Прически

Топ 13 Последни средни прически 2018

Pin
Send
Share
Send


Най-новите тенденции са фокусирани върху оформянето на по-късите коси, които излизат, за да докажат, че средно дългата коса е всеки ден по-добра от дълга грива, която пада на колене. Още една последна среща с книгата за прическата показва как жените са прегърнали по-късите прически, но макар и по-голямата част от групата да е доволна от късата си връзка, все още има много хора, които предпочитат косата малко по-дълга от останалите. , Това е мястото, където средната коса играе много важна роля при показването на това как косата може да е твърде дълга за късните сутрини, а косата е твърде къса и може да не е задоволителна опция за вас.

Когато говорим за прически със средна дължина, просто знайте, че има голямо количество опции, с които да се поглезите. Има различни текстури, различни цветове, различни стилове и различни видове. Всъщност всеки умен ум тук и там създава нова прическа, докато говорим. Косата често се счита за една от най-важните части на поведението на жената, нещо, което тя притежава с гордост и за да избере най-добрия вид за себе си, ето списък на всички прически със средна дължина.

Боб:

Правата боб винаги е била класическият вид за средно дълга коса и до върха на нещата, леко образуване на ключалка отпред не само добавя личност към косата, но и се справя с фините проблеми на косата. Косата при наслояване в ключалки автоматично добавя обем към косата. Бобът тук е на две части, като ключалките отпред са по-малки, падащи върху другата. А сладък лента за глава точно сега ще завърши външния вид.

Меката плажна вълна:

Плажната вълна е следващата най-добра любима за нас красавица. Обикновено прическата на плажната вълна включва леки вълни по обичайния начин, които следват цялата дължина на косата, създавайки красива индивидуалност. Тук косата завършва точно под линията на челюстта, а някои меки ролки и малко топлина ще ви донесат перфектната плажна вълна.

Бобът без заключване:

Ключалките не са основното изискване за косата, а идеалният пример за това е точно тук. Цялата коса е в правия слой, изправена и намалена, за да се получи блясъка и гладката текстура. Разделяйки косата от едната страна, косата на края се изравнява, за да се получи сбит вид, който завършва точно над рамото, а страните са меко разделени и разчесани.

Предните бръчици:

Тази прическа е вдъхновена от един от онези китайски външен вид, където предното чело е сладко покрито с меки ключалки, разпръснати из цялата ширина. Предните ключалки леко се четкат срещу веждите, а останалата част от косата е покрита с два пласта с меки вълни към края, които се търкалят от главата. Тази прическа е идеална за опашки също.

Разбирам пони:

Говорейки за конски опашки, най-добрият вид за жена в нейния най-натоварен е тя да събере косата в задната част на короната и да я събере в пони. Често косата със средна дължина е оформена под формата на слоеве, поради което понито ще получи доста красива и пухкава текстура. Предните ключалки отпред могат да бъдат оставени осеяни и класни от двете страни.

Ъглов вид:

Една от най-новите тенденции, практикувани в днешния ден, е асиметричният вид, който започва в ъглова форма, където масите са се обърнали и вместо предните ключалки са къси, онези отпред са по-дълги от тези на гърба, създавайки лек наклон. ъглов изглед. Ключалките тук отпред са леко преплетени по челото.

Задната оплетка:

Тук е дивият избор за най-добрите средно дълги прически. Ако имате нормална боб, можете да разделите косата от двете страни и да започнете да ги плетете отзад. След като двете плитки се сближат, завържете косата отзад с проста вратовръзка и за останалата част от косата, дръжте я мека и вълниста. Можете да използвате валяк или нагревател, за да получите меките вълни.

Пернат вид:

Прическата тук всъщност се нарича пернати косъм, особено защото много прилича на прическата, като пухкав и подскачащ. Косата тук е в три различни слоя, всички отрязани и изработени в обратна посока. Предните пластове са меки и къси, създавайки предната брава, а останалата част от косата формира слоевете към останалата част от косата.

Подравняване:

Ако погледнем отблизо механизмите на тази прическа, бихме могли да забележим, че ключалките просто се подравняват един с друг по безупречен начин, което прави разграничаването на отделните направления трудно. Въпреки, че косата е предимно еднопластова, неравните краища и грубите ръбове се навиват на мека извивка.

Виж повече: Блондинка Средни прически

Страничните почистващи машини:

Косата отпред е пометена от едната страна, докато цялата коса е изработена с една ръка в мек слой. Неравните ръбове около краищата на ключалките придават перфектен хардкор вид, докато останалата част от косата е просто разделена на едната страна.

Старинни завихряния:

По същество видът е постигнат от обикновен боб, но предимно старинни къдрици и вихри са личностен вид. Ключалките се навиват и навиват към края, като излъчват много стар златен вид.

Виж повече: Прически за средна коса с удари

Дългият Боб:

Дългите бобчета са точно сега, когато косата е малко по-дълга от нормалната боб, падаща някъде над раменете ви, докато останалата част от косата, особено предната част, покрива цялото чело.

Задните плитки:

За да добавите малко подправка към ежедневната прическа, защо да не опитате обикновена плитка за гърба, започваща със страничните ключалки и вървяйки по целия път назад, за да я закрепите.

Виж повече: Средно дълги прически на Боб

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13.

Гледай видеото: Котки се забавляват - компилация от смешни клипчета (Юни 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send