Тази опашка е задължителна прическа. За да започнете, нанесете коса за коса, така че да можете да оформите съответно косата си. Сега го разчесайте и завържете толкова високо, колкото можете, като използвате вратовръзка за коса. Тук, накрая, направете цикъл.

6. Разхвърлян нисък опашка:

Не толкова чист, но секси поглед за мъжете. Номерът е да не използвате четка. Разресвайте косата си с ръце. Тъй като това е разхвърлян опашка, тя не трябва да бъде чист. Вземете цялата си коса в ръката си и я завържете в ниска опашка. За да завършите външния вид, извадете няколко козина.

Виж повече: Странична прическа Мъже

7. Нагоре опашка:

Както подсказва името, трябва да започнете, като вземете част от косата от върха на главата си и започнете да плетете. Докато преплете, добавете част от косата към всяка страна. Продължете процеса, докато няма коса, която да бъде добавена. Завършете стила с основна плитка и завържете косата до края на короната.

8. Странична опашка:

Тази прическа е специално за мъже с много дълга коса. Разресвайте косата си на едната страна и започнете да го оплетете до края на косата си. Обвържете косата си накрая и вие сте добре да отидете.

Виж повече: Професионални прически за мъже

9. Самурайски мъж Бун:

Както се посочва, това е лош стил за мъжете. С ръката си направете конска опашка. Номерът за тази прическа не е да направи опашката ви твърде висока и нито твърде ниска. Сега го обезопасете с вратовръзка за коса. вземете нишките от дъното на косата си. За да завършите този поглед, дразнете краищата на опашката си.

Времената се промениха и така изглеждаме. С непрекъснатата промяна в модата и стила има еволюция в мъжкия стил. И това е само началото.

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Гледай видеото: Две бързи и лесни прически за пусната коса (Юни 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send