Красота и мода

20 Удивителни идеи за изработка на бутилки с отпадъчна пластмаса

Pin
Send
Share
Send


Има толкова много неща или неща в ежедневния живот, които могат да бъдат рециклирани, но ние имаме навика да го хвърляме в контейнерите за боклук. Понякога става трудно да се мисли кой елемент да се използва за какво. Когато става въпрос за рециклиране, често не можем да решим как да рециклираме определени неща. Най-добрият начин е да се правят различни занаяти от тях. Един от най-полезните продукти, които могат да бъдат изработени, е пластмасовата бутилка за вода. Те са много полезни и не бива да бъдат хвърляни.

Най-добрите идеи за занаятчийски бутилки с отпадъци от пластмаса за тях:

Ето няколко различни артикула, които могат да бъдат направени от пластмасови бутилки за вода,

1. Цветна пластмасова бутилка:

Това е красивата пластмасова бутилка, която може да бъде изработена от пластмасова бутилка. Пластмасовите плавателни съдове за възрастни могат да направят, за да украсят стаите си. Вместо да губите пари от закупуването на саксия от пазара, лесно може да я заложите в дома им.

2. Пингвини за бутилки:

Това са пластмасовите бутилки за деца и те, с малко помощ, ще се радват да го направят. Нещата, от които ще се нуждаете, са някои артистични принадлежности с памучни топки и рециклирана бутилка. Те са лесни за изработка и са много забавни. Те са популярни сред децата, особено сред малките деца.

3. Ракета Jet Pack:

Това е едно от най-интересните занаяти за деца. Макар да изглежда трудно, това е просто занаят да се направи. Човек може да го направи за децата си и те ще се радват да играят с него. Нещата, които ви трябват, са пластмасови хартия за бутилки. Те са евтини и предлагат като най-добрата възможност за детски играчки.

4. Обикновено пластмасово хранилище за птици:

Човек може също да служи на природата, като се използва пластмасова бутилка, за да направи притока на птици и това са добрите идеи за пластмасови бутилки, които човек може да направи. Малките птици търсят храна, за да им помогнат да оцелеят. Така че тези пластмасови бутилки ще бъдат полезни за птиците. Просто се нуждае от пластмасова бутилка, моливи, ядки и семена от птици.

5. Боулинг от пластмасова бутилка:

Никой не може да използва пластмасова бутилка, за да я използва в боулинг. Добре е за деца, които обичат боулинг и могат да се възползват от бутилки за вода. Тя е проста и лесна за изработка. Те могат да бъдат боядисани, декорирани и подобрени по всякакъв начин, за да придадат завършен и завършен вид. Но за този плавателен съд са необходими силни бутилки с дебело тяло или материал.

6. Копилка:

Човек може да прави прасенца с пластмасови бутилки и други материали. Тези прасенца могат да се използват както от възрастни, така и от деца. Отново те могат да бъдат украсени и подобрени по всякакъв възможен начин. Те са много достъпни и са най-добрият вариант да запазите ценните си пари в тях.

7. Магия със свещ:

Това е красива занаятчийска идея за украса на дома с свещи. Може да се използва пластмасовата бутилка, за да се направят декоративни свещи. Това би било стъклената свещ. Можете да декорирате ръкав за свещ с декоративна хартия за занаят или салфетки и цветя.

8. Дръжка за молив и писалка:

С пластмасовата бутилка лесно може да се направи стационарен държач. Децата могат да си вършат нещата, като правят този пластмасов държач, без да правят стаята объркана. На бутилките могат да се изработят различни модели и дизайни, които могат да бъдат украсени с помощта на мъниста, панделки, пера и т.н.

9. Организатор на чекмеджета:

Ако човек не знае къде да поддържа ежедневните си неща като стационарни, орнаменти, козметика, тогава решението за него е организатор на чекмеджета. Те могат да бъдат направени с помощта на пластмасови бутилки, панделки, мъниста и т.н.

10. Опаковка за бисквитките или Cupcake:

Това е много готино плаване, което позволява да се пакетират хранителни продукти. Ако някой иска да подарък хранителни продукти на някой, тогава човек може да го направи модерен с помощта на тези изработени пластмасови бутилки. За да добавите елегантност, можете да използвате панделки или да проектирате бутилката с помощта на глинени писалки. Това е нещо уникално и много различно.

Виж повече: Занаяти от стъклени бутилки

11. Тъкана купа:

Това е най-добрата занаятчийска пластмасова бутилка, където можете да използвате пластмасовата бутилка, за да направите наистина красива, очарователна и сладка плетена кошница. Така по този начин пластмасовата бутилка може да се използва за направата на плетена кошница и изглежда наистина сладка. Можете да украсите повърхността му, като обвиете подходяща кърпа върху нея. Тъканта може да бъде украсена и проектирана с боя.

12. Приятелска сеялка за бутилки:

Това са един от DIY пластмасови бутилки занаяти, които може да се направи. Това е красива плантатор за изработка на бутилки, който включва приятелското лице, което малките деца ще обожават. За децата е забавно да играят с нея. Това ще бъде чудесен подарък от децата за техните баби и дядовци. Различни анимационни герои също могат да бъдат нарисувани върху бутилката, за да изглежда красива и сладка.

13. Ябълкови пластмасови кутии:

Тази занаятчийска пластмасова бутилка е толкова прекрасен подарък, който трябва да се даде на своите учители. За него се използват пластмасови бутилки и им се дава лъскав апел. За това ще се нуждаят от ябълково оформени бутилки, за да го направят. Това е една от най-сладките идеи за изработка на бутилки.

14. Пластмасова бутилка за вятър:

Това е малко трудно да се направи и изисква много рязане с нож, нож или ножица или какъвто и да е инструмент, който харесва, но трябва да бъде достатъчно остър. Човек може да го окачи навън на клон на дърво, на балкон, в коридор или коридор или навсякъде, където пожелаете, и да гледате как се върти всеки път, когато проникне вятърът.

15. Цветни отпечатъци от содова бутилка:

Знаете ли, че дъното на сода пластмасови бутилки е подобна по форма на тази на цвете? Да, това е така, че можете да отпечатате тези фигури върху чаршафа или хартията. Това би било като обикновена пластмаса. Той не се нуждае от висока поддръжка и е евтин. Тя може да се използва от децата за техните проекти, а също и от възрастни за различните им дейности.

Виж повече: Идеи за глинени занаяти за възрастни

16. Дърво на черешов цвят:

Дърветата на черешовите цветове са толкова красиви, че ако са изработени, те наистина ще изглеждат добре, така че човек може да го използва, за да се мотае на стената на стаята му. Човек може да използва сода бутилка и да направи цвете модел в розов цвят и да го отпечатате на лист хартия. Отпечатъкът от дърво на черешовия цвят може да се окачи и на главната врата. Тя също може да се окаже голяма възможност за подарък.

17. Полилей за содова бутилка:

С помощта на сода пластмасова бутилка може да се изгради полилей от него, за да украсят стаята си. Вместо да губите пари, човек може да го построи, както обича в дома си. За това можете да използвате различни цветни бутилки и светлини и да ги украсите, както искате.

18. Моторни колички за контейнери за детергенти:

Понякога най-простата играчка е най-харесвана от децата. Така че вместо да губите пари, човек може да го построи с помощта на плавателни съдове. Може да се използват бутилки за перилни препарати при създаването на колички за играчки. Но за това трябва да имате допълнителни капачки за бутилки, за да направите колелата и бутилката трябва да са с малко по-голям размер, така че да можете да правите прозорци в него. Понякога най-простите играчки са най-големият хит с деца. Опитайте този плавателен съд с теория на бутилките и си спестете пари, като рециклирате бутилките за перилни препарати и създавате колички за играчки.

19. Бутилка Art Art:

Това са различни видове занаяти за бутилки с вода за деца, където те могат да използват капачките за бутилки, за да създадат мини океанична сцена. Много е лесно да се направи и не изисква много неща. Този занаят е толкова забавен за децата. Може да се използва за училищни проекти или проекти в детски градини.

20. Бутилки за шампоан за пластмасови държачи:

Били ли сте някога, че може да се използват бутилки за шампоан, за да се направи добър държач за молив с форма на карикатура? Този вид бутилка изкуство и занаят е добро за деца, които могат да поставят своите цветни моливи вътре в него. Различни дизайни и модели могат да бъдат изрязани с помощта на нож, нож, ножица или друг инструмент, който е остър.

Това са някои от нещата, които могат да бъдат направени от пластмасови бутилки. Основното, което работи тук, е творчеството на човека. Ако човек е по-креативен, тогава той или тя могат да изградят нещо от него. Тези пластмасови бутилки занаяти са много лесно да се направи и ако се подкрепя от едно голямо въображение, резултатът ще бъде много красива. Редовното практикуване на тези занаяти със сигурност ще ви помогне да подобрите уменията си за изработка на занаят и ще подобрите творчеството и идеите си.

Виж повече: Идеи за изкуството и занаятите

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20.

Гледай видеото: 40 Полезни Идеи С Пластмасови Бутилки Компилация От Най-Добрите (Юни 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send